Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hledáme nejlepší auto na dovolenou! Hlasujte ve vyřazovací anketě

80 komentářů

CRASH BOOM BANG
Opravdu, co je lepšího než auto, které se neplazí po dálnici 9 hodin, ale prostě vzlétne nad všechny zácpy, kruháče, pumpy a děti s nuggety? Letadlo.
Othello
@CRASH BOOM BANG
letadlo je fajn, ale nepřibalíš si moc hraček
Lempl Klaun
@Othello …a paštiky.
Othello
@Lempl Klaun
Paštiky se dají oželet. Hračky moc ne
Lempl Klaun
@Othello Ty furt žvaníš o hračkách na cestu. Jasně, ty dospělácký, bez kterých by to tvoje libido asi nešlo
Mikesus
@Othello co potřebujes za hračky na dovolené? Pokud letis s dítětem a nutne potřebuje hračky, může mit svůj malý kufr. A toa male dítě, ze nemuze mit kufr, to moc hraček fakt nepotřebuje.
Man Ký
@Mikesus řekl bych, že jde o "hračky" typu sportovní vybavení apod.
KANKUNEN
@Mikesus On myslí hračky pro dospělé, víš jaké?
Lempl Klaun
@KANKUNEN Vyprávěj!
Pozorně poslouchám tě. 🤡
praptak
@CRASH BOOM BANG Nejlepší auto na dovolenou je to, které si pujčíte na místě. 😀
Lempl Klaun
@praptak Včetně okamžitého samolajku, ptáků. 🤡
Zetti
V sobotu a v nedeli je v Poříčí nad Sázavou autokros. Zóna střední evropy. 200 nadupanych kár v ruznych kat, mistři republiky i evropy i legenda Jarda Hošek. Skoda ze to pseudo auto web ignoruje. Vstup 400 na dva dny, moznost kempu . Ja tam budu, je to moje práce, co vy?
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@Zetti Dobrý večer,
podle vás sice pseudo auto web, ale přihlášen jste tu už více než 12 let. Děkujeme za přízeň!

My mezitím budeme psát články o autech, testovat novinky, připravovat podcasty, videa, vyrábět podzimní sérii televizního pořadu a mnoho dalšího. To je zase naše práce.

Hezký zbytek neděle

Honza
Zetti
@Honza Mička
16 let pod touhle prezdivkou, predtim pod jinou. Zmenu jsem musel udelat kvuli prodané doméně, neumite zmenit v profilu e-mail 😃😃, jinak bych tu byl déle.

Delali jste to dobře, ted uz mi to moc nebaví.
Th0r
@Honza Mička to ze ma nekdo ucet 12 let neznamena, ze vas sleduje. Ja mam ucty, ze si uz za ty roky nepamatuju kde. Moc se to nepovedlo. Takovy streleni se do vlastni nohy 🤭
Honza Mička
@Th0r to ano, ale ty účty jsou pořád aktivní a lidé se vracejí. Třeba jako vy už skoro 17 let. Takže bych to s tím střílením neviděl tak dramaticky 🤣
Ja Prvni 123
@Honza Mička No, to bych tak nezevseobecnoval.

Ja jsem taky prihlasen dlouho, a prave proto muzu rict, ze kvalita drsne upada.

A ano, dnes jste, az na obcasne vyjimky, opravdu pseudo auto web.
A i ty vyjimky jsou cim dal tim vzacnejsi.
Honza Mička
@Ja Prvni 123 Dobrý den,

děkuji za zpětnou vazbu. Mohl byste, prosím, konkrétně řícz, co konkrétně je špatně? Co dříve bylo a dneska není? Málo toho, hodně tamtoho... Můžete uvést konkrétní případy a srovnání "dříve a dnes"?

