Testy
Vubec se mi zvenku nelibi ale jinak to vypada ze jako balicek to funguje. Interier naopak velmi krasny.
Kdo chce mamataxi do mesta a jednou za cas prejet Evropu, tady ma kandidata 😄
100x radeji takto nez vibrujici, smrdici diesel....
Kdo chce mamataxi do mesta a jednou za cas prejet Evropu, tady ma kandidata 😄
100x radeji takto nez vibrujici, smrdici diesel....
Kral sa vratil naspat na tron 👍
Nazivo hodne reprezentativne a svalnate auto ... ked si predstavim este toho stihleho predchodcu ( ktory bol skor taka nenapadna siva myska ) tak to uz hadam ani nejde porovnavat... ten novy uz vyzera ovela atraktivnejsie aj podstatne luxusnejsie.... bohvie ale ci to nemoze byt aj na skodu... ta cenovka noveho phev outlandera ( aj voci phev predchodcovi ) je dnes uz fakt v inom vesmire a uz to nebude pre mnohych zdaleka tak dostupne auto ako kedysi... je to nieco za nieco... ale hlavne ze to auto funguje ... k tomu 8 rocna zaruka... mitsu 😉🫱
Nazivo hodne reprezentativne a svalnate auto ... ked si predstavim este toho stihleho predchodcu ( ktory bol skor taka nenapadna siva myska ) tak to uz hadam ani nejde porovnavat... ten novy uz vyzera ovela atraktivnejsie aj podstatne luxusnejsie.... bohvie ale ci to nemoze byt aj na skodu... ta cenovka noveho phev outlandera ( aj voci phev predchodcovi ) je dnes uz fakt v inom vesmire a uz to nebude pre mnohych zdaleka tak dostupne auto ako kedysi... je to nieco za nieco... ale hlavne ze to auto funguje ... k tomu 8 rocna zaruka... mitsu 😉🫱
mam natahany desetitisice km s x5 s vlekama hodne "na hrane" nosnosti, auto ma 170tkm a zije...
Dost dobrý!
Vlastní zkušenost nebo info z místní hospody?
Výborně, pokračujeme jako u doktora. O jakým konkrétním modelu je řeč? Další otázka bude následovat. Kdo ví, třeba se za týden, dva konečně dopracujeme k jádru věci.
Takých áut fakt moc není. Ono vôbec klasických áut s 3,5t na ťaznom moc není.