Srovnávací testy
Mikesus
8
Zajímavé srovnání. BYD jsem nejezdil, tak nebudu hodnotit jízdní vlastnosti. Ale už z fotek je patrné, že kodiaq, i když je snad v jediné akceptovatelné barevné kombinaci, vypadá o dost hůř a spíš laciněji, což je pak znát v interiéru a na grafice displayů. Je to veliká škoda, že už i v tomhle čína předbíhá dříve skvělý VAG. Kodiaq vedle bydu, který taky nemá bůhví jaký design, vypadá jako chudý příbuzný. Jediné sedačky u kodiaqu vypadají lépe.
Přejít do diskuze
@Jon Bon Novy tak to udělej a řekni nám výsledek. Ani ten kodiaq při běžném používání nebude zachovalej.
@argejev Tak na operák ti je jedno s čím jezdíš. Rozhodující v tom případě je jen cena. Já bych též z obou nechtěl ani jedno, ale je pravda že BYD odsuzuju bez vyzkoušení, narozdíl od kodiaqa, který mne po vyzkoušení hodně zklamal, a to od škodovky nemám nějaké očekávání.
@argejev píšu taky jednou rukou, když je potřeba, ale není to tak pohodlné a rychlé jako kdysi, to souhlas. Ale to je dáno rozložením klávesnice. Dnes napíšeš i ty znaky, o kterých si 3310 mohla nechat jen zdát. A ve výsledku, při používání obou rukou napíšeš text mnohem rychleji dnes než dřív.
@argejev doufám, že to přijde. To co mají dnes, to je fakt děs. A to dřív bylo aspoň koukatelné, i když fádní, ale pořád relativně pěkné.
Ale upřímně, nedivím se, že škodovku už ani v číně nechtějí.
Ale upřímně, nedivím se, že škodovku už ani v číně nechtějí.
@Jon Bon Novy no zas tolik jich není. O1 je zlomek toho, co jich jezdilo, to samé F1 nebo dokonce felicie. O2 to samé, již jen zlomek a to ještě většina ani těch 20 let nemá. Na první technické mají problém i ty škodovky ( dle ryccarda ), takže na tom s tím čínským "šuntem" jsou fakt nastejno
@argejev proč bychom měli všichni končit u VAGu? Naštěstí máme možnost volby a nemusíme pořizovat něco co nechceme. Aneb jak praví rohypnol, nikdo to nechce, ale brát to musí. takže to má platit na VAG, že všichni musíme u něj skončit?
OL je vždy jen o ceně, ne o autě.
OL je vždy jen o ceně, ne o autě.
@ericn no je pravda, ze na zaostalej balkan moc nejezdím. Ja se držím spíše vyspelejsi západní části, ani v plzeňském, ani v karlovarském ( který tedy patří mezi ty chudší) a ani v jihočeském tech octavii uz tolik nejezdi. Ale uznávám, ze na východě tomu může byt jinak.
@vencelín o1 plne silnice? Ale nejsou. O2 ano, ale rozhodně ne prvni ročníky ( začala 2004/2005 ) . Nějaké o1 jezdi, ale rozhodně ne ty, ktere se běžně používaly.
@Mikesus presne...ale na tu 3310 si sa nemusel pozerat 😉
presne o tomje ergonomia v autach do cca 2015. ovladal si ich pri tom ako si soferoval
presne o tomje ergonomia v autach do cca 2015. ovladal si ich pri tom ako si soferoval
@Mikesus
Neblazni. 20- a 30- rocne Skody este stale bezne jazdia a prechadzaju cez STK.
Samozrejme aj ine zavedene znacky.
Tento predrazeny cinsky sunt neprejde za 4 roky cez prvu STK a automobilka dovtedy aj zanikne. Nebude servis, nahradne diely a za 6 rokov skonci na smetisku ako Oltcit.
Neblazni. 20- a 30- rocne Skody este stale bezne jazdia a prechadzaju cez STK.
Samozrejme aj ine zavedene znacky.
Tento predrazeny cinsky sunt neprejde za 4 roky cez prvu STK a automobilka dovtedy aj zanikne. Nebude servis, nahradne diely a za 6 rokov skonci na smetisku ako Oltcit.
Škoda musí zapracovat na interiéru Kodiaqu, ve srovnání s BYD je to velký rozdíl, a musím říct, že celkově design nové generace Kodiaku se drží přiliš při zemi, působí zastarale.
