Testy
@traveldrive
Vůbec jsem nečekal, ze ta kvalita šla az tak moc dolů. V poslední době jsem mel tu čest jen s těmi nejdražším skodovkami. A ted naopak tu levnejsi a uz o4 se nebudu tak moc smát jak je proti konkurenci spis podprůměrná, protoze tohle byla tragédie.
Vůbec jsem nečekal, ze ta kvalita šla az tak moc dolů. V poslední době jsem mel tu čest jen s těmi nejdražším skodovkami. A ted naopak tu levnejsi a uz o4 se nebudu tak moc smát jak je proti konkurenci spis podprůměrná, protoze tohle byla tragédie.
@twistedTSD
Seděl jsem v tom hned po sobe. Fabia měla hezci interier, ale narozdil od toho c-elyse se zdálo, ze se každou chvíli rozpadne, tragické tlumení všeho. Nesrovnavam s ostatními, ale jen mezi sebou lowcostova auta, ve kterých jsem mel moznost po sobě jet.
Seděl jsem v tom hned po sobe. Fabia měla hezci interier, ale narozdil od toho c-elyse se zdálo, ze se každou chvíli rozpadne, tragické tlumení všeho. Nesrovnavam s ostatními, ale jen mezi sebou lowcostova auta, ve kterých jsem mel moznost po sobě jet.
@3_diamanty
Ve scale jsem dlouho uz nejel, tak si nepamatuji, ale jestli je tak tragická jako fabia 4, tak lepší bude ušetřit 2000 a koupit tohle lepší MG i za cenu vyssi spotřeby.
Ve scale jsem dlouho uz nejel, tak si nepamatuji, ale jestli je tak tragická jako fabia 4, tak lepší bude ušetřit 2000 a koupit tohle lepší MG i za cenu vyssi spotřeby.
‼️ Velmi horká novinka -
Tesla Model Y Performance ‼️
• Dojezd (WLTP): 580 km
• Maximální rychlost: 250 km/h
• Zrychlení 0–100 km/h: 3,5 s
• Výkon: 460 hp
• Baterie: 94 kWh
• Pohon: AWD
• Berlin Gigafactory
• Cena: 1 524 900 Kč 👍
Tesla Model Y Performance ‼️
• Dojezd (WLTP): 580 km
• Maximální rychlost: 250 km/h
• Zrychlení 0–100 km/h: 3,5 s
• Výkon: 460 hp
• Baterie: 94 kWh
• Pohon: AWD
• Berlin Gigafactory
• Cena: 1 524 900 Kč 👍
@twistedTSD
Dovolil jsem si to napsat pouze proto, abych nenechal Vaši duchaplnost zahálet 👍
Dovolil jsem si to napsat pouze proto, abych nenechal Vaši duchaplnost zahálet 👍
Typické čínske auto. O 30% horšie od konkurencie, ale len o 10% lacnejšie. K čomu o chlp nižšia cena, keď je to užrané, nie najlepšie ovládateľné, vystúpim z toho upotený a naviac to má kufor menší ako Fabia? Niet o čo stáť.
No, ale porad je to soucast cinske invaze... bez ohledu na britske jmeno.
Cinska ekonomika vysla z kradezi a podvodu, a dnes stoji na statnich dotacich s cilem poskodit evropsky trh.
Podporovat tuhle invazi muze jen ciry blazen. Nebo uplny hlupak.
Cinska ekonomika vysla z kradezi a podvodu, a dnes stoji na statnich dotacich s cilem poskodit evropsky trh.
Podporovat tuhle invazi muze jen ciry blazen. Nebo uplny hlupak.
@Mikesus
Scalu ma kolega.... vyborne auto.... v F4 som nesedel ale predpokladam ze aj ta bude 100 krat lepsia ako MG 3 ..
Scalu ma kolega.... vyborne auto.... v F4 som nesedel ale predpokladam ze aj ta bude 100 krat lepsia ako MG 3 ..
Manuální klimatizace v infotainmentu z toho dělá nekoupitelné auto a tím bych to ukončil. Motor podle testu taky nebude nic extra. Lepší bude Clio v holobytu.
Cenovo drahe ( kam sa podela ta lacna cina sranda ) .... clovek da o 2000 eur viac a ma paradnu a o level vyssiu scalu... tu nie je o com ....
Este pred rokom som veril zeby 1,5ka MG 3 mohlo stat po prichode k nam okolo 14-15 tisic.... ale dat za neho 18 tisic? V podstate stoji este viac ako este to prve ZSko s 1,5kou od MG ( stale su u nas skladovky aj z neho ) ktore je aj vacsim autom ako hatch 3ka .
Ako som spominal.. MG 3 je za mna po hlbsom skumani na nete sklamanim ( v top vybave su len tie uzke 16tky? Preco?) a to ho nemusim ani skusat ( aj predaje ukazuju ze moc u nas nefrci na rozdiel od ZS ci HS ) ..... za podobnu cenu zlata corsa fabia colt/clio ci nova C3...
Este pred rokom som veril zeby 1,5ka MG 3 mohlo stat po prichode k nam okolo 14-15 tisic.... ale dat za neho 18 tisic? V podstate stoji este viac ako este to prve ZSko s 1,5kou od MG ( stale su u nas skladovky aj z neho ) ktore je aj vacsim autom ako hatch 3ka .
Ako som spominal.. MG 3 je za mna po hlbsom skumani na nete sklamanim ( v top vybave su len tie uzke 16tky? Preco?) a to ho nemusim ani skusat ( aj predaje ukazuju ze moc u nas nefrci na rozdiel od ZS ci HS ) ..... za podobnu cenu zlata corsa fabia colt/clio ci nova C3...
