Novinky
KANKUNEN
9
@WinDiesel Co tady celou dobu říkám, že má dovču je diesel, na zábavu benzín a do města BEV.
Přejít do diskuze
@Othello Z vlastnych dialnicnych zazitkov z roznych krajin eu usudzujem, ze rychlostne limity s nalozenymi kolami nikoho nezaujimaju. Zazil som, ako na dialnici pred nami upadol zo strechy bike a rozmlatil auto vo vedlajsom pruhu
To je divné, diesely? Já myslel že nad elektro není, zase ti hloupí zákazníci, vůbec nic nechápu ... 😄
@ptr078
Říci na plnou hubu že je je to těžkopadna obluda nemuze neb by dostal padaka, tak holt ty tuny adoruje. Nic jiného mu nezbývá.
Říci na plnou hubu že je je to těžkopadna obluda nemuze neb by dostal padaka, tak holt ty tuny adoruje. Nic jiného mu nezbývá.
@vencelín Tak ako novinarska obec v dobe dizlovej pisala, ze ani odbornik nerozozna dizel od benzinu, tak ta ista novinarska obec v dobe elektrickej pise, ze tie 100ky kil navyse pri ev nie su poznat
@Othello Na stojan das 3 kola, demontujes predne kolesa a sedla a traja ludia s batozinou sa odvezu v pohode. Odskusane kombi golf 7, oktavka 4, superb 3, passat, kodiak
@Othello Presne tak, kto ma v dnesnej dobe peniaze, vie minut aj za dobry bajk, o velkosti a nastaveni posedu ani nehovoriac, v dnesnej dobe aj preferencia kolies, pláštov, kluk, wattmeter... A hlavne zeny, gitary a kola sa nepoziciavaju
@Th0r
Kdo má tři mega na auto, obvykle jezdí na kolech jaké nikdo nepůjčuje a na krámy z půjčovny by nesed. To jsi opravdu nevěděl?
Kdo má tři mega na auto, obvykle jezdí na kolech jaké nikdo nepůjčuje a na krámy z půjčovny by nesed. To jsi opravdu nevěděl?
@ptr078 ten at si keca co chce. Ma otresnej projev a je totalne zkompromitovanej minulosti. Dokud psal do auto moto special, tak flusal na Skodovky a kdyz to krachlo, tak sel lizat vejfuky do sveta skodovek. Vaculik je totalni trapas a zoufalec 👎
@ptr078
Vaculda toho občas nakeca 😊.
Ten ionic 5 to byla ta 3 tunova potvora jak ji chválil a ze ty tuny vůbec nevadí?
Vaculda toho občas nakeca 😊.
Ten ionic 5 to byla ta 3 tunova potvora jak ji chválil a ze ty tuny vůbec nevadí?
A shodlo se těch 94% třeba jak naložit kola aby se s tím dalo uhánět zmíněných dvěstěpadesát ?