Testy
Zhodou okolnosti som pozeral nedavno testy podobnych aut a tomuto autu je vycitana hlavne odozva na plyn vsetko alebo nic. Je to rychle, ale o zabave nemoze byt ani reci. V tejto kategorii vela ludi v poslednej dobe chvali f pace svr, v8 s kompresorom ma lepsiu odozvu na plyn, je to zabavnejsie, lepsie riadenie a podvozok, zabava aj v legalnych rychlostiach. Len sa uz nepredava, ale ceny lahko jazdenych jazdeniek su privetive a da sa pouzivat ako daily
@ptr078 Zabudni na oneskorené reagovanie na akcelerátor, ktoré je výsledkom zeleného šialenstva . Tohto 8 valca sa určite netýka !
@Dušan Trnka
nene, to je vysledkem prace inzenyru v audi a tyka se to i tohodle v8, byt je to lepsi nez driv
nene, to je vysledkem prace inzenyru v audi a tyka se to i tohodle v8, byt je to lepsi nez driv
@ptr078 Veď minule tu bol ten zeekr 7x, parametre podobné, cena polovičná. Neviem aké je použitie daily, ale za tú cenu by som nechcel zahrievať ten motor a čakať na turbo.
@xxc To bol zart?
@ptr078 Vôbec nie, seriózne sa pýtam, keby som chcel nejaké bežné rýchlejšie auto na bežné použitie, že či to AUDI má nejaký význam, keďže za menej ako polovicu môžem kúpiť zeekr s podobnými parametrami.
@xxc Ked ti stacia udaje na papieri, kup si aj dva. Ked nie, chod sa povozit a kup si, co ti vyhovuje. Ale bol by som rad, ak by si si zeerk kupil a po roku, dvoch nam napisal skusenosti
Spalovací krám.
Ještě jednou — spalovací krám.
Zeptej se Radka (Stealth01), ten ti k tomu s chutí vysvětlí, co si o těch fosilních reliktech myslí, je to bývalý majitel tohoto dinosaura.
Ještě než se Radek radikalizoval, tak měl dieselovou SQ7. Což je, řekněme, trochu jiný dinosaurus...
Trochu jiný (fos) dinosaurus 😃
OK 👍
youtube.com/watch?…
a taky proto, ze je to nedadelany jako dycky od nich. A to auto na tydle platforme mam na denni pouzivani..
tjn, na elektriku. Na preslicky mi to nesmi domu ani zadarmo. Ale je to klasicky audi, brzdy to ma sotva prumerny (u sq8 jsou aspon keramiky, jinak se audi jako obvykle neobtezuje tam nejaky dat). Prevodovka v tom nedelala nikdy nic a bylo jedno jestli to bylo dsg (a6) nebo zf. A co hur na hrane smyku to stabilizace nepusti ikdyz se tvari ze je vsecky vyply. Auto max pro lidi co jezdej rovne na autobahnu