Novinky
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
@Pepa_007 a není to jedno? Cokoliv nad 130kmh znamená u BEV rychlý úbytek energie v baterii, tj. spotřebu vysoko nad 30kWh/100km… Je to celkem zbytečný a drahý elektrický krám, navíc od Kie. Měli by se raději soustředit na normálně použitelná auta 😋
@Marek Bednář jj, to je fofr. Je jasné, že si člověk na delší cestě i víckrát zastaví, ale tak na 5-10min, odskočí si, protáhne se, koupí něco k pití a jede 😋 Stát nějde 30-45min a čekat až se auto nabije, je opruz (vlastní zkušenost)… a to u nabíječky bylo volno 😉
@Pepa_007 Taky ale očekáváš, že někam dojedeš, nebo ne? Pří 180kmh bude ta Kia baštit tak 30-35KWh/100km = budeš víc stát u nabíječky než jezdit 🤣
Docela se mi nelibí to logo na volantů vpravo, veprostřed vypadá lépe... Ale chápu, je to elektromobil a ten musí vždy vypadat jinak než auto se SM.
@Pepa_007 neber si to osobně, ale to musíš psát pod každým článkem tohle? Ještě to píšeš zrovna u výjimky, která má vyšší maximálku. Sorry ale číst to pořád dokola je čím dál víc k smíchu. Když ses to dozvěděl tak ještě vytahuješ nad 250? Mi řekni které auto se 400k má maximálku nad 250? Všechna BMW včetně M jsou omezena, hot hatche samozřejmě taky.
Jinak buď v klidu, tahle BEV 400+ koní stejně nad 100 km/h spalovákům i okolo 300 koní neujedou a i kdyby tak na chvíli, protože dojde baterka. Takže úplně zbytečně trollíš.
Jinak buď v klidu, tahle BEV 400+ koní stejně nad 100 km/h spalovákům i okolo 300 koní neujedou a i kdyby tak na chvíli, protože dojde baterka. Takže úplně zbytečně trollíš.
@ericn Potvrzeno u dosavadní EV6 GT, která je při takovém tempu schopná vysát baterku z 80 na nějakých 15 % během 120 km 😁 Aspoň ale člověk dělá často přestávky, což se hodí, když vyráží na 400km trasu v devět večer...
@ericn není. V DE je možné cestovat rychle. Takže když mám 400 koní v autě tak požaduji i vysokou top speed nad 250. Ne ošulené auto co jede sotva 170.
@hiphop Hope, čekal jsem 300 ale 260 je také fajn. Naštěstí to není 170 jako u BEV normálně je.
By mohla dát na konci cílové rovinky v Mostě 250km/h když má 600 koní. Já tam udělám max 180-200. To víš, slabý motor.
Ikdyz ona ta Kia bude těžká jak malý rodinný dům.
By mohla dát na konci cílové rovinky v Mostě 250km/h když má 600 koní. Já tam udělám max 180-200. To víš, slabý motor.
Ikdyz ona ta Kia bude těžká jak malý rodinný dům.
Hustý. 600HP. Kolik bude mít maximální rychlost? 300km/h? To by bylo masakr.
Je to BEV, takže to pojede max 180-200. Nebo ne?
Je to BEV, takže to pojede max 180-200. Nebo ne?
A stojí jenom o trochu víc jak rádoby sportovní Kodiaq RS se směšnými 195 kW. EV už jsou levnější než spalováky, minimálně v kategorii výkonných aut. A samozřejmě jsou rychlejší, protože nemají tu trapnou prodlevu, jako u spalováku.
Na jednu stranu jsem rád, že se technika Ioniqu 5 N dostává do dalších aut, ale na druhou stranu tak zase přijde o svou unikátnost. 😡