Elektromobilita
Hmm, zajímalo by mě, kdyby elektrohujerové museli u svých spalovacích aut měnit na pumpě palivové nádrže - prázdné za plné. Jak by řvali, jak jsou spalováky nepraktické. Ale u elektrokrumplů jsou schopni to velebit... 😊
@ ryccardo
Například, že kromě baterií v autech budou muset být další baterie v zásobě na těch nabíjecích stanicích, které bude muset někdo zaplatit, nakonec stejně jako ty stanice. Proto asi nelze předpokládat, že cena výměny bude stejná jako prosté nabití.
Například, že kromě baterií v autech budou muset být další baterie v zásobě na těch nabíjecích stanicích, které bude muset někdo zaplatit, nakonec stejně jako ty stanice. Proto asi nelze předpokládat, že cena výměny bude stejná jako prosté nabití.
Výhody a nevýhody výměn obecně zde byly proprány tisíckrát.
Btw asi bych nechtěl měnit to co mi patří, a rozhodně ne platit nějaký paušál měsíčně za baterii + sazbu za nabití. To se pak dost prodraží, i když zaplatíš jen cenu auta.
Ten koncept jde celkově proti principu vlastnictví. Přestanou podporovat tvůj model a jsi v pr...
Ja bych zase nechtel platit dvojnasobek za palivo do svyho auta.
Nastesti platim za elektrinu pulku toho, co bych projel za benzin.
Zivot je otazkou... penezenky.
A z tohoto pohledu jsou EV uz dnes ve vyhode.
Nechte si svuj hluk a emise. Ja si parkrat za rok radeji pockam na nabijecce. A usetrim 25.000Kc rocne za benzin.
Jsem prilis chudy na to abych jezdil spalovakem.
🙂
Jsem prilis chudy na to abych jezdil spalovakem.
Bingo!
👍👍👍
Jen hodnotím koncept výměny baterie ze svého pohledu, nechtěl bych to tak, že baterie není moje. Toť vše. 😋
Absolutně souhlasím!