Skusil by som ich porovnat v roku 2045 ako 20 rocne jazdenky.
Teda ak sa dovtedy z tej kopy cinskeho srotu zachovaju aspon skla.
Teda ak sa dovtedy z tej kopy cinskeho srotu zachovaju aspon skla.
v CEE regione toto rozhodnu leasingovky. s ohladom na to aka bude zostatkova cena. tieto auta si fyzicke osoby ako nove kupuju len zriedka. rozhodnote to odhad leasingoviek a nasledne mesacna splatka pre zakaznika. ja by som ako sluzobak nechcel ani jedno, ale ak by som mal vyberat tak by som siel do skody...
@traveldrive no, ale to je úspěch. Lepší za 20 let 20letá, tj rok výroby 2025, než dnes 20letá, tj rok výroby 2005. Dnes už snad podovdy s emisemi si nikdo netroufne a snadno se na ně přijde. Před 20 lety, jak jsme se mohli přesvědčit, naprosto běžná věc.
@vencelín
když by byla dodržovaná pravidla, ani ta 20letá by dnes nejezdila, naprostá většina z nich.
když by byla dodržovaná pravidla, ani ta 20letá by dnes nejezdila, naprostá většina z nich.
@Mikesus
Asi žijeme každý na jiné planetě či při pobytu venku trochu pospavate.
Jsou k vidění i Octy 1 z prvních let výroby (liší se tvarováním přístrojové desky)
Asi žijeme každý na jiné planetě či při pobytu venku trochu pospavate.
Jsou k vidění i Octy 1 z prvních let výroby (liší se tvarováním přístrojové desky)
@argejev
Taky vidím ty velkoplosne televize, které je třeba za jízdy ohmatavat jako méně vhodné než klasické tlačítka.
A když už něco ohmatavat tak radeji slicnou spolujezdkyni 😊.
Taky vidím ty velkoplosne televize, které je třeba za jízdy ohmatavat jako méně vhodné než klasické tlačítka.
A když už něco ohmatavat tak radeji slicnou spolujezdkyni 😊.
@Mikesus
Zlomek?
Vždyť Oct 1 a 2 jsou furt plné silnice. Podobně Fabka 1 a 2 spolu s Cikanstrem.
To že to jsou leckdy zrezlici je věc jiná, neb zreezlik už může být relativně nový Rapid co Octa 3 před FL.
A spíše lze čekat že těchhle novějších skodovek bude po 20 letech o poznani méně než těch skodovek z před 20 lety, které jezdí nyní. Evidentně škodovka suli výrobu vice a vice.
Zlomek?
Vždyť Oct 1 a 2 jsou furt plné silnice. Podobně Fabka 1 a 2 spolu s Cikanstrem.
To že to jsou leckdy zrezlici je věc jiná, neb zreezlik už může být relativně nový Rapid co Octa 3 před FL.
A spíše lze čekat že těchhle novějších skodovek bude po 20 letech o poznani méně než těch skodovek z před 20 lety, které jezdí nyní. Evidentně škodovka suli výrobu vice a vice.
@šofér na Nokia 3310 som vedel pisat sms jednou rukou bez toho aby som sa na nu pozeral...je technologicky zastarala, ale na dnesnom smartfone to nevies (pokial mu to nenadiktujes). a presne to balancovanie medzi modernou a klasikou automobiloveho dizajnu. ak chces otacajuci sa displey a animacie tak super. ak soferujes 30-40 km rocne po strednej europe, kde musis trosku sledovat aj cestu tak chces dobre sedadlo, dobre svetla a funkcnost. ak sa vozis po meste 20-30km/h a chces sa hrat s tabletom tak jednoznacne odporucam autobus 😉
@Mikesus jo a to ze skoda je hnusna je docasne. Skoda sa stahuje z Ciny tak snad budu zas robit auta primarne pre Europanov.
@Mikesus ak mas nejaky mesacny budget na operak tak to jedno nie. a do tej mesacnej splatky najviac hovori sekundarny predaj. BYD proste nikto z druhej ruky nechce kupovat...takze leasing bude drahy. ergo skoncime aj tak vsetci u VAGu.toto bude platit kym cinan nekupi nejaku leasingovku a zacne dotovat aj ceny leasingu.
@traveldrive
Jo to souhlasím. Já o svůj vozový park pečuju v rámci možností solidně. jednak aby vydržel a byl na něj spoleh a jednak proto aby to nebyly vraky a neohrožovaly jak mne tak ostatní 😊.
