Novinky
Lempl Klaun
16
@Stejsn Je mi tě trochu líto. Mít tak prázdný život, že tě tohle vůbec napadne řešit.
Přejít do diskuze
Dvě fotky k článku a k tomu SEDMDESÁT dalších, bez přímé souvislosti. Není to málo, Antone Pavloviči?
@Lempl Klaun ...napsal duševní mrzák, kterej musí 24/7 smrdět na autocézet a zvracet tu svoje perly. Nám všem je tě taky líto.
Původně Fiat 124. Rusové akorát udělali silnější podvozek, protože na ruských cestách by to auto jinak nevydrželo. Design jak venku, tak vevnitř je naprosto stejný. Takže o nějakém autě, které je ruské se vůbec nedá mluvit. A to se nedá mluvit o 90% jejich produkce. Jak v minulosti, tak v současnosti.
@Lempl Klaun Zkouška sirén. No jo, další multinick se ozval. Kdo je na řadě teď? Kdo se sám odkope? To je fakt neskutečná idiocie. 🤡
@Stejsn No, ono je to ještě jinak. Těch konstrukčních změn oproti Fiatu 124 bylo nakonec provedeno kolem 800 (mj. i důkladné zesílení karoserie i podvozku + zvýšená světlá výška, zesílení topení atd. atad. Auto tak přibralo dobrý metrák), ovšem v drtivé většině je dle ruských požadavků provedl Fiat. Včetně vývoje nové řady motorů s rozvodem OHC.
@vencelín Rozumím ti a v 99% případů je ignoruju, ale bohužel jsou zde tací, kteří to ne a ne pochopit a pak je jakákoli snaha včetně ignorace marná. V redakci sedí neschopní šašci, kteří krom bulváru s nekonečnou řadou chyb, nejsou schopni s profi trollingem nic udělat a je jim úplně jedno, že kdysi skvělé diskuzní fórum spadlo na totální dno. Takže zde pár defektních imbecilů (a dost možná jen jeden jediný) zničí mnohaletou tradici, ale redakci to je u řiti. Hlavně, že je dost reklam a prokliků na bulvární vatu s nulovou hodnotou.
@Stejsn Nemá zmysel baviť sa nezmyselnej galérii. Ten, kto do nej sypal fotky, nie že ani nečítal fotky, ale ani nepoužil hlavu. A teraz o mne npíšu, že si o redaktorov utieram topánky... 😁
@traveldrive
...hlavně článek vč. galerie je stejně důležitý a zajímavý jako ten článek o jedné pokutě za umístění registrační značky na Floridě. 😀
...hlavně článek vč. galerie je stejně důležitý a zajímavý jako ten článek o jedné pokutě za umístění registrační značky na Floridě. 😀
@vencelín Na slovo normální je potřeba být opatrný. Normu určuje masa a ta moc chytrosti nepobrala. Takže já se za zcela normálního nepovažuju. 🤓 A v diskuzi se s tím taky moc nepářu a blba pošlu často nevybíravě tam, kam je třeba a naopak s člověkem v pohodě rozeberu kdykoli cokoli.
@Mokrous
Bohužel tomu tak bude.
Přeji hodně trpělivosti vůči inkriminovanym exotum a nám normálním lidem fajn večer.
Bohužel tomu tak bude.
Přeji hodně trpělivosti vůči inkriminovanym exotum a nám normálním lidem fajn večer.
@Mokrous
Já by příště navrhoval nám slušným na tyhle individua vůbec nereagoval. Ono je to po čase přejde a snad zmiznou.
Už jsem to ohledně klauna a debilita začal aplikovat.
To co to tyhle chytráky drží je to jejich radost jak nás cilej.
Já by příště navrhoval nám slušným na tyhle individua vůbec nereagoval. Ono je to po čase přejde a snad zmiznou.
Už jsem to ohledně klauna a debilita začal aplikovat.
To co to tyhle chytráky drží je to jejich radost jak nás cilej.
@Marek Kralik Žigulík má proti F124 jiný motor (OHC vs OHV). A kliky dveří, které na té fotce, pravda, nejsou vidět.