Testy
Marquis de Sade
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
2 veci
- cena je sialena, predavat to do 1.1mil bolo by to OK
- preladenie stabilizacie, nech z tej zabavy a zadneho nahonu aspon nieco je a nemyslim tym palenie gumy, alebo driftovanie...
- cena je sialena, predavat to do 1.1mil bolo by to OK
- preladenie stabilizacie, nech z tej zabavy a zadneho nahonu aspon nieco je a nemyslim tym palenie gumy, alebo driftovanie...
Za mě to ID3 dává smysl. Ale pouze jako ojeté auto pro jízdy kolem komína a za cenu v rozpětí 350-500 000 Kč dle baterie/výkonu, pro lidi bydlící v rodinném domě. Pro koupi nového ID, ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak žádný důvod nenacházím... Vy ano?
@Robert Hlavatý To plati momentalne pre kazde ev. Napr. Tu v uk som akurat pozeral na bmw i4, tie co stoja nove 80k sa daju kupit dvoj/trojrocne od 25k podla baterky a najazdu a to uz zmysel dava pre cloveka co ma kde nabijat za lacno
@Robert Hlavatý Bez ohľadu na techniku a cenu, to auto sa mi dizajnovo páči stále viac. Všetky ID. Ešte by potrebovali zapracovať na interiéroch.
@Robert Hlavatý Tak mně to třeba jako druhé auto do rodiny smysl dává. Já mám shodou okolností nárok na služební auto od koncernu přesně v této ceníkové ceně a chtěl jsem nějaké malé svižné auto do města na rozvoz dětí a k tomu občasnou cestu do kanceláře a v práci mi řekli, že na toto je nejlepší Superb nebo Kodiaq 2.0 TDI, který mi chtěli vnutit. Tak jsem řekl, že se mi to nezdá jako nejrozumnější volba a v rámci e😜erimentu jsem si zapůjčil ID.3 v mnohem horší specifikaci než je toto GTX a to auto splňuje všechno, co jsem od něj čekal. Ve městě je jako ryba ve vodě (fakt se otočí na pětníku) a příjemně mě překvapilo, že ani dálniční cestování není problém, přestože tohle fakt není auto na dálky. Krmím to z FVE, takže člověka potěší i velice levný provoz. Ale jo, je to předražený a za podobný peníze určitě jde sehnat podstatně větší, hezčí a kvalitnější auto. Ale kdyby mi v práci řekli, že si místo Kodiaqa můžu vzít tohle GTX, tak už je objednané. Ačkoli nutno uznat, že takový Elroq RS bude asi ještě lepší volba.
@Robert Hlavatý Tak ojeté iD.3 můžeš mít kolem 450tis, pokud se spokojíš s rv 2020/21 a cca 90% kapacity baterie. Třeba v Áčkách jich mají dost 😋 Btw pokud to vezme jen jako auto do a kolem města, pro ne? Jenže ty první roky výroby mají dost mizerný interiér a infotaiment. S FL 2023 dostaneš učesaný vnější design, lepší interiér, funkční infotaiment (má jiný silnější HW), ale cena bude už kolem 850k 🤔
www.sauto.cz/…en/id3/208585031
www.sauto.cz/…en/id3/208585031
Srovnávat tento elektrokrumpl s ikonickým Golfem GTI je naprosto směšné a absurdní. A navíc je to znesvědcení této ikonické zkratky!
Tak zkratka GTX asi sedí a je jasné, že to je EV. Jezdil jsem s iD.4 GTX (stejný pohon) jen o 200kg víc a žádný zázrak to nebyl. Tj ani iD.3 GTX nebude, jen rychlejší a hbitější auto (vmax 180kmh) . Golfu GTi se to nevyrovná, jakákoliv jeho generace ho zážitky a vlastně i rychlostí zašlape do země 😋👌
Automatickou rekuperaci jsem krátce zkusil v aktuálním Enyaqu a fungovalo to imho fakt dobře. Zajímalo by mě, zda to konkurence umí taky.
Jinak id.3 nikdy nebude můj šálek kávy a ty bubnové brzy + maximálka 180 km/h naznačuje, že s GTI to mnoho společného nemá. Ale čistě optikou cena/technika to tabulkové srovnání vyznívá pro Stellantis dost mizerně.
Jinak id.3 nikdy nebude můj šálek kávy a ty bubnové brzy + maximálka 180 km/h naznačuje, že s GTI to mnoho společného nemá. Ale čistě optikou cena/technika to tabulkové srovnání vyznívá pro Stellantis dost mizerně.
Zkratka GTI znamená😒br />
Gran Turismo Injection
(Někdy uváděno i jako Grand Touring Injection).
(Někdy uváděno i jako Grand Touring Injection).
Aktuální ID 3 je inženýrský kalkul, který příliš nevyšel. Kvalitní design totiž nelze založit na inženýrském přístupu na základě sociologických výzkumů a dat
Navíc celá koncepce nedává smysl jako u mnoha BEV. Vzadu zbytečné místo na kolena, naopak nepříjemně vysoká podlaha. Naproti tomu malý kufr.. Tohle vše jsou dopad baterky pod podlahou.