Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Rady před koupí Peugeotu 206 CC: Radost za dva platy

20 komentářů

Horký Rom
Máte to ve svém spalovacím kabrioletů?
https://www.youtube.com/watch?…
gil54
Jako myslíš blbou zásuvku na 12V pro připíchnutí mrazícího boxu?
Horký Rom
Kempovací mód, avšak předpokládám, že pro tebe to nebude mít žádný význam.
3_diamanty
Kabrio bez kempovacieho modu... ani rana ... to rovno kolobezku no jo
Horký Rom
dodo24
Tak ako sa mi TM3 páči, tak toto je ohavnosť. Nikdy
ryccardo
Je fakt ze to je kabriu asi nutnost. To bezny majitel nutne potrebuje 🤣
Roman Horký
Neflákej se piš SZ. Nemám co ke čtení.
ryccardo
A az prijde k autu tak pojede na hodku na nabijecku 🤣

Btw me chladici box funguje i pri vypnutym klicku. 😉
Radomír Malec
Po dlouhé době jsem četl opravdu vyčerpávající popis auta. Přesto, že o takovém autě neuvažuji, oceňuji práci autora článku. je vidět, že to není povrchní článek, jako dnes vídáme skoro denně z různých oblastí. Snad takových článků bude více :yes:
ericn
Tak přemýšlím, co by mě (mimo peněz) přimělo vzít P206CC, když stačí pár korun přihodit a vzít lepé jezdící, lepé zpracovanou a dospělejší 207CC? Navíc u ní lze i mít 1,6THP eur5 115kW s 6M převodovkou ;-)
Arese
1.6 THP by byl opravdu skvělý motor, pokud by se ovšem pořád nes.al. :-( :no:
ericn
No jo potřebuje péčí, měnit olej po 10tis km, rozvody v max 80tis a ideálně N98/100 a pak funguje. Holt choulostivý němec “Prince” ;-) Ale jezdil skvěle, sem tam si vzpomenu, jak cvičil s 1G P5008. Dokonce jsem s tím jel poměrně svižně Passo dello Stelvio :-[] Jako víkendovky v cabriu bych se o něj nebál…
twistedTSD
1.6 THP bych asi provozovat nechtěl.
ericn
Úplně v klidu, pokud má vyměněné rozvody, mění se jednou za 10tis km olej nebo 1rok a tankuješ aditivované palivo, jsi v suchu a u auta, které je na víkend bych se nebál. Zvlášť kdýž se s tím jezdí delší trasy. Odmění se ti skvělým zátahem a pružností, ten motor s manuálem jezdí velmi dobře ;-)
Stejsn
Subjektivně asi čistě jenom vzhled. 206 (ve všech verzích) si mi i dneska po čtvrt století pořád hodně libí, jednu jsme měli doma 6 let. 207ka naopak se mi nelíbila nikdy.
ericn
Vždyť v pohodě, ale 206 není lepší auto než 207 ;-)
Stejsn
To určitě ne, 206 je celkem podprůměrné auto, které se ale perfektně trefilo do vkusu. Jo a taky je na něj nejlepší reklama v historii (jo, ta se slonem).
ericn
JJ tu reklamu pamatuju, super záležitost :-[] :yes:
Arese
...poslouchají šílené rudozelené politiky! :-O :no:
https://www.novinky.cz/…skoncit-40481863#…