Honza
traveldrive
@Honza Mička
Vy to neviete? Úroveň článkov permanentne klesá, snáď sa nenájde taký, v ktorom by neboli nepresnosti a chyby, niekedy až fatálne. Napríklad tendenčný a hlúpy seriál, plný nezmyslov "Auta z pekla", pod ktorým už ani nebýva diskusia - nie je o čom. Každú chvíľu uvádzajú veci na pravú mieru diskutéri, ktorí sú koľkokrát fundovanejší ako niektorí vaši redaktori. Plus pravopisné a štylistické chyby, ktoré by si redaktori-profesionáli nemali dovoliť. Stále horší model diskusií - sú čím ďalej neprehľadnejšie a obmedzujúcejšie. Nenávidím napríklad, keď napíšem príspevok a na odoslanie ďalšieho musím čakať desiatky sekúnd. Na čo je to dobré? Problémy s vkladaním odkazov. Nemožnosť napísať "x" v nejakom slove a pár ďalších nezmyselných opatrení ohľadne písania príspevkov. Hromada trollov, multinickov, ktorých jedinou zábavou je rušenie diskusií, osočovanie iných a celkovo robenie "neplechy" namiesto písania k téme - neviem, na čo nahlasovanie príspevkov je, keď to aj tak málokedy riešite a dotyčné multinicky priamo bijú do očí. Nechápem, na mnohých serveroch tento problém nemajú, asi ho vedia riešiť. Prečo to na ACZ nejde? Starí diskutéri sa až tak veľmi nevracajú - kde sú jurajos, GTI, Marko, Navtech, jazva, kolma, barracudaj, MichalPolan, Ronault, Švihák lázeňský a mnohí ďalší?
Toto všetko tu NEBOLO, úroveň začala upadať od prevzatia tohto webu Bleskom. A padá permanentne.
Treba pokračovať?
Honza Mička
@traveldrive Dobrý den, díky moc za obsáhlý příspěvek, ale myslím, že jste do něj bez kontextu vložil veškerou zlobu světa. Začnu od konce.

Auto.cz nikdy nebylo pod Bleskem. Ano, Auto.cz je součástí vydavatelství, ve kterém je mimo další tituly také Blesk, ale tyto tituly fungují nezávisle na sobě a Blesk nemá vliv na chod na Auto.cz. Stejně tak Auto.cz nemá vliv na chod Blesku, přirozeně. Tahle nepravda se v diskusích objevuje už roky, tak snad už naposledy.

Staří diskutéři se už ani nevracejí: Napadlo vás, že je to možná normální vývoj člověka? Že už třeba lidi nemají čas/chuť/náladu trávit noci v diskusích? Nezlobte se na mě, ale to, že se člověk neobjevuje v diskusích, neznamená, že nečte. Navíc jeden ze jmenovaných, v minulosti dokonce stážista na Auto.cz, je dneska pomerně úspěšný youtuber, takže přešel na druhou stranu.

Diskuse: Opatření, která jsme v diskusích zavedli systémově, jsou tady právě kvůli různým trollům, multinickům a podobně. Dneska si může registraci založit kdekdo a jeho potěšením je jednoduše štvát lidi. Nepřispívat ničím zajímavým, ale jenom urážet. Chápu, že některá opatření jsou omezující (třeba časový limit mezi příspěvky), ale je to jedna z věcí, díky kterým nemáme diskuse vytapetovány stovkami stejných příspěvků. Pokud jste nezažil, buďte rád.
Kdyby tato opatření v diskusích nebyla, vypadalo by to tady ještě hůř. Redakce ale nemá vliv na to, jak se budete bavit mezi sebou. Pokud se chcete vzájemně urážet, je to vaše věc, ale nechoďte si pak stežovat jako malé děti na pískovišti, že vám někdo sebral hračky. Jste (doufám) dospělí lidé a musíte se k sobě chovat podle toto. Auto.cz vám nabízí prostor a jak si ho budete udržovat, je na vás. Ty nejhorší případy mažeme, ale nebudeme tady zasahovat 24/7. Máme taky pracovní dobu a životy mimo online, což si spousta lidí asi neuvědomuje.

Úroveň článků a autorů v dalším příspěvku, docházejí znaky...
Honza Mička
@Honza Mička
Úroveň článků a autorů: Zdá se, že jste si vzal za příklad jeden jediný projekt, který se vám osobně nepozdává. Auta z pakla je satirické povídání o autech a pokud někdo nechápe satiru, těžko tento mu přijde na chuť. Zkuste knižní verzi, třeba na vás zapůsobí ta.

Překlepům se bohužel při množství článků, které na Auto.cz denně vycházejí (a věřte tomu, že autoři jenom nesedí u počítače a bouchají články), se nevyhneme. Osobně jsem toho názoru, že alespoň co se chyb týče, jsme na tom lépe než v minulých letech. Tady asi jako v jediném případě poděkuji Ai, ovšem pouze za opravu velkého množství textů.