Kuba je specifický případ, pravda 😊. Ale tam to "bastlí" asi všelijak, tedy do karoserií aut z 50 let asi cpou i motory z novějších atd.
Jo to souhlasím. Já o svůj vozový park pečuju v rámci možností solidně. jednak aby vydržel a byl na něj spoleh a jednak proto aby to nebyly vraky a neohrožovaly jak mne tak ostatní 😊.
Kuba je specifický případ, pravda 😊. Ale tam to "bastlí" asi všelijak, tedy do karoserií aut z 50 let asi cpou i motory z novějších atd.
Emisie sú lokálna záležitosť. V globálnom meradle bezvýznamná vec. O 20 rokov bude 20-ročné auto v očiach ľudí v rovnakej pozícii ako 20-ročné autá dnes.
@Mikesus
Ano, udržba je vhodna aby se z auta nestal vyrachtaný pojízdný vrak.
Nicméně já narážel spíše na to, že současná auta jsou stále komplikovanější a tedy citlivější na zacházení a údržbu a některé jsou na tom tak "dobře", že mají závažné problémy už po pár km provozu.
Většinou jsou problémy s elektronikou a té je více a více a je vcelku choulostivá, tu přestane fungovat abs, tu přestane fungovat asistent jízdního pruhu, atd atd. Pak tu máme kusy, které ředí ve velkém olej benzínem, či štěpí rozvodové řemeny, věčné problémy s adblue, atd atd. A samozřemě šetření na funkčních vlastnostech.
To u těch starších aut tak nehroziloneb nebyly jednodušeji a robustněji stavěné.
Takže já vidím potenciál současných aut vydržet to co vydržela ta dřívější jako nižší.
Tím něříkám, že žádné nepřežije aby mne tu zas nějací exoti ala Mončičák zas nechytali za slovo, ale udržet takové auto v porvozu po 20 letech bude výrazně náročnější než udržet auta třebas z let 2005 v provozu nyní.
Ano, udržba je vhodna aby se z auta nestal vyrachtaný pojízdný vrak.
Nicméně já narážel spíše na to, že současná auta jsou stále komplikovanější a tedy citlivější na zacházení a údržbu a některé jsou na tom tak "dobře", že mají závažné problémy už po pár km provozu.
Většinou jsou problémy s elektronikou a té je více a více a je vcelku choulostivá, tu přestane fungovat abs, tu přestane fungovat asistent jízdního pruhu, atd atd. Pak tu máme kusy, které ředí ve velkém olej benzínem, či štěpí rozvodové řemeny, věčné problémy s adblue, atd atd. A samozřemě šetření na funkčních vlastnostech.
To u těch starších aut tak nehroziloneb nebyly jednodušeji a robustněji stavěné.
Takže já vidím potenciál současných aut vydržet to co vydržela ta dřívější jako nižší.
Tím něříkám, že žádné nepřežije aby mne tu zas nějací exoti ala Mončičák zas nechytali za slovo, ale udržet takové auto v porvozu po 20 letech bude výrazně náročnější než udržet auta třebas z let 2005 v provozu nyní.
@vencelín Na Kube sa dožívajú oveľa vyššieho veku podstatne staršie a menej dokonalé autá. Všetko je vec podmienok. Ak si nové auto nebudeš môcť dovoliť, alebo si ho nbudeš chcieť kúpiť z iných dôvodov, budeš sa o stávajúce auto starať tak, aby vydržalo čo najdlhšie. Nie je to tak?
@vencelín Pri súčasnom smerovaní EÚ budú o 20 rokov cesty aspoň 2x plnšie 20-ročných áut ako dnes.
@Mikesus
Tak to tedy máme asi každý jiné oči, protože já popisují stav na divokém západě 😊 .
Jasně že těch aut už nejezdí tolik jako když se jeste vyráběla, ale rozhodně to není žádná mimoradnost na ně natrefil a furt jich je v provozu poměrně hafo.
Tak to tedy máme asi každý jiné oči, protože já popisují stav na divokém západě 😊 .
Jasně že těch aut už nejezdí tolik jako když se jeste vyráběla, ale rozhodně to není žádná mimoradnost na ně natrefil a furt jich je v provozu poměrně hafo.
@vencelín stačí se projet po venkově a O1 (hlavně kombíků) je tu spousta 😋 Aktuálně jsem na Vysočině…