Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový kombík Škoda ukázal nevídané prvky interiéru. Zásadně ovlivní ergonomii posádky

20 komentářů

Man Ký
@Tycoon lidé se rozhodují racionálně. třeba chlast a cigára jim přinášejí užitek a tak se prosadí i bez dotací.

tvoje podobenství si nezadají s těmi biblickými😊
panenka skákavá
@gil54
Přesně tak.

Neuvěřitelné a dechberoucí.
Man Ký
@Tycoon zrušíme daně! lidi vědí, že se z nich platí všechno dobré a tak si myslím, že je zbytečné je do toho nutit, oni se sami rozhodnou, vědí, kolik dobrého jim to přinese😊
Man Ký
@Tycoon zkus mi říct, ruku na srdce: fakt věříš tomu, že si to ti vědci vymysleli celé sakumprásk? fakt si myslíš, že udělali pohádku, na které všichni do jednoho budou tratit? nebylo by pohodlnější dělat to pořád stejně dál a jet na ropu, dokud to půjde? kdo na tomhle zbohatne? kdo si proloboval něco, z čeho jsou všichni akorát zpruzení? nepřijde ti to divné?
po asi dvaceti motorkách a dvaceti autech a všechno na benzín s manuálem i automatem, po pracovních cestách do Polska, kdy jsem radši jezdil přes Šternberk po okreskách, než pohodlně po dálnici, abych tam driftem dal celý Ecce homo ještě dva roky zpátky naposled, s kondicí, že tě kdykoliv rozmáznu ve většině sportů mě takový smraďoch s upocenou 1,4kou předohrabrabkou bude školit, jak se řídí auto?
psel
@Tycoon racionální lidé se rozhodují racionálně a proto jsem si BEV koupil.
psel
@Tycoon ano, někteří nechtějí vidět realitu a zuby a nehty se brání BEV, přestože si mohou natankovat z vlastní střechy. A pak se v diskuzích ujišťují jak BEV stojí za houby.
A co má situace v Porsche společného se Škodou?
Kromě stejného koncernu nic.
gil54
Nevídané...zásadně ovlivní...

Zase jsem to sežral 😀😀😀
Tycoon
@Man Ký

A jak se rozhoduje a přemýšlí Man ký?

"Řízení auta už mě nebaví. Bolí mě z toho záda, všude samá zatáčka, provoz je moc hustý a rychlý. Mladí na mě blikají a troubí, když jedu svým tempem 70 km/h po státovce. Smějou se mi, že neumím jezdit s manuální převodovkou. A víte co, pěkně se jim pomstím. Budu podporovat Green Deal a zákaz spalovacích aut. Na nákup a k doktorovi to mám 5 km, jinam už stejně nejezdím, takže mi elektromobil stačí. A že emisní povolenky a další opatření zničí náš průmysl a životní úroveň? No a co, já už tady za pár let stejně nebudu. Mladí, ať si to vyžerou. Stejně jsem tuhle zemi vždycky nenáviděl. Ať to tady všecho koupí Čína."
rohYpnol
Bateriová katastrofa u Porsche. Chystá se hromadné propouštění

www.seznamzpravy.cz/…opousteni-284441#…

A jaj, opět porvrzení slov rohYpnola. Podpora BEV = podpora Číny.
rohYpnol
@Tycoon

Podstata je ještě úplně jinde. Je úplně jedno, jestli BEV budou 25%, 50% nebo 75%. Podstatné je, aby občané EU kupovali auta vyrobené v EU ideálně vyvinuté v EU, a aby ty auta byla dostupná, a tím myslím dostupná bez nesmyslů jako jsou dotace a různé daňové manipulace, emisní šikana ESG a další.

Jenže v současné EU podpora BEV = podpora Číny.
johny555
Čumím na fotky a nic nevidím. Jenom současnou Oktávku.
Tycoon
@psel

Lidé se rozhodují racionálně. Vezmi si třeba elektrokola. Nebyla na to žádná evropská směrnice, nikdo to nenařizoval, nebyly na to dotace, nikdo nevyhrožoval zákazem prodeje klasických kol. A přesto elektrokola získala velmi rychle velkou popularitu. Proč? Protože když lidem něco přináší užitek, koupí si to.

BEV mají svůj smysl, své zákazníky si našly. Myslím si, že se v budoucnu můžou dostat někde na 25 % trhu. Ale nemá smysl dotovat továrny Northvoltu a Porsche.
rohYpnol
@psel

Kromě stejného koncernu nic. No, takže sis odpověděl. Právě že jde o jeden koncern 😁
Tycoon
@rohYpnol

Někteří nechtějí realitu vidět a budou radit, že v dalším pokusu musíme dát více dotací než Northvoltu a Porsche.
Ja Prvni 123
Ergonomii posadky?

Fakt posadky?!!

Takze cestujici budou mit o prst vic, nebo min?
Nebo treti oko?
Tycoon
@rohYpnol

Ano, podpora evropského průmyslu a obyvatel by měla být na prvním místě.
Tycoon
@Man Ký

Nejde o vědu, ale o politiku. Ideologicky zaslepená řešení místo rozumného přístupu, které by za méně peněz mohl udělat více pro životní prostředí. A zachoval by průmysl tady v Evropě místo toho, aby se to vyrábělo v Číně, kde to vyrobí s více emisemi a my to pak dovezeme.

Man ký se nám nějak rozhněval ... OK, řídit umíš.
GS
@johny555 - ale redakce ACZ je z toho prdu, co nikdo nevidí , schopna udělat docela dramatickou kuličku 😊
Tycoon
@psel

Ano. A nikdo ti tvou volbu nevymlouvá.
rohYpnol
@psel
1. Lidé se rozhodují racionálně neznamená že všichni lidé se rozhodují racionálně.

2. Lidé se rozhodují racionálně. Ale lidé se rozhodují také emocionálně. Třeba některá žena si koupí auto protože se jí líbí barva...