Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Mini Countryman SE ALL4 – Zlepšovač nálady přišel o emoce

20 komentářů

Horký Rom
Velmi se mi to líbí. Nejvíce oceňuji, jak narůstá počet zajímavých elektromobilů v retro stylu a rozšiřuje se nabídka na trhu. Toto Mini jistě bude patřit mezi oblíbené vozy, které budeme často potkávat na našich cestách.

Bravo Mini 👍
Arese
Takže si to shrňme - tohle nové Mini přišlo o typickou jízdní hravost, je těžké a veliké. Přišlo také o vyjímečnou designovou atraktivitu svých předchůdců a přitom je uvnitř stále podobně stísněné, jako jeho menší předchůdci. (Já bych dokonce řekl, že tento nový model je dost ošklivý, ale to je samozřejmě jen otázka osobního vkusu.) Otázkou tedy je, proč by si toto auto ještě někdo měl chtít kupovat... Navíc testovaná zkratowozová verze je samozřejmě jízdně ještě sterilnější, než spalovací, k tomu v případě prémie nepřijatelně omezená konfigurovatelnost a doslova brutální ceny. Proč by si proboha něco takového měl někdo chtít kupovat?
KANKUNEN
@Arese Ideální doplněk k X5 40d.
Arese
@KANKUNEN Co je tedy na něm podle tebe "ideálního"?
ericn
@Arese Spíš je to nuda už od pohledu, první novodobé Mini, co je opravdu hnusné 🤢
Pepa_007
@Arese extravagantní. Prostě to nikdo nekupuje a tak toho jezdí na ulici málo. 😉
3_diamanty
Toto maxi mini teda vobec krasy nepobralo... emocne uz na pohlad posobi skor smutne ako veselo... akoby ho uz nieco trapilo....
Arese
@3_diamanty Asi jeho otylost, "městská neskladnost", jízdní nezáživnost, přepálená cena a nudný až nehezký vzhled ...☹️👎
Pepa_007
Ošklivý zvenku. Ošklivá palubní deska. Autor píše : Je to skoro jako řídit tank. Je pocitově mohutné, těžké a… a ani není tak prostorné.
230kw na 10s. Ale jinak méně jak polovina..... 104kw. 🤔🤔 Co to je za zvyk?
Top speed ani neřeším, jako vždy kolem 150-160. Předjede i Fabia.
praptak
Usednout na volant bych nechtěl. 😛
ericn
@praptak přesně 👍
hiphop
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
ericn
@hiphop Proč ty se vůbec vyjadřuješ, někdo se přepíše a ty to nepochopíš... Zas si za blbečka, viď hamuno :-)
hiphop
ericn
@hiphop No jo, nadávat umíš, jako vždy.... a dál? Něco k tématu?
hiphop
ericn
@hiphop Tak zaprvé se chovej slušně a za druhé si mi psal:
"@ericn presne na volant nebo za volant, dmnte?"

A já na to, že se prapták přepsal, tj. za volat tohoto EV by nesedl a já taky ne. Jestli ti tohle nedošlo, tak nereaguj.

A příště si to hulvátství nech pro sebe...
hiphop
Jan Pešek
Má to hezkou zelenou barvu. A za mě tím výčet pozitiv končí.
Jirka B.
@Jan Pešek Tak hlavne je to vyrobeno v PCR! At si to tam soudruzi nechaji..