Videa
Tomáš Hora
Příspěvek podléhá schvalování.
Je krásný.
Je dobrý.
Ale je na nic.
Je dobrý.
Ale je na nic.
@rohYpnol
U městského auta se dá bzucak nějak tolerovat. A 5 stále může být pouze městským vozem.
Každopádně by bylo vhodné mít v nabídce i klasický motor 1,4 či 1,6.
U městského auta se dá bzucak nějak tolerovat. A 5 stále může být pouze městským vozem.
Každopádně by bylo vhodné mít v nabídce i klasický motor 1,4 či 1,6.
Renault 5.....co k němu říci?
Tak za mne bzucak proč ne, za předpokladu že v nabídce bude i klasická 1,4 či 1,6. Ať si každý vybere to co mu lépe vyhovuje.
Vzhled je celkem svěží(v té žluté vypadá k světu) . Výhrady mam k těm slzam v rozích předních světel. Ty mne tam nějak nepasuji.
Tak za mne bzucak proč ne, za předpokladu že v nabídce bude i klasická 1,4 či 1,6. Ať si každý vybere to co mu lépe vyhovuje.
Vzhled je celkem svěží(v té žluté vypadá k světu) . Výhrady mam k těm slzam v rozích předních světel. Ty mne tam nějak nepasuji.
Tvl. Nejhezčí auto současnosti. No, tak to chce asi slušnou dávku drog, nebo přehřátí organismu zavřením se do vypnutého auta na přímém slunci.
S 1,33 TCe by to bylo skvělé auto
@kari.laz souhlas a nemuselo by mít ta obrovská 20” kola, stačili by i 17-18”, dost by klesla i cena a vzrostli prodeje. Jinak design je za mě docela fajn 😉
@ericn Na živo se mi opravdu líbí. Kola, nechť si každý nakonfuguruje del libosti. Ale není tam na výběr motor, což hodně lidí odradí. Prodeje by byly troufám si říct násobné.
Martin Vaculík .….👍👍👍👍👍