Technika
To auto vobec nevyzera zle.. aj motoricky za mna velmi zaujimava alternativa v danom segmente ( povedzme ku korandu 1,6 turbo alebo nejakemu MG? ) ... tu asi rozhodne cena a ucel pouzitia... to 1,6 turbo urcite nebude zly motor a kto nerobi 40 tisic rocne tak preco nie... motoricky by som sa teda ani moc nebal... skor ma zaujima ako je to s hrdzou a ochranou podvozka ci karoserie ... ale to sa samozrejme neda zistit hned... na to si musime este nejaky ten rok pockat ked sa omoda u nas kusok rozbehne a majitelia ziskaju uz nejake tie skusenosti ... po boku MG by ale omoda tiez mohla u nas prekvapit... hlavne ked pride od nej viac modelov na trh a ludia tuto znacku uz kusok spoznaju...
Ač se mi tento automobilový SUV segment nelíbí, tak bych šel asi raději do sportage nebo tuscona než do nějaké omody.
@Frfla souhlas, ze za tu hodne podobnou cenu je hyu/kia sázka na jistotu. Možná po par letech se to změní, ale aktuálně bych směřoval podobne, koukat po takto levných a malých suv.
To tu dlouho nebylo, auto.cn opět v akci. Ještě, že jsou novináři co nemají místo mozku kung pao.
Vím, je to jiné čínské auto, ale iluze si nedělám: www.youtube.com/watch?…
Vím, je to jiné čínské auto, ale iluze si nedělám: www.youtube.com/watch?…
Teda po 15000km není to na Čínu příliš pozdě? Nebylo by lepší vše promazat po pár km jako kdysi u VW Brouka? Musím se přiznat, že už si nepamatuji, kdy jsem měl naposledy auto na servisu po 15000km, ale to bude hodně dávno...
Nahodou kdejakych tych suv pezotov vidiet az podozrivo vela... az mi je to divnô... z kola vypadol fiat... jeho 600vka je u nas totalne predajne mrtva ( prisaham ze som 600vku este v premavke nevidel a to som uz videl u nas aj "americku" kiu telluride ) ... ale tie suv citrony a pezoty vidim.. aj grandlandy.. a novu fronteru uz tiez... prave ze nikdy tolko suv pezotov ci oplov nebehalo po cestach ako prave dnes ... ale ten fiat je v suv segmente fakt mrtvy
Ono ked uz sme pri francuzoch... tak to skor renault v triede suv je mrtvy.. austral nestretnes ani rafale ( pezotacke suv dvojkolky vidis uz skoro na kazdom rohu ale stretnut suv renault je sviatok ) ... tieto nacancane drahotinky s podivnou vizazou idu uplne mimo lajnu zakaznikov.. tu slapu kusky ako sportage tucson ravka tigi t roc kodiaq karoq a pod