Novinky
makakaron
8
A komu tím prospějete... Druhé straně?!?
Nová doba. Teaser na nové auto spočívá v oslavách detailů o jeho displeji. A pak příjde teaser kolik recyklovaného materiálu, kde všude je nacpáno... A to se nebavíme o Dacii, ale o Mercedesu... Strašný.... Nabízejí ještě vůbec auta?
Překvapuje mě, že i když dnes BMW představilo Neue Klasse, článek o tom tu není. A řekl bych, že je na NK o mnoho víc zajímavého, než palubní deska z displeje a maska z LED u Mercedesu GLC.
Další novinkou bude také změna obchodního modelu značky. Nově se automobily Mercedes-Benz budou prodávat na vitenamských tržištích. V ceně bude i vkusná hifi věž s více než 250 barevnými diodami.
To je to, po čem celou dobu volá věrná klientela Mercedesu. Kolotočářský světýlka, obří obrazovky a dotykovej volant. Tohle je konečně ta správná cesta, jak zvednout čísla. 🤦♂️
@Mokrous Souhlasím. Avšak nebavíme se o zvyšování čísel, nýbrž o jejich pouhém zachování. Geely sosá, co se dá, a už se těší, jak tu mršinu převezme úplně celou.
@Mokrous No, dost velká skupina, která vždy měla ráda Mercedesy, byli právě ti "kolototočáři".
@Mokrous MB je samé světýlko už několik let. Nevím, kdy naposled jsem viděl MB, který by neměl podsvícené i výdechy klimatizace 🙄
@Miorolo Bohužel tento totální úpadek kvality, vkusu a ergonomie během pár posledních let zejména u DE prémie je zjevný a tragický. Šetření na nesprávných místech je bohužel mor u mnoha dalších značek.
Buď se klientela zbláznila a není cesty zpět a nebo management a designéři prémie berou špatný drogy a klientela by jim to měla spočítat.
Většina lidí nepotřebuje k životu 500+ koní a stovky ultratechnologií. Většině stačí praktický, ergonomický a koukatelný auto s kvalitními materiály uvnitř a přiměřenou dynamikou za přiměřenou cenu.
Buď se klientela zbláznila a není cesty zpět a nebo management a designéři prémie berou špatný drogy a klientela by jim to měla spočítat.
Většina lidí nepotřebuje k životu 500+ koní a stovky ultratechnologií. Většině stačí praktický, ergonomický a koukatelný auto s kvalitními materiály uvnitř a přiměřenou dynamikou za přiměřenou cenu.
By mě zajímalo, kdo takovou úchylárnu chce. Vraťte fyzický přístroje! Ok, jedna obrazovka už je dnes nutná. Ale prosím malou.
Bude to hodne zranitelny interier... ale pre nakupne maniacky v lodickach asi postaci.... a ti normalnejsi uz dnes stejne medveda obidu oblukom