Videa
del42sa
@ericn to je jako ty jejich plugin-hybridy s normovanou spotřebou 1,4l/100km 😁
_Teddy_
"...elektro-verze s normovaným dojezdem 524 km a kapacita baterie je 74 kWh..."
A ja som sa uz bal, ze sa dnes nezasmejem! 😄
A ja som sa uz bal, ze sa dnes nezasmejem! 😄
Mikesus
@Pepa_007
Stále nevidím důvod, proč by auto na běžné silnici vůbec mělo 250 jezdit.
Stále nevidím důvod, proč by auto na běžné silnici vůbec mělo 250 jezdit.
ericn
@_Teddy_ asi tam zapomněli dodat, že jen ve městě, ale nesmíš se moc rozjíždět 😄
ptr078
Mne sa zda, ze si to raz predsa len prehnal a ten tvoj mozocek si si otrepal o stenu lebky. A odvtedy tu musime citat tie tvoje vytvory 😵💫
ericn
@Adrian77 jj já mám doma 3 auta 130/140/150k a je to úplně v pohodě 😉
@Ozzman Souhlas 👍
@Ozzman Souhlas 👍
Ozzman
Pacient níže se nedokáže ani zařadit na dálnici, pokud auto nemá 300k, ale on je prostě jinej 😁 @Adrian77
xxc
@Mikesus V com je 300k prehnane moc? Vykonu nie je nikdy dost, pri beznej jazde bezne blikne plny vykon a nikdy to nie je prehnane moc. Jedine, ked zena ma nejaky specialny uces a pri zatlaceni do sedadla sa jej moze poskodit, inak som si nevsimol, aby to bolo prehnane moc.
Mikesus
@ericn
To není úplně pravda. Zaprvé spoustu lidí zde bez 300k nedokáže vyjet ani že dvora a za druhé, 300koni využije člověk i třeba v 50. Při najizdeni z vedlejší, při připojování na dalnici, při zařazování do rychlejšího pruhu. V těch všech situacích se dokáže 300k využít. Ale obecně souhlasím, že je to ne úplně zbytečně, ale spíš přehnaně moc. Min je úplně v pohodě též.
To není úplně pravda. Zaprvé spoustu lidí zde bez 300k nedokáže vyjet ani že dvora a za druhé, 300koni využije člověk i třeba v 50. Při najizdeni z vedlejší, při připojování na dalnici, při zařazování do rychlejšího pruhu. V těch všech situacích se dokáže 300k využít. Ale obecně souhlasím, že je to ne úplně zbytečně, ale spíš přehnaně moc. Min je úplně v pohodě též.
Switch007
Ufff, já to vůbec nestíhal. Redaktor mluví strašně moc rychle, jak kdyby byl drahý kinofilm a musel vše stihnout co nejdřív. Bohužel častý jev dnešní doby, přesto bych se přimlouval - zkuste, prosím, hovořit pomaleji...
ptr078
Dement mozno som, len mi nie je jasne, co ti mam zavidiet? Ucesanu manzelku? 😂 inac "k teme skoro 0" su skoro vsetky tvoje prispevky, tak trochu sebareflexie chlape a nerob zo seba debila
xxc
@ericn Mne sa to zda, ako snaha zavistlivych dementov o narusanie diskusii. K teme skoro 0, ale zbytocnych reci okolo dost. A nie, pre sofera je to v pohode, mozor si pri tomto pomerne nizkom vykone motora nebucha
ericn
@Ozzman No je to těžký, zařadíš "D" a šlápneš na plyn a ejhle ono to jede 😄
Ozzman
Chtěl jsem se zeptat, jak s tím 130HP autem dokážeš vyjet z parkoviště ? To musí bejt o nervy ne ? 😁 Možná by si to mohl naučit našeho kolegu z Košic 😁 @ericn
ptr078
Ja som so svojimi 150k ani na dialnici nebol. Stale sa len priradujem... 🤣 dedo raz vravel, ze sa mu to podarilo s 85k, ale on toho narozpraval ...
Lempl Klaun
@Pepa_007
Hele chlape, během pár minut sis tam naklikal tolik lajků sám sobě, máš vůbec špetku svědomí?
Hele chlape, během pár minut sis tam naklikal tolik lajků sám sobě, máš vůbec špetku svědomí?
Top speed nemá smysl zjišťovat, bude pro BEV na obvyklých 160km/h. Což je málo. Stále nevidím důvod proč auto mající výkon 300HP nemůže jezdit 250.