Novinky
Auto ztrácí dech až při překročení maximální povolené dálniční rychlosti....... ??
230kw výkonu a 140km/h na tachometru a již ztrácí dech?
S 230kw by mělo jet alespoň 230km/h.
230kw výkonu a 140km/h na tachometru a již ztrácí dech?
S 230kw by mělo jet alespoň 230km/h.
@Pepa_007 definuj co znamená ztrácí dech nad 140km/h. Urcite jsi s tim uz jel, kdyz viz ze ztrácí dech hak pise autor subjektivně, bez jakéhokoliv měření.
@Mikesus
Autor píše "Auto ztrácí dech až při překročení maximální povolené dálniční rychlosti."
Nejel, jako info mi to stačí.
Dát 1.6mega za Peugeot co má 240kw a ztrácí dnech při 140km/h? To někdo dá? Opravdu?
Autor píše "Auto ztrácí dech až při překročení maximální povolené dálniční rychlosti."
Nejel, jako info mi to stačí.
Dát 1.6mega za Peugeot co má 240kw a ztrácí dnech při 140km/h? To někdo dá? Opravdu?
@Pepa_007 a jak tomu dech ztrácí, kdyz to tak presne víš. Ja s tim taky nejel, proto se ptám co to znamena. Nějaká čísla, podle kterých bychom si udělali obrázek, nebo jen nějaký nepodložený subjektivni nazor
@Mikesus no záleží co je tim myšleno, ale předpokládám že v kontextu dynamiky na stovku to pak bude slabota což je pro spoustu dnešních BEV celkem typické. Když vezmu třeba Jeep Wrangler 200 kw benzín který na dálnici neni vůbec stavěný vůbec ničím včetně pneumatik, tak tomu dech rozhodně nedochází 😉
@Pepa_007 taky nechápu, mít 230kW a nad 130kmh ti dochází dech? Za 1.6mio… Co na to říct? Přitom u první generace P5008 s 1.6THP 115kW za půl milionu si mohl přes Německou dálnici frčet konstantně 180kmh aniž by mu došel dech… až nad 190kmh už ta dynamika ochabovala 😋 No časy se mění… evidentně u Stellantisu k horšímu…
@ericn Takovou zátěž by ale ani tento motor nezvládal dlouhodobě. Ve 180-190 při čelním odporu SUV z něj dolujete prakticky maximální výkon a v tomto režimu je zejména tepelně opravdu hodně namáhaný. Takže pro srovnání bych použil něco trochu jiného, ale jinak se vším naprosto souhlasím.
@Rosta Jež no vidíš a zvládnul to v pohodě, měl jsem ho (1G P5008 1.6THP 6M, ještě MPV) a jel jsem tak 😋 Samozřejmě tam kde to šlo (z Rozvadova na západ), taky už mají dost úseků dálnic omezených… O to ale nejde, i kdybych jel jen 150km, tak ten benzin to dal bez reptání, kdežto elektrika by měla evidentně problém i tak…
@ericn I Mondeo 1.5EB 118kW, kterým jsem několik roků jezdil, zvládalo takové cesty do Hamburku "v pohodě" a to byla proti 5008 placka. Jenomže ty turbomotory pod 2l (1.4-1.6) dostávají v těch otáčkách s plynem na podlaze pěknou nálož. Takže se zdá, že to je ok, ale to vysoké tepelné namáhání se při takovém způsobu používání časem projeví. Ten EB drží dodnes (jezdí s tím už kolega), ale už jezdí málo a zdaleka pod taktovou zátěží.
Paradny dizajn ale skoda ze je tam len 1.2 trojvalec hybrid. Keby tam bola povodna 1.6 (nie PHEV) alebo aspon 1.5 HDI tak by to bolo pre 90% potencionalnych zakaznikov zaujimava varianta voci Kodiaqu a Tayronu. Takto ked potrebujete auto pre rodinu co vas odvezie komplet na dovolenku, chcete aspon aky-taky motor (nieco ako 1.5 tsi) a nemate kde nabijat...tak jedine Skoda alebo VW 😞, nic ine nie je. Neuvazujem nad neoverenymi a uzranymi motormi azijskej produkcie.
@M1K0 proto je lepší sáhnout po 2.5l, který je mnohem lepší nez nejaka usmudlana 1.5tsi v takovém aute a jeste k tomu s nižší spotrebou a vyšší spolehlivosti nez jakýkoliv diesel.
Prosím vás, pri 5 miestnej verzií uviesť, že NIE JE MOŽNÉ OBJEDNAŤ ANI DOMONTOVAŤ ŤAŽNÉ.
Toto musia francúzi okamžite opraviť, ale dozviete sa to iba od aktívneho predajcu, ktorý sa o tom informuje priamo vo fabrike.
Nepochopiteľné
Toto musia francúzi okamžite opraviť, ale dozviete sa to iba od aktívneho predajcu, ktorý sa o tom informuje priamo vo fabrike.
Nepochopiteľné
@Mato979 a důvod?
@kozakm netuším, predajca mi odpísal: "opcia AN00 (5-miestna verzia) sa pri 5008 neda skombinovat s taznym zariadenim (AQ05/AQ14). Tazne nie je mozne domontovat ani dodatocne.
Toto plati pre vsetky motorizacie v 5008 (MHEV, PHEV, BEV)"
Toto plati pre vsetky motorizacie v 5008 (MHEV, PHEV, BEV)"
Tak ještě by to chtělo přilákat 3. skupinu, lidi co chtějí mít ve velkém autě diesel, a mohli byste to slušně prodávat. S těmito dvěma pohony a vysokými cenami budete brzy odstavovat další továrny, Stellantisi.
A kolik by tak velké SUV v maximal i vybave a danym vykonem mělo stát? A kolik stojí konkurence? Na tu velikost, vykon a výbavu je to dle meho adekvatni cena. Spis to vypovídá o tom jaká je tvá finanční situace a takova auta ti peněženka neumožní.
Když BEV tak mě napadá Kia EV9 co je o víc jak 20 cm delší a stojí 1.5M.
kolik by s daným výkonem mělo stát?
Auto kterému "dochází dech po překročení dálničního limitu" by moc drahé asi být nemělo.