Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hledáme nejlepší auto na dovolenou! Hlasujte ve vyřazovací anketě

19 komentářů

Mikesus
@Zetti smrad, hluk, bordel. Nic co by moc lidi lákalo asi. Proto se o tom nepíše. Je to obecně už přežitek něco takového.
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@Zetti Dobrý večer,
podle vás sice pseudo auto web, ale přihlášen jste tu už více než 12 let. Děkujeme za přízeň!

My mezitím budeme psát články o autech, testovat novinky, připravovat podcasty, videa, vyrábět podzimní sérii televizního pořadu a mnoho dalšího. To je zase naše práce.

Hezký zbytek neděle

Honza
Lempl Klaun
@Arese Ukázkový příklad bezbřehé demagogie. Co tam máš dál, elektropošuku?
Arese
@Mikesus Tak určitě, vlastně veškerý automobilový sport je už přežitek, že? Vždyť na F1, Rally ani okruhy už skoro nikdo nechodí, že? Bože, progresivistický zelený fanatik zase promluvil... 😞
CRASH BOOM BANG
Opravdu, co je lepšího než auto, které se neplazí po dálnici 9 hodin, ale prostě vzlétne nad všechny zácpy, kruháče, pumpy a děti s nuggety? Letadlo.
gil54
Moc nerozumím jaký význam má taková anketa.

"Hledáme nejlepší auto na dovolenou!"

Kam, v kolika lidech, s jakým finančním limitem, s jakým vybavením, vlastní nebo půjčené a našly by se jistě i další podstatné parametry, které zásadně ovlivní volbu. Není to k ničemu, jen mlácení prázdné slámy.

Udělejte raději anketu co je nejlepší auto, obecně. Výběr - formule 1, Ford Trazit, Caterpillar 797F, Microlino, Bugatti La Voiture Noire, Tesla Semi, Dacia Spring, Clarksonův Geoff a Octavia 1.0 TSI.
Othello
@gil54
Aha tak jo, dobrý
Radovan Krejčíř
@gil54

Nejlepším automobilem, který jsem kdy vlastnil, je RR Spectre. To je zcela jiná liga, dokonce i ve srovnání s mým předchozím i7 M70.
gil54
@Othello

No právě...

To měla být ironie, moje chyba, měl jsem dát alespoň 😀, aby to opravdu každý pochopil...

Evidentně absurdní výběr možností nestačil.
Othello
@gil54
tak jako neexistuje nejlepší auto na dovolenou, stejně tak nemůže existovat ani nejlepší auto vůbec
Othello
@Lempl Klaun
Paštiky se dají oželet. Hračky moc ne
Ja Prvni 123
@Honza Mička No, to bych tak nezevseobecnoval.

Ja jsem taky prihlasen dlouho, a prave proto muzu rict, ze kvalita drsne upada.

A ano, dnes jste, az na obcasne vyjimky, opravdu pseudo auto web.
A i ty vyjimky jsou cim dal tim vzacnejsi.
Ja Prvni 123
Je to uplna blbost.
Jsou ruzne dovolene a na každou z nich se hodi jine auto.
Takze ta anketa je nesmysl.

Loni se to tak seslo, ze jsem byl na 3 dovolenych.
A chtelo to 3 ruzna auta.

Ale nakonec jsem to musel zvladnout jen ve dvou.
A zvladnul.
😄
Th0r
@Honza Mička to ze ma nekdo ucet 12 let neznamena, ze vas sleduje. Ja mam ucty, ze si uz za ty roky nepamatuju kde. Moc se to nepovedlo. Takovy streleni se do vlastni nohy 🤭
Th0r
S tim obytnakem se neda zastavit a prespat kdekoliv.
Lempl Klaun
@Othello …a paštiky.
Othello
@CRASH BOOM BANG
letadlo je fajn, ale nepřibalíš si moc hraček
Horký Rom
@Mikesus
😀👍
Zetti
@Honza Mička
16 let pod touhle prezdivkou, predtim pod jinou. Zmenu jsem musel udelat kvuli prodané doméně, neumite zmenit v profilu e-mail 😃😃, jinak bych tu byl déle.

Delali jste to dobře, ted uz mi to moc nebaví.
Zetti
V sobotu a v nedeli je v Poříčí nad Sázavou autokros. Zóna střední evropy. 200 nadupanych kár v ruznych kat, mistři republiky i evropy i legenda Jarda Hošek. Skoda ze to pseudo auto web ignoruje. Vstup 400 na dva dny, moznost kempu . Ja tam budu, je to moje práce, co vy?