Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Zmizí další nezávislé značky? Honda se může spojit s Nissanem

16 komentářů

hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Stejsn
Honda se spojí s Nissanem a vznikne HNissan?
del42sa
spojením 2 looserů nevznikne úspěšný podnik, nejdřív musí začít u sebe, pokud udělali špatná manažerská rozhodnutí, mají se znažit je napravit, pokud je chyba v nabídce, je třeba přijít s něčím, co po čem zákazníci touží, až takhle jednoduché to je, není třeba znovu vynalézat kolo ...
Frfla
Kdyz pro ne Evropa neni dulezita, tak at si klidne zmizi. Jsou mi ukradeny. Stejnak rodinny kombiky nedelaji ani jeden, skoda jich nebude. Bye a mozna i RIP.
twistedTSD
@3_diamanty Mitsu je možná v zisku, ale se svými objemy prodejů těžko může mluvit o naslouchání zákazníkům.
Arese
@Jenik3 ...kdy to byla úspěšná automobilka, kterou v poslední chvíli vytáhl hrobníkovi z lopaty. To má "logiku"! 😊))
PowerHouse
Jako v japonské elektronice, hrozí outsourcing výroby.

Vstupuje tam i Foxconn s AI továrnami téměř bez lidí.
Chtějí tam i Číňani, aby mohli na USA trh.

Chinese automakers, including NIO, 😜eng Motors, BYD, and Taiwan's Foxconn, are reportedly e😜loring partnerships with cash-strapped Nissan.
3_diamanty
@del42sa
Zaujimave je ze take mitsu ktore predava v globale hadam len stvrtinu toho co nissan je uz stvrty rok po sebe v zisku a to aj napriek tomu ( alebo mozno prave vdaka tomu ) ze nema 100 roznych nezmyselnych a stratovych modelov ... pritom v eu je tiez len do poctu a napriek tomu dari sa mu... ale nissan ide po vzore fordu... nepocuva hlas zakaznikov a doplaca na to ( kde je micra almera primera maxima? ) ... odkedy zachranca Ghosn zmizol tak Nissan pada dole...
vecernicek2
@del42sa Honda tedy zcela určitě není nějaká loserovská firma. To už je spíš tím loserem někdo, kdo to slovo používá, ale neví, jak se píše...
Ja Prvni 123
No, ale nekdy to zase fungovalo.

Dokud Rover spolupracoval s Hondou, tak vsechno fungovalo... uspokojive.
A pak Hondu podtrhli s BMW.
To byla fakt cista sprostarna.
Fatalni sprostarna...
MB1975
Ja tomu spojeni fandim. Aliance s renckem mela za vysledek totalni upadek nissanu z hlediska kvality na evropskem trhu. Postupne se z nich staly jen rebrandovany rencky se vsema jejich neduhama… nissany pro americky a asijsky trhy zustaly renckem skoro nedotceny. Spojeni s hondou by vratilo zpet japonskou spolehlivost
lamal
@3_diamanty keby sa produktaci riadili tvojimi predstavami, Nissan je uz KO davno.
Micra, Almera, Primera by sa nepredavali, segment je v EU mrtvy a doziva ho mozno posledna generacia EU modelov.
V USA je prvych 7 najpredavanejsich modelov Pickupy, SUV a Tesly, na 8 mieste je Camry. Sentra, Accord sa krčia medzi poslednymi. Corolla sedan a Civic su niekde v strede.
lamal
@Frfla kombiky ti za chvilu nevyrobia ani v EU, moc by som sa neradoval 😄
Jirik_H
@PowerHouse Kdyby se dohodly rozumne s Foxconn, bylo by to zajímavé.
Jirik_H
@del42sa Tak Honda určitě looser není. Technologicky je na špičce. I ve vodíku. V BEV ne, ale ty umí jen a pouze Čína.
Jenik3
Mám za to, že nisan se chce odstřihnout od ghosonskeho období.