S "neustálým" upravováním věcí na pravou míru ale nesouhlasím. Ve většině případů diskutér nesouhlasí s náplní článku nebo názorem autora, ale to, že jde o fatální chybu.

V původním příspěvku jsem prosil o konkrétní případy, takže tady máme dva: Systém diskuse, bez kteréhu by ale pravděpodobně už žádná diskuse na ACZ nebyla, a Auta z pekla. Jinak bych celý váš dlouhý komentář, navíc s nepravdou ohledně Blesku, shrnul ve stylu "všechno od roku 2010 (?) je špatně".
Man Ký
@Honza Mička konkrétně nick "Rohypnol" by měl mít omezen počet příspěvků na den. Nejde mu o nic jiného, než vršit kilobajty a provokovat.
Honza Mička
@Man Ký nebudeme na nikoho ukazovat prstem. S rohypnolem jsem komunikoval i mimo diskuse a za trolla bych ho nepovažoval.
Marquis de Sade
@Honza Mička

Mohu se vás zeptat, jak jste komunikovali s rohypnolem? Pokud zde není možnost soukromých zpráv, znamená to, že máte na sebe přímé kontakty. To vyvolává určité otázky.
Man Ký
@Marquis de Sade tak mají přístup k mailové adrese.
Marquis de Sade
@Man Ký

Jasně, taková možnost tady samozřejmě je. Pan redaktor napsal rohypnolovi e‑mail s jednoduchou otázkou: rohynole, jste troll? A rohypnol, jak jinak, odpověděl: Ne, nejsem troll.
No a tím je to přece vyřešeno, ne?
Man Ký
@Marquis de Sade diskutovali spolu, když mu předával cenu za nejaktivnějšího přispivatele.
Ja Prvni 123
@Marquis de Sade To asi neni nic "podezreleho", znam Rohypnola taky a neni klasicky trol.
Jen se rozhodl letos vyhrat soutez o pocet prispevku a tak na tom denne pracuje.

Bude v prosinci na nastence.

Byli jsme oba na akci auto cz ve Vidni, na predstaveni predposledni verze Superba.

Jen se mezi tim trochu nezdrave "radikalizoval".
Man Ký
@Honza Mička pokud není trollem člověk, který do nově vzniklé diskuse napíše tři příspěvky za sebou/ačkoliv by se to dalo zajisté zvládnout v jednom/, potom už nikdo. ale pokud máte přátelské vazby, zajisté na tom není nic špatného.
idam.i
@Honza Mička môžte mi prosím povedať prečo niekto blokuje recenziu môjho auta?
Pred tým auta v poho a teraz už hodne dlho blokované.
V com robím chybu?
Lempl Klaun
@idam.i Další bZ4X ??
traveldrive
@Honza Mička
Nič v zlom, ale žiadna všetka zloba sveta sa nekoná, len denná realita a súvisiaci kontext.
"Blesk nemá vliv na chod na Auto.cz." - zle som sa vyjadril, Bleskom som nepresne nazval bulvár, ktorý reprezentuje a ktorého vplyv sa prejavil veľmi rýchlo. Netreba sa hrať na slovíčka, ladenie a obsah nejedného článku má bulvárny charakter. Preto je to kritizované, a nie iba teraz z mojej strany.
"Staří diskutéři se už ani nevracejí: Napadlo vás, že je to možná normální vývoj člověka?" - prepáčte, tvrdil ste opak. Ak niekto iba číta, nemusí sa ani prihlasovať, a pochybujem, že tak niekto robí. Potom fakt neviem, z čoho usudzujete, že tí ľudia tu stále sú, čítajú, iba nediskutujú. Možno niektorí áno. Ja som s niekoľkými v kontakte a hovoria, že sem už nechodia. A verte, že tu bývala partia, ktorá si sama zorganizovala stretávku na brnenskom autosalóne a bolo super. Dnes si to už neviem predstaviť.
Čo sa týka diskusií, Váš postoj považujem za alibizmus. A pokiaľ IT nezvláda riešiť multinicky, trollov a tapety riešiť bez obmedzovania funkčnosti diskusií, asi je načase ho vymeniť. Už som to spomenul vyššie - ako to robia na iných weboch, kde to funguje a diskusie sú viac-menej slušné a vecné?
Z Vašej odpovede som popravde dosť rozpačitý. Uvažujem, prečo sa vlastne pýtate, čo je na ACZ špatne, keď si všetko odôvodníte a vlastne nemáte záujem nič riešiť.
KANKUNEN
Já to mohu přesně řícz. Milion chyb v článcích a diskuze je opravdu hnůj. Tolerance multinicků vám bere body brutálně. Samotné články nejsou nějak špatné. Mi osobně se nelíbí rusácké malůvky.
gil54
@Honza Mička

