Ekonomika
Tak u Jeepu Grand Cherokee se to dalo čekat - O hybrid 2.0 a 3.0 Hurricane zřejmě není zájem. Tam má být V8...
A Durango? Když Stellantis pohrozil, že ukončí výrobu HEMI, tak se není čemu divit... Navíc už dělá jen poslední kousky "Last Call"
A Durango? Když Stellantis pohrozil, že ukončí výrobu HEMI, tak se není čemu divit... Navíc už dělá jen poslední kousky "Last Call"
Povedal by som že nový biturbo R6
ide lepšie ako V8 5.7.
ide lepšie ako V8 5.7.
@speedfred
to mas fuk tady ma kazdej aspon bigblock
to mas fuk tady ma kazdej aspon bigblock
@kesumb
Jj. A ani o válec min by vubec nesnesl
Jj. A ani o válec min by vubec nesnesl
Durango končí podle plánu, vlastně se asi prodává déle než mělo. Ale co nechápu na Stellantisu v USA je jak zařezává úspěšné modely Charger, Challenger, Durango. Resp. s nějakou roční pauzou mezi novými modely s minimem informací, absolutně nechápu.
Grand Cherokee je 12. nejprodávanější v USA, to mi na prémiové SUV nepřijde špatné, ale asi o 10% klesají prodeje, nevim jestli to je zrovna důvod pozastavovat výrobu.
Spíš mi to přijde tak, že Stellantis má v USA pěkný bordel a zřejmě to vře mezi místníma a vedením ve Francii. Je to celé zvláštní.
Grand Cherokee je 12. nejprodávanější v USA, to mi na prémiové SUV nepřijde špatné, ale asi o 10% klesají prodeje, nevim jestli to je zrovna důvod pozastavovat výrobu.
Spíš mi to přijde tak, že Stellantis má v USA pěkný bordel a zřejmě to vře mezi místníma a vedením ve Francii. Je to celé zvláštní.
@adamzprahy Dealeři v USA nemaj pomalu co prodávat. Doprodávají skladové zásoby 300C, Chargeru a Challengeru, a jinak maj 1-2 modely jako Pacifica, letité Durango a Hornet, který nikdo moc nechce.
Novej Charger ještě není u dealerů a jako EV to prodejní hit nebude, takže čekaj na příští rok na tu R6 benzín verzi, ale mezitím nemaj co prodávat, ceny vysoké takže je jasné že je velká enspokojenost a prodeje padaj
Novej Charger ještě není u dealerů a jako EV to prodejní hit nebude, takže čekaj na příští rok na tu R6 benzín verzi, ale mezitím nemaj co prodávat, ceny vysoké takže je jasné že je velká enspokojenost a prodeje padaj
Nebo?
Presne jsi to trefil přestávají vyrábět, protoze do toho dávají malé motory a hybridy a nikdo to nechce. Hlavně u toho duranga je ta 1.3 a ten hybrid příčinou.
Cože 1,3 v Durangu???? No svět se v zadek obrací. Degradovat svého času jedině kompaktní SUV s V8 takto, to je na zastřeleni toho kdo tam tuto atrapu motoru dostal.
Ne není tam. Nejmenší má V6.
Je to výsměch lidem, kteří tvrdí, že za propad prodejů u Stellantisu můžou male motory.
No už jsem se lekl.
Dneska ráno jsem natrafil na videorecenzi na AMG GLC s cenou za necelých 70 tis USD. A on tam byl doplej čtyřvál 2,0.... To samé je prý i u AMG 63 s odhadovanou cenou kolem 100 tis. Děs
Ono zmenšování motorů je ale velkým faktorem poklesu prodejů. Osobně bych měl asi problém se u Lvíčete v dnešní době vybrat motorizaci. Ze zážehových výběr žádný, ze vznětových velmi podobné. Už i třeba E😜ert je bzučák bez solidního motoru.
3008/5008 nikdy nebyl prodejní trhák.
Tj nedivím se 😄 I mě Peugeot odradil svou změnou a šel jsem jinam...