Tento tovarensky "tuning" moze byt aj celkom zaujimavy ale vsetko zabija ta cirkusova farebna kombinacia... v nejakej celej ciernej ... pripadne este s nejakym tym rychlym cervenym pruhom by to bolo ok ale takto je to pre bezneho zakaznika ktory nejazdi rely neprijatelne... vyzeral by s tym na parkovisku ako cirkusant... aj ked prelakovat sa to bude dat... ale naco ...to potom uz radej uplne ine auto ... povedzme fabiu s 1,5tsi
Ozzman
2
Ale ty si koupíš Colta a k němu si uděláš tunning, takže si nakonfiguruj třeba černýho.@3_diamanty
3_diamanty
0
@Ozzman
Vedel som ze sa ozves... ale ze s takou kravinou... kam na to poslednu dobu chodis... alebo len snaha o provokaciu? Ale preco? Provokujem ja teba niekedy? Nespominam si a to mam vybornu pamat
Ozzman
0
Pockej, co to proboha meles ? Stezujes si na polep, (tak bych takove auto nechtel) ale ja ti tady rikam, ze ten chiptunning jde na jakyhokoliv Colta s tim motorem, neztratis zaruku, jen to nenaklikas v konfiguratoru, ale udela se to na aute az na miste myslim ze u dealera. Mam kamarada co pracuje u dealera mitsu, sam o tom premyslel. A ty se tady do me navazis ? Nechapu… @3_diamanty
Lord Owl
0
proboha tuhle mrchu obout bude dražší než ji koupit....
Vedel som ze sa ozves... ale ze s takou kravinou... kam na to poslednu dobu chodis... alebo len snaha o provokaciu? Ale preco? Provokujem ja teba niekedy? Nespominam si a to mam vybornu pamat