Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Videotest Peugeot e-3008 GT: Dobrá dynamika, lepší výbava

27 komentářů

Pepa_007
BEV má obecně výbornou dynamiku. Takže jen dobrá není moc dobré.
Top speed nemá smysl zjišťovat, bude pro BEV na obvyklých 160km/h. Což je málo. Stále nevidím důvod proč auto mající výkon 300HP nemůže jezdit 250.
Lempl Klaun
@Pepa_007

Hele chlape, během pár minut sis tam naklikal tolik lajků sám sobě, máš vůbec špetku svědomí?
Mikesus
@Pepa_007
Stále nevidím důvod, proč by auto na běžné silnici vůbec mělo 250 jezdit.
ericn
@Mikesus Pak není ani důvod mít 300k :-)
Mikesus
@ericn
To není úplně pravda. Zaprvé spoustu lidí zde bez 300k nedokáže vyjet ani že dvora a za druhé, 300koni využije člověk i třeba v 50. Při najizdeni z vedlejší, při připojování na dalnici, při zařazování do rychlejšího pruhu. V těch všech situacích se dokáže 300k využít. Ale obecně souhlasím, že je to ne úplně zbytečně, ale spíš přehnaně moc. Min je úplně v pohodě též.
Adrian77
@ericn Ano, já mám 68 k a jsem naprosto spokojen.
Ozzman
Pacient níže se nedokáže ani zařadit na dálnici, pokud auto nemá 300k, ale on je prostě jinej :D @Adrian77
ericn
@Adrian77 jj já mám doma 3 auta 130/140/150k a je to úplně v pohodě 😉

@Ozzman Souhlas 👍
Ozzman
Chtěl jsem se zeptat, jak s tím 130HP autem dokážeš vyjet z parkoviště ? To musí bejt o nervy ne ? :D Možná by si to mohl naučit našeho kolegu z Košic :D @ericn
ericn
@Ozzman No je to těžký, zařadíš "D" a šlápneš na plyn a ejhle ono to jede :-)
Ozzman
Ale ne Horste, to snad není možné, to je zázrak ne ? :D @ericn
xxc
@Mikesus V com je 300k prehnane moc? Vykonu nie je nikdy dost, pri beznej jazde bezne blikne plny vykon a nikdy to nie je prehnane moc. Jedine, ked zena ma nejaky specialny uces a pri zatlaceni do sedadla sa jej moze poskodit, inak som si nevsimol, aby to bolo prehnane moc.
ptr078
Mne sa zda, ze si to raz predsa len prehnal a ten tvoj mozocek si si otrepal o stenu lebky. A odvtedy tu musime citat tie tvoje vytvory 😵‍💫
ericn
@ptr078 jj, je to pacient 😋
xxc
@ericn Mne sa to zda, ako snaha zavistlivych dementov o narusanie diskusii. K teme skoro 0, ale zbytocnych reci okolo dost. A nie, pre sofera je to v pohode, mozor si pri tomto pomerne nizkom vykone motora nebucha
ericn
@xxc No jo, ale k tématu si zatím nic nenapsal :-)
Othello
@Pepa_007
Protože ten maximální výkon je obvykle jen krátkodobý
Ja Prvni 123
Elektricke GT... cisty protimluv.

🧐
Ja Prvni a Posledni
@Ja Prvni 123 Jak cisty, bIbe?
Arese
@Ja Prvni a Posledni Jsi ubohý megatrapák.
Ja Prvni a Posledni
smutnej 💩rese
_Teddy_
"...elektro-verze s normovaným dojezdem 524 km a kapacita baterie je 74 kWh..."

A ja som sa uz bal, ze sa dnes nezasmejem! :-)
ericn
@_Teddy_ asi tam zapomněli dodat, že jen ve městě, ale nesmíš se moc rozjíždět :-)
del42sa
@ericn to je jako ty jejich plugin-hybridy s normovanou spotřebou 1,4l/100km :-D
Switch007
Ufff, já to vůbec nestíhal. Redaktor mluví strašně moc rychle, jak kdyby byl drahý kinofilm a musel vše stihnout co nejdřív. Bohužel častý jev dnešní doby, přesto bych se přimlouval - zkuste, prosím, hovořit pomaleji...