Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Zmizí další nezávislé značky? Honda se může spojit s Nissanem

16 komentářů

del42sa
spojením 2 looserů nevznikne úspěšný podnik, nejdřív musí začít u sebe, pokud udělali špatná manažerská rozhodnutí, mají se znažit je napravit, pokud je chyba v nabídce, je třeba přijít s něčím, co po čem zákazníci touží, až takhle jednoduché to je, není třeba znovu vynalézat kolo ...
3_diamanty
@del42sa
Zaujimave je ze take mitsu ktore predava v globale hadam len stvrtinu toho co nissan je uz stvrty rok po sebe v zisku a to aj napriek tomu ( alebo mozno prave vdaka tomu ) ze nema 100 roznych nezmyselnych a stratovych modelov ... pritom v eu je tiez len do poctu a napriek tomu dari sa mu... ale nissan ide po vzore fordu... nepocuva hlas zakaznikov a doplaca na to ( kde je micra almera primera maxima? ) ... odkedy zachranca Ghosn zmizol tak Nissan pada dole...
Jenik3
Mám za to, že nisan se chce odstřihnout od ghosonskeho období.
Arese
@Jenik3 ...kdy to byla úspěšná automobilka, kterou v poslední chvíli vytáhl hrobníkovi z lopaty. To má "logiku"! 😊))
lamal
@3_diamanty keby sa produktaci riadili tvojimi predstavami, Nissan je uz KO davno.
Micra, Almera, Primera by sa nepredavali, segment je v EU mrtvy a doziva ho mozno posledna generacia EU modelov.
V USA je prvych 7 najpredavanejsich modelov Pickupy, SUV a Tesly, na 8 mieste je Camry. Sentra, Accord sa krčia medzi poslednymi. Corolla sedan a Civic su niekde v strede.
twistedTSD
@3_diamanty Mitsu je možná v zisku, ale se svými objemy prodejů těžko může mluvit o naslouchání zákazníkům.
Jirik_H
@del42sa Tak Honda určitě looser není. Technologicky je na špičce. I ve vodíku. V BEV ne, ale ty umí jen a pouze Čína.
vecernicek2
@del42sa Honda tedy zcela určitě není nějaká loserovská firma. To už je spíš tím loserem někdo, kdo to slovo používá, ale neví, jak se píše...
Stejsn
Honda se spojí s Nissanem a vznikne HNissan?
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
PowerHouse
Jako v japonské elektronice, hrozí outsourcing výroby.

Vstupuje tam i Foxconn s AI továrnami téměř bez lidí.
Chtějí tam i Číňani, aby mohli na USA trh.

Chinese automakers, including NIO, 😜eng Motors, BYD, and Taiwan's Foxconn, are reportedly e😜loring partnerships with cash-strapped Nissan.
Jirik_H
@PowerHouse Kdyby se dohodly rozumne s Foxconn, bylo by to zajímavé.
Frfla
Kdyz pro ne Evropa neni dulezita, tak at si klidne zmizi. Jsou mi ukradeny. Stejnak rodinny kombiky nedelaji ani jeden, skoda jich nebude. Bye a mozna i RIP.
lamal
@Frfla kombiky ti za chvilu nevyrobia ani v EU, moc by som sa neradoval 😄
MB1975
Ja tomu spojeni fandim. Aliance s renckem mela za vysledek totalni upadek nissanu z hlediska kvality na evropskem trhu. Postupne se z nich staly jen rebrandovany rencky se vsema jejich neduhama… nissany pro americky a asijsky trhy zustaly renckem skoro nedotceny. Spojeni s hondou by vratilo zpet japonskou spolehlivost
Ja Prvni 123
No, ale nekdy to zase fungovalo.

Dokud Rover spolupracoval s Hondou, tak vsechno fungovalo... uspokojive.
A pak Hondu podtrhli s BMW.
To byla fakt cista sprostarna.
Fatalni sprostarna...