Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nejlepším autem na dovolenou podle čtenářů Auto.cz je německá klasika

18 komentářů

KANKUNEN
@WinDiesel Co tady celou dobu říkám, že má dovču je diesel, na zábavu benzín a do města BEV.
ptr078
@Othello Z vlastnych dialnicnych zazitkov z roznych krajin eu usudzujem, ze rychlostne limity s nalozenymi kolami nikoho nezaujimaju. Zazil som, ako na dialnici pred nami upadol zo strechy bike a rozmlatil auto vo vedlajsom pruhu
pjotr
@Othello : jasně do kufru přeci
WinDiesel
To je divné, diesely? Já myslel že nad elektro není, zase ti hloupí zákazníci, vůbec nic nechápu ... 😄
vencelín
@ptr078
Říci na plnou hubu že je je to těžkopadna obluda nemuze neb by dostal padaka, tak holt ty tuny adoruje. Nic jiného mu nezbývá.
ptr078
@Th0r Mne vaculik nevadi, ale obcas tresne taku hlupost, ze je ho potom tazko brat vazne
ptr078
@vencelín Tak ako novinarska obec v dobe dizlovej pisala, ze ani odbornik nerozozna dizel od benzinu, tak ta ista novinarska obec v dobe elektrickej pise, ze tie 100ky kil navyse pri ev nie su poznat
ptr078
@Othello Na stojan das 3 kola, demontujes predne kolesa a sedla a traja ludia s batozinou sa odvezu v pohode. Odskusane kombi golf 7, oktavka 4, superb 3, passat, kodiak
ptr078
@Othello Presne tak, kto ma v dnesnej dobe peniaze, vie minut aj za dobry bajk, o velkosti a nastaveni posedu ani nehovoriac, v dnesnej dobe aj preferencia kolies, pláštov, kluk, wattmeter... A hlavne zeny, gitary a kola sa nepoziciavaju
Othello
@praptak
a lidi pojedou druhým autem ?
Othello
@Th0r
Kdo má tři mega na auto, obvykle jezdí na kolech jaké nikdo nepůjčuje a na krámy z půjčovny by nesed. To jsi opravdu nevěděl?
praptak
@Othello Dovnitř.
Th0r
@ptr078 ten at si keca co chce. Ma otresnej projev a je totalne zkompromitovanej minulosti. Dokud psal do auto moto special, tak flusal na Skodovky a kdyz to krachlo, tak sel lizat vejfuky do sveta skodovek. Vaculik je totalni trapas a zoufalec 👎
vencelín
@ptr078
Vaculda toho občas nakeca 😊.

Ten ionic 5 to byla ta 3 tunova potvora jak ji chválil a ze ty tuny vůbec nevadí?
ptr078
@KANKUNEN Co ty o tom mozes vediet. Vaculik pisal, ze kralom nurburgringu je ioniq 5 n
Othello
A shodlo se těch 94% třeba jak naložit kola aby se s tím dalo uhánět zmíněných dvěstěpadesát ?
praptak
@KANKUNEN Rodinu na dovolené bych naftou netrápil, takže benzín.
Th0r
@Othello na kole jezdej socky. Prip. kdo ma tri mega na auto, tak si je tam pujci a nebude se s nima jako Lojza tahat.