Elektromobily
To je směšné, cha cha cha, tuze směšné cha, cha, cha... Aneb, když zoufalé firmy dělají totálně zoufalé kroky. Smutné zejména v případě automobilky, jejíž hot-hatche bývaly naprostá špička... 😞
Aresi, nebuď zbytečně tak zpátečnický. Některé ty kroky jsou pitomé, ale něco musíme přece dělat, aby lidé měli možnost cestovat i v budoucnosti. Před 100 lety se ropa začala teprve používat, za sto let už nebude. Ten přechod musí být postupný. Pohled do budoucnosti dělí na lidi inteligentní a sebranku co se chce přežrat dnes a zítra maximálně. Člověk nemusí být elektropošuk, ale je třeba přijmout skutečnost.
@KANKUNEN Souhlas, proto už nyní měla v EU běžet výroba syntetických paliv na plné obrátky! Ušetřili bychom si zoufalé znásilňování evropského automobilového trhu, emise by postupně zásadně klesaly u stovek milionů již nyní provozovaných aut, ušetřili by se bilionové náklady na vytváření sítě nabíječek a posilování elektrické infrastruktury a Číňani by nedostali možnost likvidovat evropský autoprůmysl!!! A evropští motoristé i automobilky by byli spokojeni a příroda by se nedrancovala novými doly na vzácné kovy a lithium!
@Arese
Jasne. A ty bys jezdil na benzin za 100Kc/l?
Moje naklady na palivo v EV jsou asi 1Kc/km.
V prepoctu jezdim za jeden litr syntetickeho paliva (100Kc/l) na 100km.
😎
Resp. levneji nez ty jezdis na obycejne palivo.
Takze tu prestan snit...
MY dream came true.
👍
Ja jezdim obnovitelne (min z 50 procent, vcetne jadra, podle ČR energetickeho mixu) DNES bez zadnych co by kdyby...
😉
PS Struktura energetického mixu ČR (přibližné podíly v roce 2024)
Jaderná energie: Přibližně 37 %. 👍
Hnědé uhlí: Přibližně 35 %.
Obnovitelné zdroje (OZE): Přibližně 20 % 👍
(včetně biomasy, fotovoltaiky, vodních a větrných elektráren).
Zemní plyn: Přibližně 10 %.
Jasne. A ty bys jezdil na benzin za 100Kc/l?
Moje naklady na palivo v EV jsou asi 1Kc/km.
V prepoctu jezdim za jeden litr syntetickeho paliva (100Kc/l) na 100km.
😎
Resp. levneji nez ty jezdis na obycejne palivo.
Takze tu prestan snit...
MY dream came true.
👍
Ja jezdim obnovitelne (min z 50 procent, vcetne jadra, podle ČR energetickeho mixu) DNES bez zadnych co by kdyby...
😉
PS Struktura energetického mixu ČR (přibližné podíly v roce 2024)
Jaderná energie: Přibližně 37 %. 👍
Hnědé uhlí: Přibližně 35 %.
Obnovitelné zdroje (OZE): Přibližně 20 % 👍
(včetně biomasy, fotovoltaiky, vodních a větrných elektráren).
Zemní plyn: Přibližně 10 %.
@Arese Podle mě nejde vypěstovat tolik produktu, aby bylo dost PHM. FVE umí vyrobit na ha 5x víc energie než když vypěstuješ řepku na naftu. V Česku jsou lepší větráky. Postavíš to a pak se to točí zadarmo jen z náklady na údržbu. Ale je fajň když napíšeš nějaký názor a ne jen blijící smajlík.
@KANKUNEN
Větrné elektrárny u nás nikdy nikdo nepostaví. Navíc vhodných míst je málo. Navíc životnost je kolem 40ti let max.
FVE na polích je zrůdnost a zvěrstvo, které ničí půdu i krajinu. AgroFVE je přitom nesmysl.
Větrné elektrárny u nás nikdy nikdo nepostaví. Navíc vhodných míst je málo. Navíc životnost je kolem 40ti let max.
FVE na polích je zrůdnost a zvěrstvo, které ničí půdu i krajinu. AgroFVE je přitom nesmysl.
@KANKUNEN Kdo tady mluví o řepce? Ta by byla jen jedním z mnoha zdrojů. Syntetické palivo lze vyrábět třeba z uhlí, nebo i z CO2!
@Arese
Nebo třeba z odpadů. Viz třeba HVO, které už se cenou blíží klasickému dieselu.
Mimochodem, výroba syntetického benzínu z uhlí teď letí v Číně, kterou nám Hendly a spol dávají za vzor. Čína ročně spotřebuje více uhlí na výrobu syntetického benzínu než je celková spotřeba uhlí v EU.
www.seznamzpravy.cz/…-cine-hit-278879
Nebo třeba z odpadů. Viz třeba HVO, které už se cenou blíží klasickému dieselu.