Vážený pane Mičko,

opravdu chcete vědět "Co dříve bylo a dneska není?" nebo se chcete také jen hádat a útočit jak je zde dobrým zvykem?

V době, kdy proběhla poslední změna formátu tohoto webu a i diskuzní platformy spolu s mnoha technickými omezeními, probíhala bouřlivá diskuze a kritika včetně detailních výčtů všech položek a technických omezení v užívání webu, které jsou horší nebo chybí zcela. Tehdy redakce komunikovala a snažila se, ne zcela úspěšně, vysvětlit tuto změnu k horšímu. Po čase marnosti někteří odešli, někteří si zvykli.

Tak si to najděte a nechtějte dnes, po x letech a tisíci marných pokusech a volání uživatelů po nápravě, aby vám někdo po tisíci prvé psal ..."konkrétní případy a srovnání "dříve a dnes"?"

Dávno jsem to vzdal, ale dnes mě Váš příspěvek nadzvedl. Raději mlčet, když to nelze opravit. Rozhodně lepší, než agresivně a útočně obhajovat neobhajitelné.

Promiňte ostřejší reakci, ale na hrubý pytel.....
Honza Mička
@gil54 Dobrý den,

já to chci opravdu vědět, ale ničeho konkrétního se mi nedostává. Nezlobte se na mě, ale ve chvíli, kdy tady někdo z redakce (většinou já) napíše, snese se tady množství příspěvků ve smyslu "nic neděláte, všechno je špatně, na jiných webech je to lepší a podobně".

Domluvme se takhle: jako komunita si ustanovte jednoho mluvčího a pojďme se bavit konkrétně. Jinak se v tom nikdo nevyzná a nepohneme se.

V redakci opravdu nikdo nestojí o to, aby měli čtenáři nepřekonatelné překážky. Ta komunikace ale musí mít hlavu a patu.

Honza
traveldrive
@Honza Mička Ako sorry, Vám pripadá, že som Vám nič konkrétneho nenapísal? To myslíte vážne? Ak Vám niekto nepíše ešte konkrétnejšie, napr. že napíše konkrétny nick, ktorý mu príde problematický, ohradíte sa tiež. Potom je skutočne ťažké prísť na to, čo vlastne chcete.
Man Ký
@traveldrive a já prosím nepožaduju žádné BANování, HL funguje dobře, jen nerozumím tomu, proč někdo píše příspěvek za příspěvkem, chrlí jich kvanta denně a většinou jsou to jen provokace... Doníčkové hujeříčkové Rohypnol měl zase pravdu a furt dokola...
traveldrive
@Man Ký Tomu sa nedá rozumieť. Plus Lempl Klaun a jeho niekoľko ďalších nickov, ktoré bezpečne rozoznáš podľa obsahu príspevkov. Málokedy niečo iné okrem provokácií a nadávok. Podľa pána Mičku budú diskusie také, aké si ich urobíme. Ale povie mi niekto, ako podobných trollov z pozície bežného diskutéra umravniť?
Honza Mička
@traveldrive Ne, je to ve stylu člověka, který nepíše "Ako sorry", ale "Sorry jako". Všechno je špatně, články jsou špatně, diskuse jsou špatně, diskutéři jsou špatně. Dříve to nebylo špatně, ale vlastně ani nenapíšu, kdy to bylo. A když vám napíšu, jak to je, je to alibismus. Nezlobte se na mě, ale to je jako bavit se s dítětem.

Jak jsem psal výše, dohodněte se na jednom člověku, který bude komunikovat a můžeme se bavit, protože takhle to opravdu nemá smysl.

