Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Expandují ruské automobilky do USA? Marketing Trumpa a Amazonu používá lady

15 komentářů

Stejsn
Dvě fotky k článku a k tomu SEDMDESÁT dalších, bez přímé souvislosti. Není to málo, Antone Pavloviči?
Lempl Klaun
@Stejsn Je mi tě trochu líto. Mít tak prázdný život, že tě tohle vůbec napadne řešit.
Mokrous
@Lempl Klaun ...napsal duševní mrzák, kterej musí 24/7 smrdět na autocézet a zvracet tu svoje perly. Nám všem je tě taky líto.
vencelín
@Mokrous
Já by příště navrhoval nám slušným na tyhle individua vůbec nereagoval. Ono je to po čase přejde a snad zmiznou.
Už jsem to ohledně klauna a debilita začal aplikovat.
To co to tyhle chytráky drží je to jejich radost jak nás cilej.
Mokrous
@vencelín Rozumím ti a v 99% případů je ignoruju, ale bohužel jsou zde tací, kteří to ne a ne pochopit a pak je jakákoli snaha včetně ignorace marná. V redakci sedí neschopní šašci, kteří krom bulváru s nekonečnou řadou chyb, nejsou schopni s profi trollingem nic udělat a je jim úplně jedno, že kdysi skvělé diskuzní fórum spadlo na totální dno. Takže zde pár defektních imbecilů (a dost možná jen jeden jediný) zničí mnohaletou tradici, ale redakci to je u řiti. Hlavně, že je dost reklam a prokliků na bulvární vatu s nulovou hodnotou.
vencelín
@Mokrous
Bohužel tomu tak bude.
Přeji hodně trpělivosti vůči inkriminovanym exotum a nám normálním lidem fajn večer.
Mokrous
@vencelín Na slovo normální je potřeba být opatrný. Normu určuje masa a ta moc chytrosti nepobrala. Takže já se za zcela normálního nepovažuju. 🤓 A v diskuzi se s tím taky moc nepářu a blba pošlu často nevybíravě tam, kam je třeba a naopak s člověkem v pohodě rozeberu kdykoli cokoli.
vencelín
@Mokrous
Rozumím 😊.
Tak nás neexotu, nepomatencu, či jak to napsat 😁.
Lempl Klaun
@Lempl Klaun Zkouška sirén. No jo, další multinick se ozval. Kdo je na řadě teď? Kdo se sám odkope? To je fakt neskutečná idiocie. 🤡
Marek Kralik
Původně Fiat 124. Rusové akorát udělali silnější podvozek, protože na ruských cestách by to auto jinak nevydrželo. Design jak venku, tak vevnitř je naprosto stejný. Takže o nějakém autě, které je ruské se vůbec nedá mluvit. A to se nedá mluvit o 90% jejich produkce. Jak v minulosti, tak v současnosti.
Stejsn
@Marek Kralik Žigulík má proti F124 jiný motor (OHC vs OHV). A kliky dveří, které na té fotce, pravda, nejsou vidět.
traveldrive
@Stejsn Nemá zmysel baviť sa nezmyselnej galérii. Ten, kto do nej sypal fotky, nie že ani nečítal fotky, ale ani nepoužil hlavu. A teraz o mne npíšu, že si o redaktorov utieram topánky... 😁
gil54
@traveldrive

...hlavně článek vč. galerie je stejně důležitý a zajímavý jako ten článek o jedné pokutě za umístění registrační značky na Floridě. 😀
Arese
@Stejsn No, ono je to ještě jinak. Těch konstrukčních změn oproti Fiatu 124 bylo nakonec provedeno kolem 800 (mj. i důkladné zesílení karoserie i podvozku + zvýšená světlá výška, zesílení topení atd. atad. Auto tak přibralo dobrý metrák), ovšem v drtivé většině je dle ruských požadavků provedl Fiat. Včetně vývoje nové řady motorů s rozvodem OHC.
patriat
Příspěvek podléhá schvalování.