Profi
zezul
0
Vůbec se nedivím,že tam valí benzin,spíš nechápu proč neni i v evropě možnost volby,mám dva roky starého tranzita a klidne bych to hlučné,slabé a nespolehlivé TDCI,které celé dny honím jak psa ,vyměnil za předimenzovaný 4-5litr s nulovou údržbou a 16 litry plynu.Jen tak dál Ameriko.
Přejít do diskuze
interiér je na úžitkáča dobrý ale dáke extra kvality oproti konkurencii v segmente nevidím.. je pravda že si nemuseli lámať hlavu kam dať radiacu páku tak stredový panel pôsobí ucelenejším dojmom a zostalo viac miesta na odkladacie plochy
Mne sa páči akurát tak interiér, ten je famózny, a najmä ak ide o užitkáč. Ide to aj pekne. 😄
Dizajnovo sa mi to páči, taký robustný hranatý pracant..len tá motorizácia 😲
Chápem že nemajú radi diesle ale to sa im fakt oplatia tie štvor a päťlitre? Možno ešte na lpg ale to tam asi moc nefičí..
Chápem že nemajú radi diesle ale to sa im fakt oplatia tie štvor a päťlitre? Možno ešte na lpg ale to tam asi moc nefičí..
Njn... ale 1,8 TDCi je prehistorický motor původem ze Sierry. Ostatní TDCi už jsou vesměs od PSA a zkušenosti s nima nebývají tak hrůzostrašné (Deadlift jistě vysvětlí, že to není pravda >😁 )
Ale budoucí volbu benzínu chápu, dneska už se diesel tolik nevyplatí ekonomicky ani uživatelsky (tím spíš s LPG). Jen mezi dodávkama ten výběr benzinových motorů není nijak slavný ;-\
Ale budoucí volbu benzínu chápu, dneska už se diesel tolik nevyplatí ekonomicky ani uživatelsky (tím spíš s LPG). Jen mezi dodávkama ten výběr benzinových motorů není nijak slavný ;-\
Musíš koupit kvalitní užitkáč a né Forda 8-s.
Tam je jádro pudla :-!.
Tam je jádro pudla :-!.
ony "hrůzostrašné noční můry o výši provozních nákladů" spis maji podnikatele u tech evropskych uzitkacu a to i tech prtavejch 😄 staci si zajet kazdej rok u Fordu s TransitConnect na vymenu zapalovacu a hned vam zmizej iluze o mensich provoznich nakladech >😁 za ty necele 3 roky co Connect 1.8tdci provozujem stal na servisu prez 100k a tomu se teprve rika "hrůzostrašné noční můry o výši provozních nákladů" >😒] pristi uzitkac bude natuty benzinak a natuty s LPG, diesel jiz nikdy vice