Můžeme se takhle domluvit?
Marquis de Sade
@Honza Mička

Pro snadnější komunikaci s Vámi navrhuji rohypnola.
Ja Prvni a Posledni
@Marquis de Sade
Souhlasím.
traveldrive
@Honza Mička Napísal som Vám konkrétne. Ďalší chalani tiež. Čo chcete viac? Áno, že diskusie nebudete riešiť a je na nás, aké si ich spravíme, je a zostane vaším alibizmom. Kto by ich mal riešiť, ak nie vy? Sú súčasťou vášho obsahu.
Všetky informácie ste dostal. Ale pre istotu znovu: Lepšie bolo pred prevzatím webu novým majiteľom a pred radom zmien formátu diskusií. Články sú zle? Áno, zle sú chybné informácie, technické prešľapy, preklepy, nesprávne čísla a tak podobne. Občas chybná štylistika a pravopis. Bombastické názvy nezodpovedajúce obsahu. Galéria so stovkou fotiek, pričom len niekoľko prvých má priamy súvis s obsahom článku.
Máte pravdu, komunikácia s Vami nemá zmysel. Dostávate informácie na podnose, a aj tak sa krútite ako nerozumiete. Je zbytočné snažiť sa viac. Bude lepšie, keď sa obzriem po inom webe, ako to predo mnou urobili už mnohí. Aj keď pár fajn ľudí sem ešte chodí. Len dokedy, pri takomto prístupe.
Honza Mička
@traveldrive Ono je totiž asi lepší psát o odchodu na jiný web, než řešit věci jako lidi. Vylít si zlost a hotovo.
Tak to zkusme trochu rozebrat, abychom věděli, kdy to bylo lepší
Před převzetím novým majitelem - bavíme se ještě o žlutém/oranžovém ACZ? Nebo už o přechodu na světlý formát, který tehdejší redakce dostala pěkně sežrat?
Jaký formát diskusí byl nejlepší? O jakém roce se bavíme? Dneska diskuse fungují plus minus stejně, jenom jsou čistější a jsou tam omezení kvůli trollům. Píšete, jak jsem už všechno dostal na podnose, ale servírujete mi jenom "všechno je špatně".
Nejsou soukromé zprávy a to mi vadí, ale na současném "železe" už to nejde.
Vy si to neuvědomujete, ale to, co tady píšete, je jako byste házel vlastnosti auta, které se vám nelíbí, na prodejce. To přece nedává smysl. Snažím se s vámi jednat slušně, ale dostávají se ke mě pouze věci konkrétní asi jako "loni bylo hezky"
Honza
gil54
@traveldrive

Souhlasím.
gil54
@Honza Mička

Já neřeším nějaké trolly, hatery a jiné pacienty, neřeším, že někdo potřebuje přes míru řešit emise, 3 dětské sedačky, elektro kontra spalovací nebo jak se vejde kočárek do káry, když se mu zrovna narodí dítě a je toho plnej. S tím se každý rozumný člověk hravě vyrovná, není třeba, podle mě, ani HL, stačí se do takové diskuze nezapojovat.

Technické chyby webu a výrazně omezené možnosti pro uživatele opravit nechcete dlouhá léta a vždy po krkolomných dohadech a vytáčkách to končí na tom, že s daným "železem" to nejde. A v některých případech se stav stále zhoršuje - např. omezené a až nemožné vyhledávání starších textů, o vyhledávání starších diskuzí ani nehovořím.

Chápu to, nebudu vypisovat po sté, co chybí a co je špatně, ani si na to už nestěžuji, vím, že je to marné, zbytečné a že to prý nejde. Dobře víte, co se všechno změnilo k horšímu a co všechno je špatně.

Zároveň nemám pocit, že je v této situaci potřeba nějakého mluvčího.

Bude stačit, když tento zbídačelý stav přestanete obhajovat a občas opravíte hrubé chyby v textech na které Vás někdo upozorní. A nemám na mysli hrubé chyby gramatické - to je jen velká ostuda -, ale věcné a technické hrubé chyby.