Mimochodem, výroba syntetického benzínu z uhlí teď letí v Číně, kterou nám Hendly a spol dávají za vzor. Čína ročně spotřebuje více uhlí na výrobu syntetického benzínu než je celková spotřeba uhlí v EU.
www.seznamzpravy.cz/…-cine-hit-278879
To co teď Renault předvádí, je opět vynalézání kola. Mégane nepotřebuje být ani elektrický. Mégane nepotřebuje být ani sportovní. Renault Mégane má být v prvé řadě Méganem, kterým vždy byl. Tj. rodinný kompakt pro masy. Praktický. Dostupný. A tedy i spalovací. A modrní, tj. v dnešní době také hybridní pro ty, kdo hybridizaci bude chtít.
Tak si dejme tu sportovnost v číslech
Category BMW i4 M50 BMW M3 Competition
Max power (ps / bhp) 544 / 536 510 / 503
Max torque (Nm / lb-ft) 795 / 586 650 / 479
Lap Times
Track BMW i4 M50 BMW M3 Competition
Ring Knutstorp 1:15.10 1:11.10
Motortrend Figure-8 0:24.50 0:23.80
Contidrom (3.3 km) 1😁5.28 1😁1.26
Velo Citta (1.68 km) 1:02.36 1:00.96
Pista di Busca 1:23.18 1:18.68
Inta Long (Conf 2) 1:24.71 1:22.44
Závěr - spalovák je všude rychlejší. Spalovák je zkrátka lepší 😁
Category BMW i4 M50 BMW M3 Competition
Max power (ps / bhp) 544 / 536 510 / 503
Max torque (Nm / lb-ft) 795 / 586 650 / 479
Lap Times
Track BMW i4 M50 BMW M3 Competition
Ring Knutstorp 1:15.10 1:11.10
Motortrend Figure-8 0:24.50 0:23.80
Contidrom (3.3 km) 1😁5.28 1😁1.26
Velo Citta (1.68 km) 1:02.36 1:00.96
Pista di Busca 1:23.18 1:18.68
Inta Long (Conf 2) 1:24.71 1:22.44
Závěr - spalovák je všude rychlejší. Spalovák je zkrátka lepší 😁
EV Megane je příklad toho jak se dá zničit oblíbený a dobře prodávaný model nižší střední třídy - udělejme z něj EV a 2x zdražme, prostě super... A pak se Renault diví, že ho nikdo nechce- Scénic je na tom bídně stejně 😒 A to, že Megane dostane vyšší výkon na tom nic neznění. Dokud mu nevrátí benzinový motor a cena nepůjde dolu, je to marný boj...
@ericn
To je tak, když automobilky začnou lézt zelenorudým komančům a jejich zrůdné ideologii do jejich zelené pr.... Jo, budou mit skvělý zelený rating, budou mit zelenou nálepku, banky a investoři je budou vynášet do nebes. Jen ten zákazník je pošle do té zelené pr...ele avšak to doběhne i to vedení. Jenže cti si mezitím vyplatí raketové odměny jak skvěle a zeleně firmu vedli a je jim to úplně jedno...
Zaměstnanci a prodejci zelenají jen hrůzou když vidí co se děje. A EK a EU se plácá po zádech, jaká je EU skvělým leaderem, zatimco průmysl jde do té zelené pr...ele a misto výroby objednává díly z Číny...
To je tak, když automobilky začnou lézt zelenorudým komančům a jejich zrůdné ideologii do jejich zelené pr.... Jo, budou mit skvělý zelený rating, budou mit zelenou nálepku, banky a investoři je budou vynášet do nebes. Jen ten zákazník je pošle do té zelené pr...ele avšak to doběhne i to vedení. Jenže cti si mezitím vyplatí raketové odměny jak skvěle a zeleně firmu vedli a je jim to úplně jedno...
Zaměstnanci a prodejci zelenají jen hrůzou když vidí co se děje. A EK a EU se plácá po zádech, jaká je EU skvělým leaderem, zatimco průmysl jde do té zelené pr...ele a misto výroby objednává díly z Číny...
Super, z hatchbacku za chvíli vznikneí kombík, pak Renault opráší nějaký lepší motor, třeba F4R, přidá elektro, bude to mít v kombinaci 200-250 koní , žádné přemotorované, i v atmosféře dával 147kw, takže to nebude problém, elektrodoping pro lepší spotřebu....a bude to super rodinné auto. Doufám ,že zustane interiér na stejné kvalitativní vlně.
Za sto?
😀
Tipuju maximalne 50.
Benzín bude za 100 let jako teď pára? Pára dnes zajišťuje výrobu 76 % elektřiny v ČR (jaderné, uhelné a další tepelné elektrárny). Takže dle tvé predikce bude za 100 let bude 76 % aut jezdit na benzín?
