Novinky
Mikesus
8
@Zetti smrad, hluk, bordel. Nic co by moc lidi lákalo asi. Proto se o tom nepíše. Je to obecně už přežitek něco takového.
Přejít do diskuze
@Zetti Dobrý večer,
podle vás sice pseudo auto web, ale přihlášen jste tu už více než 12 let. Děkujeme za přízeň!
My mezitím budeme psát články o autech, testovat novinky, připravovat podcasty, videa, vyrábět podzimní sérii televizního pořadu a mnoho dalšího. To je zase naše práce.
Hezký zbytek neděle
Honza
podle vás sice pseudo auto web, ale přihlášen jste tu už více než 12 let. Děkujeme za přízeň!
My mezitím budeme psát články o autech, testovat novinky, připravovat podcasty, videa, vyrábět podzimní sérii televizního pořadu a mnoho dalšího. To je zase naše práce.
Hezký zbytek neděle
Honza
@Mikesus Tak určitě, vlastně veškerý automobilový sport je už přežitek, že? Vždyť na F1, Rally ani okruhy už skoro nikdo nechodí, že? Bože, progresivistický zelený fanatik zase promluvil... 😞
Opravdu, co je lepšího než auto, které se neplazí po dálnici 9 hodin, ale prostě vzlétne nad všechny zácpy, kruháče, pumpy a děti s nuggety? Letadlo.
Moc nerozumím jaký význam má taková anketa.
"Hledáme nejlepší auto na dovolenou!"
Kam, v kolika lidech, s jakým finančním limitem, s jakým vybavením, vlastní nebo půjčené a našly by se jistě i další podstatné parametry, které zásadně ovlivní volbu. Není to k ničemu, jen mlácení prázdné slámy.
Udělejte raději anketu co je nejlepší auto, obecně. Výběr - formule 1, Ford Trazit, Caterpillar 797F, Microlino, Bugatti La Voiture Noire, Tesla Semi, Dacia Spring, Clarksonův Geoff a Octavia 1.0 TSI.
"Hledáme nejlepší auto na dovolenou!"
Kam, v kolika lidech, s jakým finančním limitem, s jakým vybavením, vlastní nebo půjčené a našly by se jistě i další podstatné parametry, které zásadně ovlivní volbu. Není to k ničemu, jen mlácení prázdné slámy.
Udělejte raději anketu co je nejlepší auto, obecně. Výběr - formule 1, Ford Trazit, Caterpillar 797F, Microlino, Bugatti La Voiture Noire, Tesla Semi, Dacia Spring, Clarksonův Geoff a Octavia 1.0 TSI.
@gil54
Nejlepším automobilem, který jsem kdy vlastnil, je RR Spectre. To je zcela jiná liga, dokonce i ve srovnání s mým předchozím i7 M70.
Nejlepším automobilem, který jsem kdy vlastnil, je RR Spectre. To je zcela jiná liga, dokonce i ve srovnání s mým předchozím i7 M70.
@Othello
No právě...
To měla být ironie, moje chyba, měl jsem dát alespoň 😀, aby to opravdu každý pochopil...
Evidentně absurdní výběr možností nestačil.
No právě...
To měla být ironie, moje chyba, měl jsem dát alespoň 😀, aby to opravdu každý pochopil...
Evidentně absurdní výběr možností nestačil.
@gil54
tak jako neexistuje nejlepší auto na dovolenou, stejně tak nemůže existovat ani nejlepší auto vůbec
tak jako neexistuje nejlepší auto na dovolenou, stejně tak nemůže existovat ani nejlepší auto vůbec
@Honza Mička No, to bych tak nezevseobecnoval.
Ja jsem taky prihlasen dlouho, a prave proto muzu rict, ze kvalita drsne upada.
A ano, dnes jste, az na obcasne vyjimky, opravdu pseudo auto web.
A i ty vyjimky jsou cim dal tim vzacnejsi.
Ja jsem taky prihlasen dlouho, a prave proto muzu rict, ze kvalita drsne upada.
A ano, dnes jste, az na obcasne vyjimky, opravdu pseudo auto web.
A i ty vyjimky jsou cim dal tim vzacnejsi.
Je to uplna blbost.
Jsou ruzne dovolene a na každou z nich se hodi jine auto.
Takze ta anketa je nesmysl.
Loni se to tak seslo, ze jsem byl na 3 dovolenych.
A chtelo to 3 ruzna auta.
Ale nakonec jsem to musel zvladnout jen ve dvou.
A zvladnul.
😄
Jsou ruzne dovolene a na každou z nich se hodi jine auto.
Takze ta anketa je nesmysl.
Loni se to tak seslo, ze jsem byl na 3 dovolenych.
A chtelo to 3 ruzna auta.
Ale nakonec jsem to musel zvladnout jen ve dvou.
A zvladnul.
😄
@Honza Mička to ze ma nekdo ucet 12 let neznamena, ze vas sleduje. Ja mam ucty, ze si uz za ty roky nepamatuju kde. Moc se to nepovedlo. Takovy streleni se do vlastni nohy 🤭
@Honza Mička
16 let pod touhle prezdivkou, predtim pod jinou. Zmenu jsem musel udelat kvuli prodané doméně, neumite zmenit v profilu e-mail 😃😃, jinak bych tu byl déle.
Delali jste to dobře, ted uz mi to moc nebaví.
16 let pod touhle prezdivkou, predtim pod jinou. Zmenu jsem musel udelat kvuli prodané doméně, neumite zmenit v profilu e-mail 😃😃, jinak bych tu byl déle.
Delali jste to dobře, ted uz mi to moc nebaví.