Ekonomika
Ondřej Šámal
5
@šofér mea culpa. Díky, opraveno. Špatně jsem se podíval na počet aut v USA.
Přejít do diskuze
V čem je problém
Zatímco doma auta montují pomalí motootroci, v Číně, Indii, ... jsme je naučili robotice.
V Číně nikdo auto za 90sekund jako v ČR vyrábět nebude.
Zatímco doma auta montují pomalí motootroci, v Číně, Indii, ... jsme je naučili robotice.
V Číně nikdo auto za 90sekund jako v ČR vyrábět nebude.
Číňania sa " nenaučili " vyrábať autá. To my sme ich to " naučili " a ešte sme im k tomu zadarmo darovali know how , ktoré sme získavali roky rokúce . No neber to !
Líbí se mi, jak se splňují varování, která jsme jako inženýři v automotive říkali “manžerům”. 🤗😂
Tak si to sežerte. Mě už do vývoje v automotive nikdo nedostane. A nové auto už si taky nekoupím. Radši si zrestauruju něco z devadesátek.
Tak si to sežerte. Mě už do vývoje v automotive nikdo nedostane. A nové auto už si taky nekoupím. Radši si zrestauruju něco z devadesátek.
Zaujimave je ake slabe su europske znacky povedzme v Australii ( ktora patri medzi 15 najvacsich automobilovych trhov sveta ) ...
@Dušan Trnka "Kapitalisté jsou tak hamižní, že nám rádi prodají i provazy, na kterých je pak budeme věšet." V.I. Lenin
P.S. V tomto měl ten zločinec výjimečně pravdu.
P.S. V tomto měl ten zločinec výjimečně pravdu.
@PowerHouse Velmi doporučuju se podívat na videa z čínských fabrik, kde je automatizace na vyšší úrovni než v těch evropských.
@Ondřej Šámal To je síce pekné, ale smutné, že musíte niečo opravovať skoro v každom článku...