Novinky

Zpět na článek

Zakladatelé Alpiny se pouštějí do nového projektu. První počin je fascinující

11 komentářů

Man Ký
Děkujeme za info. Škoda, že se nám redakce nezmínila o BMW Speedtop
www.autodesignmagazine.com/…ept-speedtop.jpg

protože to vážně stojí za to
Mokrous
Vcelku koukatelné vozítko. 👍
vecernicek2
@Man Ký To dělat nebudou, to je na ně příliš hezký. To je v rozporu s jejich současnou designovou filosofií 'Obese beaver style'.
vecernicek2
Dobrý, no. Tak už i Alpina se nas*ala na "designéry" BMW, kteří jsou zřejmě placeni Mercedesem, aby ta auta byla co možná nejhnusnější. A nebo prostě jen neschopní.
ericn
Velmi pěkné, včetně velmi umírněné sportovně elegantní pření části, ale co to jméno? To si jako má někdo pamatovat? Chce to něco zapamatovatelného, třeba to jméno zkrátit na "BSN" 😉
ericn
@dodo24 myslíš to auto, které vypadá jak tank a místo ledvinek má prostě p.r.d.e.l ? “S”ko je proti tomu umělecké dílo 😋 BMW a jeho současný design je úplně mimo mísu…
Man Ký
Mechanicky ovládaná sedadla ve sportovních verzích našich modelů už nám kilogramy neušetří. Není žádný rozdíl😊

www.novinky.cz/…ivize-m-40522875#…

jakoby 150kilová modelka jásala, že má dole kilo😊
vecernicek2
@dodo24 Mě se 7 nepáčí ani teď. Je fakt, že z nových kreací BMW je skoro nejmíň hnusná. Ale k tomu mám 2 připomínky: jednak velký RWD sedan je upřímně skoro nejjednodušší designová disciplína, protože má přirozeně správné proporce. Ano, vše se dá doku*vit, viz Mercedes EQS, ale to už člověk musí hodně chtít. A za druhé, je to trochu nízká laťka. BMW bylo kdysi vzorem elegance, a kde je teď? Snaží se být kontroverzní za každou cenu, protože si nějaký blb z marketingového myslí, že je to tak nejlepší.

Ale ono to nejlepší není, rozhodně ne jako dlouhodobá strategie. BMW se vydává cestou jaguaru, i když ne tak zprudka.
Gee ZeR
Příspěvek podléhá schvalování.
dodo24
@vecernicek2 tiež sa mi niektoré kreácie BMW nepáčia, ale napríklad také BMW 7 vyzerá pri Sku ako vesmírna loď a naopak to Sko ako archaická zaležitosť. Pritom pri predstavení sa mi sedmička nepáčila.
Nebo Nebo
Tak konečně se něco z dílny BMW povedlo...
A nejen toto, ale dokonce nový limitovaný model Speedtop, o němž se redakce nechce zmínit, je také pěkný a vcelku koukatelný shooting brake.