Testy
Vubec se mi zvenku nelibi ale jinak to vypada ze jako balicek to funguje. Interier naopak velmi krasny.
Kdo chce mamataxi do mesta a jednou za cas prejet Evropu, tady ma kandidata 😄
100x radeji takto nez vibrujici, smrdici diesel....
Kdo chce mamataxi do mesta a jednou za cas prejet Evropu, tady ma kandidata 😄
100x radeji takto nez vibrujici, smrdici diesel....
Kral sa vratil naspat na tron 👍
Nazivo hodne reprezentativne a svalnate auto ... ked si predstavim este toho stihleho predchodcu ( ktory bol skor taka nenapadna siva myska ) tak to uz hadam ani nejde porovnavat... ten novy uz vyzera ovela atraktivnejsie aj podstatne luxusnejsie.... bohvie ale ci to nemoze byt aj na skodu... ta cenovka noveho phev outlandera ( aj voci phev predchodcovi ) je dnes uz fakt v inom vesmire a uz to nebude pre mnohych zdaleka tak dostupne auto ako kedysi... je to nieco za nieco... ale hlavne ze to auto funguje ... k tomu 8 rocna zaruka... mitsu 😉🫱
Nazivo hodne reprezentativne a svalnate auto ... ked si predstavim este toho stihleho predchodcu ( ktory bol skor taka nenapadna siva myska ) tak to uz hadam ani nejde porovnavat... ten novy uz vyzera ovela atraktivnejsie aj podstatne luxusnejsie.... bohvie ale ci to nemoze byt aj na skodu... ta cenovka noveho phev outlandera ( aj voci phev predchodcovi ) je dnes uz fakt v inom vesmire a uz to nebude pre mnohych zdaleka tak dostupne auto ako kedysi... je to nieco za nieco... ale hlavne ze to auto funguje ... k tomu 8 rocna zaruka... mitsu 😉🫱
Miesto respektive tam malo byť a zároveň?
Při jízdě auto spotřebovalo 6,3 litrů na 100 km benzinu, respektive 19,3 kWh na 100 elektřiny.
Při jízdě auto spotřebovalo 6,3 litrů na 100 km benzinu, respektive 19,3 kWh na 100 elektřiny.
Takže to má 4 motory. 3x elektro a 1x spalovací. Neříkám že to nebude fungovat, ale je to nesmysl. Proto taky je tak přehnaná cena.
mam natahany desetitisice km s x5 s vlekama hodne "na hrane" nosnosti, auto ma 170tkm a zije...
Dost dobrý!
Vlastní zkušenost nebo info z místní hospody?
Výborně, pokračujeme jako u doktora. O jakým konkrétním modelu je řeč? Další otázka bude následovat. Kdo ví, třeba se za týden, dva konečně dopracujeme k jádru věci.
Takých áut fakt moc není. Ono vôbec klasických áut s 3,5t na ťaznom moc není.
Pred časom som premýšľal nad X5 ale hybrid mal len 2,7t a dizel 3,5t ten som ale nechcel.
Kúpil som full size pick up a to je snáď to najlepšie na ťahanie a teraz pri Defenderi som si to len potvrdil. SUV sú k ničomu pokial ťaháš často..
Ta zdechla atmosfera prezije bez poruchy vsetky tie dieslove karbonom zalepene prémie, ale ano ty to predas do 5r a opravovat budu "premiovi chudáci" 😄