Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Kde ve světě mají evropské značky nejvyšší odbyt? Vítěz přináší i velký bolehlav

13 komentářů

Anonym
Číňania sa " nenaučili " vyrábať autá. To my sme ich to " naučili " a ešte sme im k tomu zadarmo darovali know how , ktoré sme získavali roky rokúce . No neber to !
ptr078
@Dušan Trnka A este stale im to nie celkom ide
hrtlik1
@Dušan Trnka tak teď je čas, aby nás naučili vyrábět baterky.
Arese
@Dušan Trnka "Kapitalisté jsou tak hamižní, že nám rádi prodají i provazy, na kterých je pak budeme věšet." V.I. Lenin
P.S. V tomto měl ten zločinec výjimečně pravdu.
PowerHouse
V čem je problém
Zatímco doma auta montují pomalí motootroci, v Číně, Indii, ... jsme je naučili robotice.

V Číně nikdo auto za 90sekund jako v ČR vyrábět nebude.
traveldrive
@PowerHouse Ty si dobrý montootrok... Aspoň nesplietaj hlúposti.
Rosta Jež
@PowerHouse Velmi doporučuju se podívat na videa z čínských fabrik, kde je automatizace na vyšší úrovni než v těch evropských.
3_diamanty
Zaujimave je ake slabe su europske znacky povedzme v Australii ( ktora patri medzi 15 najvacsich automobilovych trhov sveta ) ...
šofér
Ach, ta matika, ty počty, pane redaktore: "S odstupem téměř dvou milionů exemplářů následují Spojené státy, kde jsou populární zejména dražší vozy od Audi, BMW, Mercedesu či Land Roveru. ".. takže Čína 4,65milionů a USA 1,7 milionů to opravdu není odstup 2 milionů, ale téměř 3 milionů!
admin badge
Ondřej Šámal
@šofér mea culpa. Díky, opraveno. Špatně jsem se podíval na počet aut v USA.
traveldrive
@Ondřej Šámal To je síce pekné, ale smutné, že musíte niečo opravovať skoro v každom článku...
jersey.se
Líbí se mi, jak se splňují varování, která jsme jako inženýři v automotive říkali “manžerům”. 🤗😂
Tak si to sežerte. Mě už do vývoje v automotive nikdo nedostane. A nové auto už si taky nekoupím. Radši si zrestauruju něco z devadesátek.
traveldrive
"Žně z nedávné milosti jsou proto fuč." - čo je to vlastne za milosť?