A trošku sci-fi na závěr: až placená sekce bude obsahovat kvalitní aktuální a bezchybné poutavé informace s minimem reklamy a kvalitní funkční formát diskuze, tak se to tak rychle rozkřikne, že nebudete vědět co s těma prachama.
Maxmilian_Von_Mondeo
@Honza Mička Konkrétních věcí jsem jen v této diskuzi viděl desítky. Vy je vidět nechcete a to je ten problém.
Zetti
@Honza Mička
Konkrétně? Osobně mi vadí bezuzdna adorace elektro aut, potažmo čínských aut. Jako by jiny uz neexistovaly. Zašli jste tak daleko, ze jste blokli moji recenzi na elauto. Uz vic nez dva roky.
PROČ?
Proc neni zadna recenze na toyotu bz4x kdyz se vyrabi 3 roky?
Spíte nebo to mate zakazany? Nebo jste podplaceny?
gil54
@Zetti

Proč není žádná recenze na Toyotu bZ4X?

Protož tento model není v seznamu Toyot na Moje Auto. Je jedno, že se vyrábí 3 roky, mají to komplet na háku. Není v seznamu, není recenze. Chyba je v "železe" nejde s tím nic dělat. 😀 Jenom si pořád stěžuješ a při tom jsi recenzi napsal pod Auris, pokud si pamatuji, tak se nediv, že to někdo dal "do pořádku" a vymazal jí. Tvoje chyba. "Umíš si jen vylít zlost a hotovo, než řešit věci jako lidi."😀 Panoptikum.

Mimochodem je zajímavé, že na Moje Auto běží diskuze stále na starém formátu, se smajíky, palci nahoru, dolů, s krátkou historií příspěvků pod uživatelem, s řazením chronologicky nebo ve stromu apod. Jak je to možné? Nechápu. Budí to ve mě pocit, že na Moje Auto nikdo nehrábl sto let, což je paradoxně lepší, kromě té chybějící nešťastné bZ4X. 😀

Comedy Club CZECH NEWS CENTER a.s.
Zetti
@gil54
Nesmysl. Ja ji pod auris nedal. Pod Auris ji zařadila redakce, asi nejaka blondýna, ktera mi zařazení tydny slibovala. Mam to v emailech.
Recenze není smazana, jen je skrytá, nema kategorii. Ja jí vidim, ale jen ja. Chyba neni v zeleze. Administrator muze kategorii vytvořit. Kdyby chtěl a směl.
Ten web je smutny. Domena ma potenciál být v prvni desitce. Přitom zdrojak vypada jak kdyby ho psalo decko odpolko po škole. Nejaky open source RS by fungoval lip.
gil54
@Zetti

Ok, dík za upřesnění s tím Aurisem, o to víc tomu nerozumím. Je jasné, že administrátor může....kdyby...

Chyba v železe je termín, na který se vymlouvá pan Mička a já ho použil jako ironii. Celá ta pasáž o tvé chybě, stěžování a železe je myšleno jako ironie a proto také ty smajlíky. Tak sorry...
Zetti
@gil54
Ja si nestěžuju, jen konstatuju fakt. Pokud auto neni v seznamu, tak se to tam zada ze neni a administrace by mela kategorii vytvorit.
Tady se redakce drobet svlekla do naha a nechce se obléknout. Na elektroauta se nesmí sahat. Na recenzi uz zadny zajem nemam, needituju ani mamuta S500 co tam mam a nemam chuť tam ani dávat další . Ani editovat bz nebudu i kdyby se Mička chytil za nos
gil54
@Zetti

Chápu.
Hendly
@Honza Mička
jak chcete mluvčího "komunity" když je zde diskuze paralyzovana trolly s podporou redakce?

Chcete konkrétní připomínky😒br /> - Clickbitove titulky
- absence hlubší znalosti problému automotiv ze strany autora (přitom třeba SM speciál má mnohdy velice kvalitní články)
- strojově překládané články bez korektůry které nedávají smysl
- nefunkčnost odkazů v příspěvcích

