Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Arese
Nic dalšího není třeba dodávat.
Proč ?
Zbytečně komplikované, zbytečně těžké, nemožnost manuálu, výhledově nebezpečí nutnosti výměny drahé baterie a často zmnšený kufr a vyšší cena. A celkově neřidičský charakter. Zdá se ti těch nevýhod málo? 😒]
Hybrid není těžší, není to plugin. Kufr naopak téměř nikdy nezmensuje. Baterie v hybridu není draha, opět, není to plugin a cena též není vyšší. Pleteš si základy, HEV není PHEV. Snad zvládáš barvičky, ještě by sis pletl benzin a naftu
1 .Data spolehlivosti říkají přesný opak, to přímovstřikový benzín je statisticky horší volba
2. Baterie u Fullhybridu váží kolem 50 kg a o to je to auto těžší, to výbava udělá větší rozdíl. Muj hybrid C segmentu váží stejně jako tvoje SUV C segmentu
3. Honda uměla hybrid s manuály
4. Baterie mají záruky a jejich výměna stojí +/- to, co dvouhmotý setrvačník na manuálu, nebo slušná sada zimáků
5. Zmenšený kufr - tohle jsem pozoroval akorát u Mondea HEV
2. Baterie u Fullhybridu váží kolem 50 kg a o to je to auto těžší, to výbava udělá větší rozdíl. Muj hybrid C segmentu váží stejně jako tvoje SUV C segmentu
3. Honda uměla hybrid s manuály
4. Baterie mají záruky a jejich výměna stojí +/- to, co dvouhmotý setrvačník na manuálu, nebo slušná sada zimáků
5. Zmenšený kufr - tohle jsem pozoroval akorát u Mondea HEV
Ad 5. Mne napadá jen mondeo a minula rav4. Možná pár se jich najde ještě, ale obecně to naopak nezasahuje nikam. To jsou taková ta auta, co byl hybrid naroubovan zpětně po vývoji.
Zase, co v autě není, nemůže se rozbít = je to už zbytečně složité 😉 Čistý benzin byl v takovémuto kupátku byl super. Toyota GR86 je toho příkladem. No ale je to Honda, tak se nedá čekat nic jiného než nějaká varianta Hybridu = prodá se jen pár usoplených kusů… Čím je auto složitější, tím méně mu zákazníci věří, viz mizerné prodeje Hondy v Evropě…
Jenže co je to čistý benzín ? Dnes přímovstřikový benzín, který pracuje uplně s jinými tlaky, převážně s turbem, k tomu manuál s dvouhmotým setrvačníkem..hele ja to jednou už měnil a nebyla to levná sranda 😁
Myslím benzín bez el podpory, hele mám doma 3ks - 1.4 TSI 110kw, 1,5TSI 96Kw (CNG) a 1,4TGDI 103kW a zatím žádný problém. Ty první dva mají shodně po 100tis km, ten Hyundai 70tis Km, takže ten je ještě v záběhu 😉
Ja pred par lety prodaval hybrid s najetymi 260 tisici. Taky zadny problem. Co tam mas dal? 😉
Hele já to nerozporuju, ale u zábavného a sportovního kupé bych raději viděl čistý benzin než hybrid. Ten do kupé nepatří, ti co tyto auta kupují nechtějí tahat zbytečná kila navíc 😉 Ale je to Honda a ta už nic zábavného do Evropy neposílá...
Jo, proti tomu nic, taky myslim, ze by tomu cisty benzin slusel vic. Jenom nemusis psat, ze hybrid je slozitejsi, protoze to dnes casto vubec neni 😉
Tak z principu tam přidáváš věci navíc a děláš to složitější = už ti to nespraví Franta od vedle 😉 Nicméně na prodejích Hondy je vidět, kam ta jejich hybridní strategie vedla. Upřímně do kopru... Nikdo to nechce a já se nedivím. Když měl Civic atmo 1,8VTEC, tak se prodával jak housky na krámě, přišla 1,0T a šlo to do háje a o současném hybridu si ani povídat nemusíme - 739 aut za půlrok a nejspíš ree😜orty, protože vůbec nejsou vidět. Já znám jen jednoho člověka, co ho má. tj desetinové prodeje co má aktuálně ten zmršený Golf G8 :no:
Ale jo jasny, tady jde spíš o to, že Arese nelogicky mele pořád tu jednu blbost o nespolehlivosti a složitosti hybridu 😁 Neříkám, že nejsou dobré benzíny, ba naopak, však já mam taky i čistý benzín, dokonce atmosféru 😁
Pravda - proto hybrid nemusi mit spojku, dvojhmotu, starter, alternator a kdovico jeste (zalezi na vyrobci a konstrukci) 😉
Hybrid s manualom by bol skvely, ze to ide si Honda skusila na seriovom CR-Z, ktore pekne kombinovalo tocivy vítek, baterku a manual. Realita bude skor simulacia sekvencie, kedze ich hybridy nepohanaju priamo kolesa, pevny prevod na dialnicu je len rýchlobežka.
Rok 2040 si este premyslia 😄
https😐/fdrive.cz/…obnohledem-10597
https😐/www.youtube.com/watch?…
Pre niekoho je manual/pevne radenie stupnov jedina sportovni volba, pre niekoho nie a staci nastavenie auta ako takeho tj, potencial pre Preľud by bol dostatocny.
Honda celkom slape do hybridov, myslim ze nejake emisie by mohla nasporit na nejaky hi-špek pre EU.