Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeUvedení Neue Klasse bude mít vliv na všechna BMW. Facelifty budou rychlé
20 komentářů
Man Ký
9
sorry, ale jestli v tomhle duchu budou všechna BMW, jsem ztracen...
ericn
5
@Man Ký Design se nezlepší, jen zhorší… je to děs, co BMW posledních pár let vypouští na silnice 🤢👎
Pepa_007
2
@ericn a Mini k tomu. Hnus.
ericn
2
@Pepa_007 Jo, nový Countryman je dílo...děs..
Dušan Trnka
0
@ericn Je to veľké Mini ...
ericn
0
@Dušan Trnka no a hnusné, ten první Coutryman byl designově celkem v pohodě 😋
Lubo
Fotky maskovaných áut na cestách vyzerajú fajn.
www.carmagazine.co.uk/spy-shots/bmw/i3-neue-klasse/
www.autocar.co.nz/bmw-ix3-neue-klasse-snapped-testing/
www.carmagazine.co.uk/spy-shots/bmw/i3-neue-klasse/
www.autocar.co.nz/bmw-ix3-neue-klasse-snapped-testing/
Martin Haas
Pana designera Kabana vyhnali...asi im to neschvaloval...a oni to skutocne dokonali...Europa chce pekne auta nie takeho zajaca alebo x3 Kapibaru...
Michal Exner
Tak to je fakt hnusný! Je to tak neosobní jak z nějakýho sci-fi. Takhle nějak vypadá budoucnost bez naděje a krásy...
sargis
Len aby to nedopadlo ako Audi svojho casu, ze to bude spredu na jedno kopyto. Snad to citlivo zakomponuju do sucasnej palety.
Petr Pinkas
Konečně bude BMW vyrábět hezká auta, a navíc...elektrická.!
@Petr Pinkas Bež k očnému, dedo, a pre istotu sa stav aj u psychiatra. 😉
@traveldrive V minulém roce jsem měl operaci na šedý zakal, takže oči v poho. Každému se líbí něco jiného, a má na to právo. U psychiatra jsem byl, řekl mi ať jsem v klidu, že je hodně blbějších lidí než jsem já..... a vy jste toho důkazem.
Maxmilian_Von_Mondeo
Já nevím, já jsem ještě nedokázal strávit ty obří ledviny a oni mě chtějí dorazit tímhle ........ mám pocit, že ztráta několika milionů u BMW není způsobena cly, ale designem.
Ne, teď vážně. Fanda BMW jsem nikdy nebyl, ale respektoval jsem je, protože jsem neměl nikdy pocit, že by byly špatné, ale v tom designu posledních pár let opravdu perlí. Pořád to asi budou dobrá auta (snad), ale ošklivá. Minimálně pro mě.
Ne, teď vážně. Fanda BMW jsem nikdy nebyl, ale respektoval jsem je, protože jsem neměl nikdy pocit, že by byly špatné, ale v tom designu posledních pár let opravdu perlí. Pořád to asi budou dobrá auta (snad), ale ošklivá. Minimálně pro mě.