Jsou to snad veci co sám nevíte?
Maxmilian_Von_Mondeo
@Honza Mička Reinkarnace starých článků, hloupé kopírování s partnerských (i nepartnerských) cizojazyčných serverů, včetně chyb, které tam mají bez jakékoliv kontroly, či korekce ......... dokázal bych vypsat více toho, co se zhoršilo. Nejvíc mě fascinují články typu " A tohle auto, určitě neznáte ....." No jakpak bychom nemohli ty rarity znát, když o nich píšete ( o těch stejných) pravidelně co 14 měsíců. A přitom existuje mnoho dalších rarit.
Teď konkrétně jsem na internetu našel P-406 v kabrioletu. Zeleného, bílého, stříbrného a vínového (ten poslední je dokonce tovární, ve francouzském tisku o něm vyšel článek), Michalak Spider, Irmscher i130e, Thema a Prisma se shrnovací střechou ...a to jen za poslední víkend. A tady? Tady čtu srovnání něčeho s .......... ááá, zase s Koktávkou.
Bohužel, je pravda, že kvalita upadá a to hodně. Já sem chodím spíš ze zvyku a s nadějí, že se ten úpadek jednou zlomí a nebo, že Pánbůh nebude jednou doma a tady se objeví nějaká skutečná tvůrčí pecka .......... no, zatím nic. Jen je škoda, že na ty výtky v diskuzích redakce nereaguje a nesnaží se to nějak vylepšit. A výtek je dost, a pod všemi články. Je zvláštní, že jste si toho ještě nevšimli.
Takže jsem taky aktivní, ale ne zrovna spokojený.
panenka skákavá
@Maxmilian_Von_Mondeo

Strašný.
Hendly
@Maxmilian_Von_Mondeo
Amen
Ja Prvni 123
@Honza Mička Omlouvam se za pozdni odpoved.
Pres den musim pracovat.
😄
Mozna v tom obsaznem prispevku byla "vsechna zloba sveta", ale v zasade je to tak.
Uroven clanku dramaticky klesla, vetsinou se jedna o preklad nejakeho originalu, bez uvedeni zdroje.
Druhym nejcastejsim pripadem je neoznaceny PR clanek, ktery uz ani nezastira komercni cile.
Jak autoweb byste nemeli podlehat obecne mode a venovat vetsinu casu rozliseni monitoru a rychlosti pripojeni mobilu, ale opravdu technickym informacim.
Idealne podporenym vlastni zkusenosti.

Ano, ty technicke informace jsou tezko dostupne, ani vyrobce je neuvadi.
Zkousel jsem napriklad ziskat od Citroena informaci, ktere motory maji pohon olejove pumpy remenem (nestastnym) a ktere retezem.
Odpovedeli mi, ze to zjisti ve Francii... pred 6 tydny.
Uz odpoved necekam.

A ano, patri k tomu i zapleveleni diskuzi cistymi troly.
Vy jako spravce webu prece musite byt schopni rozlisit alespon pristupy ruznych nicku z jedne IP adresy.
A rozhodne by stalo za to dusledneji diskuze sledovat a usmernovat.
Ne, rozdilnost nazoru nicemu nevadi, je zdrava.

Tak asi tak.

Par let jsem prekladal clanky od britskeho Autocaru, pro Auto CZ, takze myslim, ze to srovnani urovne clanku mam na zaklade ceho zrealizovat.

A proc sem lidi stale chodi?
Ze zvyku.
A protoze nemate zadnou rozumnou konkurenci.
Nicmene preji hodne stesti.
Mikesus
@Zetti smrad, hluk, bordel. Nic co by moc lidi lákalo asi. Proto se o tom nepíše. Je to obecně už přežitek něco takového.
Horký Rom
@Mikesus
😀👍
Arese
@Mikesus Tak určitě, vlastně veškerý automobilový sport je už přežitek, že? Vždyť na F1, Rally ani okruhy už skoro nikdo nechodí, že? Bože, progresivistický zelený fanatik zase promluvil... 😞
Lempl Klaun
@Arese Ukázkový příklad bezbřehé demagogie. Co tam máš dál, elektropošuku?
Mikesus
@Arese no můžeš nám říct statistiku návštěvnosti těchto sportovních utkání. Zajiste to víš, kdyz ses tka rozohnil a necucáš si z prstu jen své domnenky.
speedfred
@Mikesus
Ty na všetko potrebuješ štatistiku a prieskum, to ma celkom desí.
F1 VC Británie 500t ľudí.
Teraz Belgicko myslím 380t ľudí a tak podobne to je aj na iných európskych okruhoch.
Th0r
S tim obytnakem se neda zastavit a prespat kdekoliv.
Ja Prvni 123
Je to uplna blbost.
Jsou ruzne dovolene a na každou z nich se hodi jine auto.
Takze ta anketa je nesmysl.

