Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Audi RS Q8 performance 4.0 TFSI – Lamborghini z Bratislavy

28 komentářů

Kasprik
Z důvodu těchto drahých spalovacích krámů je Audi tam, kde je. V hajzlu. Nevadí, prodají nějakou fabriku Číně a budou bulet, že nemají peníze.
Anonym
@Kasprik Krám ? Zrejme máš Škodovku ...
Horký Rom
@Dušan Trnka
Spalovací krám.
Anonym
@Horký Rom Sedel si v ňom niekedy vôbec ? Je to ikona vozov Audi a jeden z derivátov podvozkovej platformy na ktorej je Touareg, Bentley, Porsche a Lambo ...
Horký Rom
@Dušan Trnka
Ještě jednou — spalovací krám.

Zeptej se Radka (Stealth01), ten ti k tomu s chutí vysvětlí, co si o těch fosilních reliktech myslí, je to bývalý majitel tohoto dinosaura.
saabik
@Horký Rom
Ještě než se Radek radikalizoval, tak měl dieselovou SQ7. Což je, řekněme, trochu jiný dinosaurus...
Horký Rom
@saabik
Trochu jiný (fos) dinosaurus 😃
OK 👍
youtube.com/watch?…
praptak
@Horký Rom Není náhoda, že se často milovníci elektra rekrutují z bývalých vlastníků naftových hnusů, neříkám vždy, ale je to častější než u lidí, co jezdili s benzínem.
Anonym
@Horký Rom Nemusím, bol som pri jeho vzniku osobne, poznám ho dokonale, bol som pri nábehu jeho výroby v Bratislave ...
ryccardo
@Horký Rom predrazenej kram. 5.2 mega za stodolu na kolech to je fakt nesmysl.
praptak
@Dušan Trnka Proč urážíte Škodu, která má stále dobrý výběr spalovacích motorů.
Anonym
@praptak Neurážam, je to iná kategória ! Škodovka nemá žiadne motory, sú to motory koncernu VW ...
kesumb
@Kasprik
a taky proto, ze je to nedadelany jako dycky od nich. A to auto na tydle platforme mam na denni pouzivani..
Anonym
@kesumb Ale iba hračkové ...
kesumb
@Dušan Trnka
tjn, na elektriku. Na preslicky mi to nesmi domu ani zadarmo. Ale je to klasicky audi, brzdy to ma sotva prumerny (u sq8 jsou aspon keramiky, jinak se audi jako obvykle neobtezuje tam nejaky dat). Prevodovka v tom nedelala nikdy nic a bylo jedno jestli to bylo dsg (a6) nebo zf. A co hur na hrane smyku to stabilizace nepusti ikdyz se tvari ze je vsecky vyply. Auto max pro lidi co jezdej rovne na autobahnu
Anonym
Aj Lamborghini je z Bratislavy ! Vyrába sa tam jeho podlaha ...
Anonym
Píšte vždy len LamborgHini a nie niekedy Lamborgini !
ptr078
Zhodou okolnosti som pozeral nedavno testy podobnych aut a tomuto autu je vycitana hlavne odozva na plyn vsetko alebo nic. Je to rychle, ale o zabave nemoze byt ani reci. V tejto kategorii vela ludi v poslednej dobe chvali f pace svr, v8 s kompresorom ma lepsiu odozvu na plyn, je to zabavnejsie, lepsie riadenie a podvozok, zabava aj v legalnych rychlostiach. Len sa uz nepredava, ale ceny lahko jazdenych jazdeniek su privetive a da sa pouzivat ako daily
Anonym
@ptr078 Zabudni na oneskorené reagovanie na akcelerátor, ktoré je výsledkom zeleného šialenstva . Tohto 8 valca sa určite netýka !
kesumb
@Dušan Trnka
nene, to je vysledkem prace inzenyru v audi a tyka se to i tohodle v8, byt je to lepsi nez driv
Anonym
@kesumb Máš praktické skúsenosti ? Ja áno a ty kecáš !
kesumb
@Dušan Trnka
ano, mam audi nekolikaty doma. Ted etron, jediny z toho aspon neni tezky na cumak a necekas na prevodovku jak na smilovani
xxc
@ptr078 Veď minule tu bol ten zeekr 7x, parametre podobné, cena polovičná. Neviem aké je použitie daily, ale za tú cenu by som nechcel zahrievať ten motor a čakať na turbo.
ptr078
@xxc To bol zart?
Ja Prvni a Posledni
@ptr078
Zart nebo žert?
Tady je auto.cz ne auto.sk
xxc
@ptr078 Vôbec nie, seriózne sa pýtam, keby som chcel nejaké bežné rýchlejšie auto na bežné použitie, že či to AUDI má nejaký význam, keďže za menej ako polovicu môžem kúpiť zeekr s podobnými parametrami.
ptr078
@xxc Ked ti stacia udaje na papieri, kup si aj dva. Ked nie, chod sa povozit a kup si, co ti vyhovuje. Ale bol by som rad, ak by si si zeerk kupil a po roku, dvoch nam napisal skusenosti
Neuromancer2
@xxc Mám Cayenne i Urus a zcela upřímně, ani by mě nenapadlo uvažovat o něčem, jako je Zeekr.