Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST MG3 1.5 16V Excite – Obyčejný neznamená špatný

8 komentářů

Mikesus
@traveldrive
To tak bývá, ze levnejsi bývají horší. Motor je asi linejsi nejen kvuli pouze 5M převodovce, ale taky cina moc ice neumi. Nicméně srovnání s fabii, měl jsem možnost jezdit ted na střídačku s F4 a sanderem, oboje ročník 23, a ta 2 auta byla sobe uplne adekvátní, a děsné plecky. Zlatá F1 svou kvalitou. Dokonce i rok stare Rio a nebo 7 let starý c-elyse byly o dost lepší. Kvalitou interieru, jizdne, komfortem i akustickým. Čekal jsem f4 mnohem lepší podle toho co se o ní pise, a je to spis srovnatelné se sanderem. Takze bych se přirovnání mg s fabii vůbec nebranil
Horký Rom
‼️ Velmi horká novinka -
Tesla Model Y Performance ‼️

• Dojezd (WLTP): 580 km
• Maximální rychlost: 250 km/h
• Zrychlení 0–100 km/h: 3,5 s
• Výkon: 460 hp
• Baterie: 94 kWh
• Pohon: AWD
• Berlin Gigafactory
• Cena: 1 524 900 Kč 👍
traveldrive
Typické čínske auto. O 30% horšie od konkurencie, ale len o 10% lacnejšie. K čomu o chlp nižšia cena, keď je to užrané, nie najlepšie ovládateľné, vystúpim z toho upotený a naviac to má kufor menší ako Fabia? Niet o čo stáť.
GTR1
@traveldrive Nie podľa tankovania.
traveldrive
@Mikesus Škodovky šly celkovo kbalitou dolu. Uvŕzganý interiér poznajú nie len majitelia Fabií.
traveldrive
@GTR1 S priemernou spotrebou podľa infoteinmentu? 😊
GTR1
Mal som to auto požičané z požičovne na juhu Talianska, keď mi odovzdávali kľúč nebol som nadšený, ale za 5 dnu som na aute urobil 1200km a bol som prekvapený aké bolo tiché, pohodlné a užívateľský príjemné. Jazdili sme 3 dospelý s priemernou spotrebou 6,3 l/100km. Určite lepšie ako Fabia. Viem si predstaviť že auto si kúpia mladý ľudia alebo ľudia, ktorí hľadajú jednoduché auto. Ticho a predné sedadlá boli super.
Yazaman
Tyjo, jsem věděl, že v Čechách jsou nějaké přeháňky. Ale že sněhové...😁