Testy
Ma to americky look starych dobrych 80 rokov.... hned som si spomenul na walker texas ranger aj na knight rider ...
"Prémiový pocit se mezigeneračně částečně vytratil"
Ty jo tak to jsme asi jeli v jiném autě. Kéž by měl Mercedes za 1,5 míče tak kvalitní materiály jako Santa Fe. V Calligraphy je to za mě zpracování top.
Ty jo tak to jsme asi jeli v jiném autě. Kéž by měl Mercedes za 1,5 míče tak kvalitní materiály jako Santa Fe. V Calligraphy je to za mě zpracování top.
No ale bohužel za 1.5mio Kč dostaneš auto bez slušného motoru. 1.6T 118kW je max do Tucsona, kde za poloviční cenu funguje dobře 👍
@ericn 118 je jen spalovací část, systémový výkon je 158, což stačí.
@Doupik Tak se na pár testů mrkni, dynamika jen dostačuje. A to to testují prázdné, ale až to bude někdo testovat naložené, to bude pecka 😋
Objektívne toto auto zabija slabý motor...auto jako krava a neodtiahne ani stredne velký karavan. To či je pekné, dobre spracovaný interíer atd. to je uz nepodstatné...
Celé zle. Okrem väčšieho priestoru vo všetkých smeroch horšie auto oproti 4-ke. Spomínam si tu na test, kde 4-ka doslova "rozdrvila" Kodiaq.
Dobry den pan Šamal, od žurnalistu by som očakával nezaujatosť a nestrannosť. Viete mi vysvetliť prečo tzv. hejtujete na Santa Fe niektoré vlastnosti a degradujete je voči Škode Kodiaq? Sám som sedel v oboch autách a napríklad kvalita plastov v interiéry je úplne zrovnateľna. Dokonca zlicovanie je lepšia v SantaFe. AUTO.CZ je nestranný portál alebo vlastní Škoda? Vždy keď čítam Vaše recenzie mam ten pocit!
Mám to stejně. Předek super, boční pohled akceptovatelné, zadek příšerný.