Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Petr Pavel je nejrychlejším prezidentem světa. Po Nascaru vyzkoušel i Toyotu GR Yaris

25 komentářů

KANKUNEN
Ták a teď mě naštval, chci být prezident. Tohle a GR86 mě nejvíce láká. A ještě bych sovětské symboly postavil na úroveň hakenkreuzu a do konce války taky všecko rusácké. Takže Foldyna by byl s rudou krysou stačilo v base ala gulag.
Pepa_007
To jsou výhody prezidentování. Co ukážu to mám a tam mám přístup. A všechny výdaje jdou z eráru. 👍😂

Jen sem, myslím, ten politický článek nepatří. Je to autoweb a koho zajímá prezident.
KANKUNEN
@Pepa_007 Mě, jsem rád za takového prezidenta, stojí mě 10 korun za rok a asi je nejlepší prezident na světě. Nejlepší je, že mu komouši a STBákovci nadávají za KSČ.
Alpha Tango
@Pepa_007 Tak jsme se dozvěděli, že je to normální chlápek, který má rád motorky a auta. Což je pořád pokrok v porovnání s tou chlastem nasáklou troskou, kterou na kr*plkáře postrkovali před sebou mafiáni...
Katikakus
@Pepa_007 jen kvič
Pepa_007
@Katikakus jaký klíč, dezoláte?
Mikesus
@Pepa_007 jeden z mála, co ma vztah k autům a narozdil komoušů a jiných mafianu i dokáže reprezentovat cr v dobrém světle.
admin badge
Ondřej Šámal
@Pepa_007 Osobně si myslím, že v tomhle krátkém článku je politiky tak málo, že ani není vidět 😄
Mimochodem automobily a politika jsou minimálně v posledních letech provázány snad v historii 😉
Othello
@Ondřej Šámal
s minimem politiky souhlasím a připomínka prezidenta motoristy je určitě fajn, byť ho komunisti nemají rádi. No snad jich to tady moc nečte

Nemám ale jasno jak je to s preferencí zadního pohonu u GR Yaris. Trvale jsou poháněná přední kola a zadek je jen připojovací přes spojku. Tj preference je vpředu, i když s rychlejším převodem zadní nápravy než má přední náprava to jde přesměrovat. Ale univerzálně tam preference zadku podle mě není.
admin badge
Ondřej Šámal
@Othello Máte pravdu, špatně jsem se vyjádřil. Preferenci jsem myslel v tom smyslu, že systém umožňuje dozadu poslat více hnací síly než dopředu. Přepíšu, aby to bylo pochopitelnější. Díky moc 😄
Othello
@Ondřej Šámal
ok, preference zadku je tedy nastavitelná
Horký Hrom
Žádný komunistický prezident ani generální tajemník nejel autem tak rychle jako on. Ani Brežněv tak rychle nejel, a ten jízdu automobilem taky miloval. Žák začíná přerůstat svého učitele 👍👍👍 Už chybí jen hustější obočí a procítěnější polibky 👍👍👍
Arese
@Horký Hrom Copak, soutěžíš o titul Trapák roku? Máš velkou šanci na vítězství! 🤮
Horký Hrom
@Arese Děkuji za podporu 👍👍👍
Barry Lyndon
Ať je jaký je, porazil Bureše a to se počítá. Navíc dělá prakticky všechno správně.
Othello
@Barry Lyndon
on dokonce není ani komunistickým prezidentem, jak se nám tady poněkud hloupě snaží vnutit HR
Man Ký
@Othello je mi buřt, žijeme v systému, kde je prezident jen figurka víceméně, ale stejně mu nevěřím. a je ostuda, že po takové době od revoluce se volilo mezi stbákem a politrukem.
Othello
@Man Ký
zaplaťpánbůh za systém kde je prezident v uvozovkách figurka. Tisíckrát lepší než systémy kde je prezident neomezeným diktátorem.

Co se týká důvěry je to samozřejmě osobní preference, třeba já mu věřím hodně
Man Ký
@Othello můj kůň to není, to by byl Rychetský, kdyby kandidoval, ale má své důvody, takže je respektuji😊
i ten lihoň Zeman svého času prokázal daleko vyšší morální kvality, když tedy odmyslím jeho posledních pár let ve funkci, kdy se mi totálně zhnusil.
Man Ký
@Barry Lyndon tak ještě najít někoho, kdo porazí Bureše v říjnu. až bude premiérem, uvidí se, kdo má vliv.
dělá prakticky všechno správně, když byl 89, uvědomil si svůj tragický omyl a začal zase dělat všechno správně😊
Othello
@Man Ký
lepší dělat vše správně dle zřízení, než být estébákem celý život.
praptak
@Man Ký Horší jsou ti, co nikdy neprozřeli, jako třeba Bureš.
Man Ký
@praptak je to volba mezi menším zlem a větším zlem. ale jestli se vám tak líbí, budete z Turka nadšeni, to bude prezident autíčkář😊
Katikakus
Prezident Pavel dnes, paradoxně, nejvíc vadí kovaným komoušům, dezolátům a proruSSáckým onucím, což je pro něj ta nejlepší vizitka. 🖕
StenlyBredly
Příspěvek podléhá schvalování.