Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI HEV – Novou cestou

14 komentářů

kesumb
Nazivo je to naprosto priserny, jak kdyby se to vratilo z 80.let. Zakladni cena jeste rekneme, testovana zdatne konkuruje Tuaregu. Na prodejich to bude videt
Postreh
Objektívne toto auto zabija slabý motor...auto jako krava a neodtiahne ani stredne velký karavan. To či je pekné, dobre spracovaný interíer atd. to je uz nepodstatné...
Mikesus
@Doupik
Měli by tam dát silnější elektromotor a bylo by to v pohodě. Ale v takovém aute 118kw motor a k tomu 48kw elektro? To i Corolla 2.0 má 112kw a 83kw a je o poznání lehčí a aerodynamictejsi.
Tohle je opravdu podprůměrné.
ericn
No ale bohužel za 1.5mio Kč dostaneš auto bez slušného motoru. 1.6T 118kW je max do Tucsona, kde za poloviční cenu funguje dobře 👍
Mikesus
@fOE
Mám to stejně. Předek super, boční pohled akceptovatelné, zadek příšerný.
Doupik
"Prémiový pocit se mezigeneračně částečně vytratil"
Ty jo tak to jsme asi jeli v jiném autě. Kéž by měl Mercedes za 1,5 míče tak kvalitní materiály jako Santa Fe. V Calligraphy je to za mě zpracování top.
fOE
@kesumb zepredu se mi to libi, dobre to vypada i uvnitr, ale ten zadek... uff.
Infi
Dobry den pan Šamal, od žurnalistu by som očakával nezaujatosť a nestrannosť. Viete mi vysvetliť prečo tzv. hejtujete na Santa Fe niektoré vlastnosti a degradujete je voči Škode Kodiaq? Sám som sedel v oboch autách a napríklad kvalita plastov v interiéry je úplne zrovnateľna. Dokonca zlicovanie je lepšia v SantaFe. AUTO.CZ je nestranný portál alebo vlastní Škoda? Vždy keď čítam Vaše recenzie mam ten pocit!
Ozzman
Uz jsem jich potkal nekolik, bila je docela slusna, ale hnede kousky jsou silene @kesumb
ericn
@Doupik Tak se na pár testů mrkni, dynamika jen dostačuje. A to to testují prázdné, ale až to bude někdo testovat naložené, to bude pecka 😋
Doupik
@ericn 118 je jen spalovací část, systémový výkon je 158, což stačí.
brano bleha
Celé zle. Okrem väčšieho priestoru vo všetkých smeroch horšie auto oproti 4-ke. Spomínam si tu na test, kde 4-ka doslova "rozdrvila" Kodiaq.
3_diamanty
Ma to americky look starych dobrych 80 rokov.... hned som si spomenul na walker texas ranger aj na knight rider ...
Viktor M
@brano bleha kedy tu bol taky test?