Novinky
KANKUNEN
6
Ták a teď mě naštval, chci být prezident. Tohle a GR86 mě nejvíce láká. A ještě bych sovětské symboly postavil na úroveň hakenkreuzu a do konce války taky všecko rusácké. Takže Foldyna by byl s rudou krysou stačilo v base ala gulag.
To jsou výhody prezidentování. Co ukážu to mám a tam mám přístup. A všechny výdaje jdou z eráru. 👍😂
Jen sem, myslím, ten politický článek nepatří. Je to autoweb a koho zajímá prezident.
Jen sem, myslím, ten politický článek nepatří. Je to autoweb a koho zajímá prezident.
@Pepa_007 Mě, jsem rád za takového prezidenta, stojí mě 10 korun za rok a asi je nejlepší prezident na světě. Nejlepší je, že mu komouši a STBákovci nadávají za KSČ.
@Pepa_007 Tak jsme se dozvěděli, že je to normální chlápek, který má rád motorky a auta. Což je pořád pokrok v porovnání s tou chlastem nasáklou troskou, kterou na kr*plkáře postrkovali před sebou mafiáni...
@Pepa_007 jeden z mála, co ma vztah k autům a narozdil komoušů a jiných mafianu i dokáže reprezentovat cr v dobrém světle.
@Pepa_007 Osobně si myslím, že v tomhle krátkém článku je politiky tak málo, že ani není vidět 😄
Mimochodem automobily a politika jsou minimálně v posledních letech provázány snad v historii 😉
Mimochodem automobily a politika jsou minimálně v posledních letech provázány snad v historii 😉
@Ondřej Šámal
s minimem politiky souhlasím a připomínka prezidenta motoristy je určitě fajn, byť ho komunisti nemají rádi. No snad jich to tady moc nečte
Nemám ale jasno jak je to s preferencí zadního pohonu u GR Yaris. Trvale jsou poháněná přední kola a zadek je jen připojovací přes spojku. Tj preference je vpředu, i když s rychlejším převodem zadní nápravy než má přední náprava to jde přesměrovat. Ale univerzálně tam preference zadku podle mě není.
s minimem politiky souhlasím a připomínka prezidenta motoristy je určitě fajn, byť ho komunisti nemají rádi. No snad jich to tady moc nečte
Nemám ale jasno jak je to s preferencí zadního pohonu u GR Yaris. Trvale jsou poháněná přední kola a zadek je jen připojovací přes spojku. Tj preference je vpředu, i když s rychlejším převodem zadní nápravy než má přední náprava to jde přesměrovat. Ale univerzálně tam preference zadku podle mě není.
Žádný komunistický prezident ani generální tajemník nejel autem tak rychle jako on. Ani Brežněv tak rychle nejel, a ten jízdu automobilem taky miloval. Žák začíná přerůstat svého učitele 👍👍👍 Už chybí jen hustější obočí a procítěnější polibky 👍👍👍
Ať je jaký je, porazil Bureše a to se počítá. Navíc dělá prakticky všechno správně.
@Barry Lyndon
on dokonce není ani komunistickým prezidentem, jak se nám tady poněkud hloupě snaží vnutit HR
on dokonce není ani komunistickým prezidentem, jak se nám tady poněkud hloupě snaží vnutit HR
@Othello je mi buřt, žijeme v systému, kde je prezident jen figurka víceméně, ale stejně mu nevěřím. a je ostuda, že po takové době od revoluce se volilo mezi stbákem a politrukem.
@Man Ký
zaplaťpánbůh za systém kde je prezident v uvozovkách figurka. Tisíckrát lepší než systémy kde je prezident neomezeným diktátorem.
Co se týká důvěry je to samozřejmě osobní preference, třeba já mu věřím hodně
zaplaťpánbůh za systém kde je prezident v uvozovkách figurka. Tisíckrát lepší než systémy kde je prezident neomezeným diktátorem.
Co se týká důvěry je to samozřejmě osobní preference, třeba já mu věřím hodně
@Barry Lyndon tak ještě najít někoho, kdo porazí Bureše v říjnu. až bude premiérem, uvidí se, kdo má vliv.
dělá prakticky všechno správně, když byl 89, uvědomil si svůj tragický omyl a začal zase dělat všechno správně😊
dělá prakticky všechno správně, když byl 89, uvědomil si svůj tragický omyl a začal zase dělat všechno správně😊
Prezident Pavel dnes, paradoxně, nejvíc vadí kovaným komoušům, dezolátům a proruSSáckým onucím, což je pro něj ta nejlepší vizitka. 🖕
StenlyBredly
Příspěvek podléhá schvalování.