Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI HEV – Novou cestou

14 komentářů

kesumb
Nazivo je to naprosto priserny, jak kdyby se to vratilo z 80.let. Zakladni cena jeste rekneme, testovana zdatne konkuruje Tuaregu. Na prodejich to bude videt
fOE
@kesumb zepredu se mi to libi, dobre to vypada i uvnitr, ale ten zadek... uff.
Mikesus
@fOE
Mám to stejně. Předek super, boční pohled akceptovatelné, zadek příšerný.
Ozzman
Uz jsem jich potkal nekolik, bila je docela slusna, ale hnede kousky jsou silene @kesumb
3_diamanty
Ma to americky look starych dobrych 80 rokov.... hned som si spomenul na walker texas ranger aj na knight rider ...
Doupik
"Prémiový pocit se mezigeneračně částečně vytratil"
Ty jo tak to jsme asi jeli v jiném autě. Kéž by měl Mercedes za 1,5 míče tak kvalitní materiály jako Santa Fe. V Calligraphy je to za mě zpracování top.
ericn
No ale bohužel za 1.5mio Kč dostaneš auto bez slušného motoru. 1.6T 118kW je max do Tucsona, kde za poloviční cenu funguje dobře 👍
Doupik
@ericn 118 je jen spalovací část, systémový výkon je 158, což stačí.
ericn
@Doupik Tak se na pár testů mrkni, dynamika jen dostačuje. A to to testují prázdné, ale až to bude někdo testovat naložené, to bude pecka 😋
Mikesus
@Doupik
Měli by tam dát silnější elektromotor a bylo by to v pohodě. Ale v takovém aute 118kw motor a k tomu 48kw elektro? To i Corolla 2.0 má 112kw a 83kw a je o poznání lehčí a aerodynamictejsi.
Tohle je opravdu podprůměrné.
Postreh
Objektívne toto auto zabija slabý motor...auto jako krava a neodtiahne ani stredne velký karavan. To či je pekné, dobre spracovaný interíer atd. to je uz nepodstatné...
brano bleha
Celé zle. Okrem väčšieho priestoru vo všetkých smeroch horšie auto oproti 4-ke. Spomínam si tu na test, kde 4-ka doslova "rozdrvila" Kodiaq.
Viktor M
@brano bleha kedy tu bol taky test?
Infi
Dobry den pan Šamal, od žurnalistu by som očakával nezaujatosť a nestrannosť. Viete mi vysvetliť prečo tzv. hejtujete na Santa Fe niektoré vlastnosti a degradujete je voči Škode Kodiaq? Sám som sedel v oboch autách a napríklad kvalita plastov v interiéry je úplne zrovnateľna. Dokonca zlicovanie je lepšia v SantaFe. AUTO.CZ je nestranný portál alebo vlastní Škoda? Vždy keď čítam Vaše recenzie mam ten pocit!