Ojetiny
Stejsn
3
To určitě ne, 206 je celkem podprůměrné auto, které se ale perfektně trefilo do vkusu. Jo a taky je na něj nejlepší reklama v historii (jo, ta se slonem).
Přejít do diskuze
Horký Rom
Kempovací mód, avšak předpokládám, že pro tebe to nebude mít žádný význam.
ryccardo
Je fakt ze to je kabriu asi nutnost. To bezny majitel nutne potrebuje 🤣
ryccardo
A az prijde k autu tak pojede na hodku na nabijecku 🤣
Btw me chladici box funguje i pri vypnutym klicku. 😉
Btw me chladici box funguje i pri vypnutym klicku. 😉
3_diamanty
Kabrio bez kempovacieho modu... ani rana ... to rovno kolobezku no jo
Stejsn
Subjektivně asi čistě jenom vzhled. 206 (ve všech verzích) si mi i dneska po čtvrt století pořád hodně libí, jednu jsme měli doma 6 let. 207ka naopak se mi nelíbila nikdy.
ericn
Úplně v klidu, pokud má vyměněné rozvody, mění se jednou za 10tis km olej nebo 1rok a tankuješ aditivované palivo, jsi v suchu a u auta, které je na víkend bych se nebál. Zvlášť kdýž se s tím jezdí delší trasy. Odmění se ti skvělým zátahem a pružností, ten motor s manuálem jezdí velmi dobře 😉
ericn
No jo potřebuje péčí, měnit olej po 10tis km, rozvody v max 80tis a ideálně N98/100 a pak funguje. Holt choulostivý němec “Prince” 😉 Ale jezdil skvěle, sem tam si vzpomenu, jak cvičil s 1G P5008. Dokonce jsem s tím jel poměrně svižně Passo dello Stelvio 😒] Jako víkendovky v cabriu bych se o něj nebál…
Arese
1.6 THP by byl opravdu skvělý motor, pokud by se ovšem pořád nes.al. 😒 :no:
Arese
...poslouchají šílené rudozelené politiky! 😲 :no:
https😐/www.novinky.cz/…skoncit-40481863#…
https😐/www.novinky.cz/…skoncit-40481863#…
ericn
Tak přemýšlím, co by mě (mimo peněz) přimělo vzít P206CC, když stačí pár korun přihodit a vzít lepé jezdící, lepé zpracovanou a dospělejší 207CC? Navíc u ní lze i mít 1,6THP eur5 115kW s 6M převodovkou 😉
Radomír Malec
Po dlouhé době jsem četl opravdu vyčerpávající popis auta. Přesto, že o takovém autě neuvažuji, oceňuji práci autora článku. je vidět, že to není povrchní článek, jako dnes vídáme skoro denně z různých oblastí. Snad takových článků bude více :yes: