Novinky
Milos matej
Příspěvek podléhá schvalování.
Novekpetr
Jak jste přišli na to, že žádná nabíječka v Česku neumí dobíjet Zeekr max. rychlostí? Sami píšete, že po připojení na 400kW nabíječku začalo nabíjení výkonem 378 kW a pak jen padalo, takže auto ani nevyužilo výkon nabíječky (400kW) a pro Vaši informaci v žádném nezávislém testu se Zeekr nedostal ani na 400kW natož na marketinkových 480kW. Z těchto testů plyne, že testovaná verze dobíjí z 10-80% rychlostí cca 1240 km/h průměrným výkonem 260 kW. Takže to ani zdaleka není nejrychleji se dobíjející EV, třeba zmiňovaný Taycan má parametry 1610 km/h a průměrný výkon z 10-80% 281kW.
Dokomi
@Ham. To sme dopadli, keď sa elektrická sieť hodnotí podľa čínskeho elektrického šrotu...
Ta reklama na dovozce je až příliš okatá. Ale dovozce prodává, tak je potřeba přilákat zákazníky a s nimi penízky.
Ok, takže opět další lekce, 400kW nabíječka nedá 400kW a je to chyba sítě nebo nabíječky ale nikoliv čínského vozu, který umí zaručeně 480kW.
WTF?
Stačí se podívat na to jak vypadá charging curve a je jasný, že při tomto SOC si auto víc nesosne.
Kruci odkdy berete vážně, že ta slibovaná čínská čísla 480kW jsou reálná? Neviděl jsem žádnou charging curve která by 480kW někdy dosáhla, peak byl vždy 420....430.
Copak nevíte, že jsou ta čísla jen zbožná přání čínského marketingu?
Kdyby takhle rychle nabíjelo Porsche, napsali by si do specifikace 410kW a pak by je všichni chválili, že v peaku jsou dokonce o 10..15kW víc.
Ostatně stejně jak je to s těmi jejich 320kW.
Jsem zvědav kolik lidí si to koupí...
WTF?
Stačí se podívat na to jak vypadá charging curve a je jasný, že při tomto SOC si auto víc nesosne.
Kruci odkdy berete vážně, že ta slibovaná čínská čísla 480kW jsou reálná? Neviděl jsem žádnou charging curve která by 480kW někdy dosáhla, peak byl vždy 420....430.
Copak nevíte, že jsou ta čísla jen zbožná přání čínského marketingu?
Kdyby takhle rychle nabíjelo Porsche, napsali by si do specifikace 410kW a pak by je všichni chválili, že v peaku jsou dokonce o 10..15kW víc.
Ostatně stejně jak je to s těmi jejich 320kW.
Jsem zvědav kolik lidí si to koupí...
@psel Ked este raz nepojde aplikacia do enyaqu, tak si to mozno kupim 😄
@xxc jo včera mě to překvapilo velmi. Už jsem si myslel, že mi skončil Connect 😄.
Uvidíme jak na tom budou ty čínské aplikace a jak budou stravitelné pro Evropany, navíc oni asi fakt věří, že to tu někdo bude kupovat. Laciné plečky bych se nedivil, ale 1.5M za Čínu kvůli pár kW navíc a s jedním servisem 😄.
Uvidíme jak na tom budou ty čínské aplikace a jak budou stravitelné pro Evropany, navíc oni asi fakt věří, že to tu někdo bude kupovat. Laciné plečky bych se nedivil, ale 1.5M za Čínu kvůli pár kW navíc a s jedním servisem 😄.
🤡🤡🤡
S jeste se směje své hlouposti. Protoze se to může samozřejmě nabíjet u každé zásuvky, jen to nebude tak rychle jak by mohlo