Překvapuješ, ani já bych tak velký význam benzínu nepredikoval. Ale vítáme tvůj přestup z klubu zelených snílků do klubu realistů.
Asi se bavime o automotive.
Ne o energetice.
😉
Bavíme se o obojím.
Až budeš nabíjet na veřejné nabíječce, 76 % elektrické energie, kterou pak při jízdě spotřebuješ, bude pocházet z páry, která se používá pro roztáčení turbín v elektrárnách.
BTW Přeju bezpečnou a pohodovou jízdu v tvém "parním" elektromobilu.
Máme stavět další bloky v Dukovanech. A i v nich bude pára. Větší plynové zdroje budou mít taktéž páru. Takže podíl elektřiny vyrobené pomocí páry bude i do budoucna nad 50 %. Jsi ohledně benzínu za 100 let stejný optimista jako Kankunen, nebo to vidíš pesimističtěji?
Nikde jsem nepsal, že ve větrné či vodní elektrárně je pára.
Co se týče solárních elektráren, o těch jsem také nepsal, ale u nich je možnost vyrábět elektřinu pomocí páry, viz solární elektárna Ivanpah v USA. Ať se to někomu líbí nebo ne, pára bude mít v naší civilizaci ještě dlouho nezastupitelnou roli ve funkci pohonného média.
BTW Děkuji za popis whataboutismu. Ale řekl bych, že si ho právě předvedl ty.
Na prvním místě jsem uváděl páru v jaderných elektrárnách. Jsem příznivcem jaderné energetiky, takže být to na mě, 80 procent výroby bych chtěl v jádru. Ale buďme realisté. Jádro bude mít největší podíl, ale bude to jen kolem 50 procent.
Vzdycky me rozesmejou tyhle omezeny reakce o sportovnosti
BEV.
www.auto.cz/…ypersport-157108
Xiaomi SU7 Ultra je nejrychlejší tam, kde chtějí zvítězit všichni
Myslim, ze lidi by meli radeji sportovat jinak, nez ve svem aute na verejnych komunikacich.
😀
Někdo zřejmě ani neumí číst, viď...
Nejrychlejším produkčním vozem vůbec zůstává i nadále plug-in hybrid Mercedes-AMG One s časem 6 minut a 29 sekund, který asi Xiaomi jen tak nepokoří. Vůbec nejrychlejší čas zajelo čistě okruhové Porsche 919 Hybrid Evo, které to zvládlo za 5 minut a 19,95 sekundy.
😁
Takze jsi jen ukazal, ze pokid v aute neni elektromotor, neni to schopno dosahovat takovych časů. Je tam phev, hev, bev. Kde je samostatný spalovak? Asi jsou mene sportovní.
Výměna baterie každých 5 kol v boxech by možná bylo zábavnější než to co se odehraje na trati 🤣😉
A na to vem jed.
😀
Takto si diskutuj se svoji starou, ne se mnou.
Diky
Sbohem
❤️
Jeho smyslem diskuse je dokázat si, že on sám je lepšočlověk.
Tipoval bych volič Pirátů. Získává si informace, dohledává, a pak to celé ve své hlavě poskládá do úplného bullshitu. A ještě za vydatné pomoci AI 🤣🤣🤣
O 30s pomaleji to dá Golf, Civic, Megane RS.
A při plném nabití aku to Xiaomi dá 2 kola a kousek. Pak bude mít vybité baterie.
Golf si na kolo vezme tak 6litru benzínu.
Já když jsem jezdil nový FL Enyaq na 21" kolech s DCC podvozkem, tak i po vesnických záplatách to jelo docela příjemně. Nebyl to Rols, ale přišlo mi to lepší jak můj Passat na 17" s DCC a to už je co říct... Spíš jsem cítil tu hmotnost, když jsem chtěl prudce změnit směr, nebo odbočit, tak na brzdách i volantu je ta váha fakt znát.
Bez DCC a na špatných pneu s extrémním tlakem vzduchu to může být špatný. Nevím. Nedělal jsem si srovnání. Ale čekal jsem, že Elroq na tom nebude tak zle, když má kratší zadní převis - lepší fyzika. Má DCC, nebo jen základní podvozek? A jak velký kola?
Ale fakt ten velkej Enyaq s DCC podvozkem jel v pohodě. Rozhodně se nekonal žádnej kostitřas.
Vezmi si, že Enyaq je o nějakých cca 300 kilo těžší a i s 21" má víc gumy na výšku. Takže v kombinaci s DCC to fakt může fungovat v pohodě. Já bych si samozřejmě vzal radši 20" i když 21" vypadají sakra dobře.
Sumo je taky druh sportu. Ale asi ne takový, jaký většina z nás očekává, když se budeme bavit o sportu.