@Mikesus To teda ani ve snu není C-elysee lepší než F4. Je to plečka i proti Rapidu. A proti Sanderu má F4 zásadní výhodu v bezpečnosti.
@twistedTSD jj, P301 bylo asi nejhorší novodobé auto, ve kterém jsem seděl, naprostý šrot. I moje stará C3 (2014) byla proti němu se stejným motorem tichošlápek s kvalitním interiérem. S Rapidem se C-elysse/P301 nedala srovnat. Rapid byl o galaxii jinde...
@Josef Vik
Vidno to na nadseni z vykonneho motora 1.5 85kW, v H/K mali 1.5 DPI 81kW uz davno a Toyota ma z 1.5 atmosfery 96kW a nikto z redakcie sa nerozplyval... v pripade MG to je bezva vykonna atmosfera 😁
Vidno to na nadseni z vykonneho motora 1.5 85kW, v H/K mali 1.5 DPI 81kW uz davno a Toyota ma z 1.5 atmosfery 96kW a nikto z redakcie sa nerozplyval... v pripade MG to je bezva vykonna atmosfera 😁
@Mikesus Já jel hned po sobě v Rapidu FL a 301 FL a 301 byla velké zklamání. Líné to bylo, neskutečně umělé řízení, v interiéru nezakryté šroubky, celkově dojem lacinosti. Na tom autě se šetřilo všude. Na F4 jsou otřesná rozvrzaná madla dveří, jinak s ní nemám větší problém.
@Horký Rom Proč to sem cpeš??? Pod čínskou obyčejnou plečku. Asi ses malinko ukliknul, nebo ti vůbec nedochází souvislosti mezi pohony a třídami aut. 😵💫😵💫
@Mikesus Mal som pár mesiacov dozadu požičanú úplne novú Fabiu cez Škoda Go a prišla mi v pohode. Predtým som asi rok dozadu jazdil s takou čo mala najazdených 30 tis. km a tam to teda dosť povŕzgavalo. Je to zvláštne lebo veď stále sa automobilky chvália ako zlepšujú tuhosť karosérie a tu verím, že by to prvá generácia štvrtej bez problémov natrela. Inak ale príjemné auto, už to upravené litrové TSI lepšie ťahá z nižších otáčok, predtým to bolo dlho mŕtve.
@twistedTSD
MG 3 je prepasnuta sanca ( drahe... s podivnym rozlozenim vybavy ... ) ... pritom ZS ma vcelku uspech a sem tam vidno uz aj vacsie HSko ....
MG 3 je prepasnuta sanca ( drahe... s podivnym rozlozenim vybavy ... ) ... pritom ZS ma vcelku uspech a sem tam vidno uz aj vacsie HSko ....
@Mikesus Škodovky šly celkovo kbalitou dolu. Uvŕzganý interiér poznajú nie len majitelia Fabií.
Mal som to auto požičané z požičovne na juhu Talianska, keď mi odovzdávali kľúč nebol som nadšený, ale za 5 dnu som na aute urobil 1200km a bol som prekvapený aké bolo tiché, pohodlné a užívateľský príjemné. Jazdili sme 3 dospelý s priemernou spotrebou 6,3 l/100km. Určite lepšie ako Fabia. Viem si predstaviť že auto si kúpia mladý ľudia alebo ľudia, ktorí hľadajú jednoduché auto. Ticho a predné sedadlá boli super.
Vzhledem k aktuálním cenám Clia, včetně toho na LPG/benzín, by toto za tuto cenu koupil jen ***.
MG3 - nenapadá mě jediný argument, proč si toto auto koupit. Přesvědčila by mě akorát cena kolem 300-350tis, abych mu dal před Fábií přednost... Jinak za 450tis Kč ani omylem...
@Mikesus Dobré MHEV sníží spotřebu ve městě a jezdí se s ním "normálně". Na tom není v principu nic špatného, nicméně zanedbat HEV a křečovitě vnucovat EV/PHEV je chyba.
@praptak ve výsledku tomu tak je. Bohuzel evropské automobilky tomu jdou napřed. HEV tu neni, všichni cpou mhev, ktere žádnou výhodou a pridanou nepřináší, ev jsou spis prumerna az podprůměrná. Interiéry a kvalita letí dolů, o ergonomii nema smysl ani mluvit.
@3_diamanty ja prave ted nedávno v te F4 jezdil a je to hrozné. Ve výsledku uz bylo asi lepší i to sandero, ale bylo to hodne srovnatelné.
@Avantime no právě. Nové je to takové navonene a pak po par km se to začne projevovat. Dřív skodovka zvládla nevrzat hodne desítek tisíc km, dnes to vrže nez dojedeš domů, i když to má tu karoserii mnohem tužší.
To tak bývá, ze levnejsi bývají horší. Motor je asi linejsi nejen kvuli pouze 5M převodovce, ale taky cina moc ice neumi. Nicméně srovnání s fabii, měl jsem možnost jezdit ted na střídačku s F4 a sanderem, oboje ročník 23, a ta 2 auta byla sobe uplne adekvátní, a děsné plecky. Zlatá F1 svou kvalitou. Dokonce i rok stare Rio a nebo 7 let starý c-elyse byly o dost lepší. Kvalitou interieru, jizdne, komfortem i akustickým. Čekal jsem f4 mnohem lepší podle toho co se o ní pise, a je to spis srovnatelné se sanderem. Takze bych se přirovnání mg s fabii vůbec nebranil