Videa
Bohužel jsme v EU, takže není 2.5 benzín a není 2.2 crdi, který byl totálně ideální motorizací pro lidi co opravdu jezdí.
1.6 hybrid je zoufalství.
1.6 hybrid je zoufalství.
@rohYpnol Ideální pro lidi, kteří opravdu jezdí a ne se jen premisťují, je benzínový motor. V tomto případě by to byl ten 2.5 litr.
@rohYpnol tak pořád je tady ještě Kia Sorento... 😁
@rohYpnol
Co za mne je slabina auta, je design zasni části. Ze není nafta vubec nevadi. o hromadu smradu a jedů méně do budoucna. A pro toho, kdo chce výkon, souhlas ten 2.5l chybí. Nafta je jen pro ty, kteří něco chtějí, ale realne na to nemají provozovat.
Co za mne je slabina auta, je design zasni části. Ze není nafta vubec nevadi. o hromadu smradu a jedů méně do budoucna. A pro toho, kdo chce výkon, souhlas ten 2.5l chybí. Nafta je jen pro ty, kteří něco chtějí, ale realne na to nemají provozovat.
@Mikesus
Nafta je pro ty, kdo umí počítat a přemýšlet. Což ty zjevně nejsi.
Nafta je pro ty, kdo umí počítat a přemýšlet. Což ty zjevně nejsi.
@rohYpnol
Kdo umí přemýšlet, ten si naftu, pro jeji jedovaté emise nicici zdraví cele rodiny, nikdy nekoupi. Ale chápu, že tu je spoustu kolenovrtů, kteří obětují zdraví svých dětí pro pár korun a pak prizivnicky vysavaji ze zdravotního systému další peníze kvůli své hlouposti.
Ale je to začarovaný kruh. Stačí 2 hodiny být vystavena dieslovym emisim a zhoršují se kognitivní funkce. A ty kdyz jsou snížené, tak daný člověk nedokáže přemýšlet a vyhodnocovat.
https😐/www.news-medical.net/news/20230124/Brief-e😜osure-to-diesel-exhaust-can-affect-human-brain-function.aspx
Kdo umí přemýšlet, ten si naftu, pro jeji jedovaté emise nicici zdraví cele rodiny, nikdy nekoupi. Ale chápu, že tu je spoustu kolenovrtů, kteří obětují zdraví svých dětí pro pár korun a pak prizivnicky vysavaji ze zdravotního systému další peníze kvůli své hlouposti.
Ale je to začarovaný kruh. Stačí 2 hodiny být vystavena dieslovym emisim a zhoršují se kognitivní funkce. A ty kdyz jsou snížené, tak daný člověk nedokáže přemýšlet a vyhodnocovat.
https😐/www.news-medical.net/news/20230124/Brief-e😜osure-to-diesel-exhaust-can-affect-human-brain-function.aspx
Hyundai/Kia je tak úžasná značka, že se na Youtube opakovaně musím dívat na podnikatele Petra a jeho báječné zkušenosti s těmito vozy.
Auto podľa pravítka. Interiér podľa pravítka. To snáď kreslili deti na výtvarnej. Podobne aj Hyundai Staria. Nedávno som ho videl v prevedení dodávka - no to je teda dizajn.
Jenže v US na to mají prostor.
Naopak kvituji, že v městě to auto moc nesmrdí, pokud tedy jede na elektriku.
Jestli někdo potřebuje tahat loď, tak to chce jiny motor.
S tím nechceš parkovat na P1.
Parkuje prakticky denně na P1 s 5m dlouhým autem a nikdy jsem neměl problém ani s podélnými místy. Ano, je to trochu méně komfortní než s o půl metru kratším autem, nebo když parkuje jen s 4m, ale zaparkoval jsem vždy bez problémů.