Loni se to tak seslo, ze jsem byl na 3 dovolenych.
A chtelo to 3 ruzna auta.

Ale nakonec jsem to musel zvladnout jen ve dvou.
A zvladnul.
😄
johny555
@Ja Prvni 123 Přesně tak. A velký rozdíl je jet ve 2 do hotelu nebo se třemi dětmi do apartmánu na cyklodovolenou nebo putovní dovolená s přespáváním.
1) Mercedes E
2) Renault Traffic
3) Obytňák / SUV se stanem na střeše apod. dle preferencí
gil54
Moc nerozumím jaký význam má taková anketa.

"Hledáme nejlepší auto na dovolenou!"

Kam, v kolika lidech, s jakým finančním limitem, s jakým vybavením, vlastní nebo půjčené a našly by se jistě i další podstatné parametry, které zásadně ovlivní volbu. Není to k ničemu, jen mlácení prázdné slámy.

Udělejte raději anketu co je nejlepší auto, obecně. Výběr - formule 1, Ford Trazit, Caterpillar 797F, Microlino, Bugatti La Voiture Noire, Tesla Semi, Dacia Spring, Clarksonův Geoff a Octavia 1.0 TSI.
Othello
@gil54
tak jako neexistuje nejlepší auto na dovolenou, stejně tak nemůže existovat ani nejlepší auto vůbec
gil54
@Othello

No právě...

To měla být ironie, moje chyba, měl jsem dát alespoň 😀, aby to opravdu každý pochopil...

Evidentně absurdní výběr možností nestačil.
Othello
@gil54
Aha tak jo, dobrý
Radovan Krejčíř
@gil54

Nejlepším automobilem, který jsem kdy vlastnil, je RR Spectre. To je zcela jiná liga, dokonce i ve srovnání s mým předchozím i7 M70.
Othello
@Radovan Krejčíř
A já bych čekal že nejlepší auto bude to co tě odveze z jihoafrického vězení
speedfred
@Othello
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌
Lempl Klaun
@Othello Třeba sem www.facebook.com/…hare/16h5T6Qr9U/?… 🤡
Man Ký
@Othello on má Spectre uvnitř v díře. jezdí s ním po dvorku. za peníze v JAR dům😊 maximálku netestoval, na to je dvorek příliš krátký. ale luxus snad dokáže poznat, i když v něm jen sedí😊
KANKUNEN
To je jednoduché MB V 300d
Man Ký
@KANKUNEN no, já bych raději kdyby byla longová verze, s odděleným nákladovým prostorem, kam se vejdou čtyři kola na délku, ale to by to auto muselo mít k 6 metrům... takže Dodge Ram.
KANKUNEN
@Man Ký Tak Sprinter
Maxmilian_Von_Mondeo
V článku psali, že do přímého souboje proti sobě dali dvě dost podobná vozidla, ale nějak mi uniklo, proč osobák (Octavia) byla nasazena proti SUV (Bigster) a v další dvojici se stalo totéž (E-Class vs. Q7). Ty auta jsou si podobná maximálně tak cenou. Bohužel postavit Koktávku proti Medvědovi už by tak jednoznačně ve prospěch Koktávky (pravděpodobně) nevyšlo.
Ve finále je mi to úplně jedno, já bych si beztak na dovolenou vybral úplně jiná auta - na dlouhé přesuny Mondíka, do přírody Vitaru ......... jednoduše proto, že jiné auto nemám, ale tady mi to přišlo ..... nevím jak to nejlépe napsat. Jako manipulace v samém zárodku ankety 😄 😄
3_diamanty
Kazdemu vyhovuje nieco ine ( zalezi aj od poctu km.. poctu pasazierov aj typu a mnozstva prenasanej batoziny ) ... a samozrejme zalezi aj na tom kde na tu dovolenku ideme ( ci ku jadranu alebo na severny pol ) pre niekoho naj auto na dovolenku moze byt octavka kombi.. pre ineho povedzme vw touran... pre dalsieho povedzme defender ... a pre dalsieho kludne aj nejaka fabia....

Ale inak je mi jasne vo co tu go....