Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZakladatelé Alpiny se pouštějí do nového projektu. První počin je fascinující
11 komentářů
Nebo Nebo
Tak konečně se něco z dílny BMW povedlo...
A nejen toto, ale dokonce nový limitovaný model Speedtop, o němž se redakce nechce zmínit, je také pěkný a vcelku koukatelný shooting brake.
A nejen toto, ale dokonce nový limitovaný model Speedtop, o němž se redakce nechce zmínit, je také pěkný a vcelku koukatelný shooting brake.
vecernicek2
Dobrý, no. Tak už i Alpina se nas*ala na "designéry" BMW, kteří jsou zřejmě placeni Mercedesem, aby ta auta byla co možná nejhnusnější. A nebo prostě jen neschopní.
@vecernicek2 tiež sa mi niektoré kreácie BMW nepáčia, ale napríklad také BMW 7 vyzerá pri Sku ako vesmírna loď a naopak to Sko ako archaická zaležitosť. Pritom pri predstavení sa mi sedmička nepáčila.
@dodo24 Mě se 7 nepáčí ani teď. Je fakt, že z nových kreací BMW je skoro nejmíň hnusná. Ale k tomu mám 2 připomínky: jednak velký RWD sedan je upřímně skoro nejjednodušší designová disciplína, protože má přirozeně správné proporce. Ano, vše se dá doku*vit, viz Mercedes EQS, ale to už člověk musí hodně chtít. A za druhé, je to trochu nízká laťka. BMW bylo kdysi vzorem elegance, a kde je teď? Snaží se být kontroverzní za každou cenu, protože si nějaký blb z marketingového myslí, že je to tak nejlepší.
Ale ono to nejlepší není, rozhodně ne jako dlouhodobá strategie. BMW se vydává cestou jaguaru, i když ne tak zprudka.
Ale ono to nejlepší není, rozhodně ne jako dlouhodobá strategie. BMW se vydává cestou jaguaru, i když ne tak zprudka.
@dodo24 myslíš to auto, které vypadá jak tank a místo ledvinek má prostě p.r.d.e.l ? “S”ko je proti tomu umělecké dílo 😋 BMW a jeho současný design je úplně mimo mísu…
Gee ZeR
Příspěvek podléhá schvalování.
Man Ký
Mechanicky ovládaná sedadla ve sportovních verzích našich modelů už nám kilogramy neušetří. Není žádný rozdíl😊
www.novinky.cz/…ivize-m-40522875#…
jakoby 150kilová modelka jásala, že má dole kilo😊
www.novinky.cz/…ivize-m-40522875#…
jakoby 150kilová modelka jásala, že má dole kilo😊
ericn
Velmi pěkné, včetně velmi umírněné sportovně elegantní pření části, ale co to jméno? To si jako má někdo pamatovat? Chce to něco zapamatovatelného, třeba to jméno zkrátit na "BSN" 😉
www.autodesignmagazine.com/…ept-speedtop.jpg
protože to vážně stojí za to