Novinky
Nejvyšší cena a díky motoru 2,5 l nejdražší pojistka, nejnižší výkon... tak to asi prodejní trhák nebude. Ještě si myslím, že ani barev na výběr moc nebude, vyjma červené metly...
Za mě, jako fanouška Mazdy a vlastníka CX-5 se stejným motorem, je to zklamání na plné čáře. Nová CX-5 to bude mít hodně, hodně složité na trhu. Myslím, že už teď je to propadák.
@Speed Pozri, co urobilo Suzuki s S-Crossom a Vitarou - vykon znizeny o 14 kW.
@Jozko Mrkvicka jenže Suzuki je stále nejlevnější SUV na trhu ve své kategorii. Navíc je 4x4, .
@Jozko Mrkvicka
To možná ano, ale tady to šlo dolů minimálně o 30%. Navíc i stávající 2,5 147 kW není úplně trhač asfaltu v poměru váhy a pohonu 4x4. Navíc za mega už mám spostu jiných voleb - třeba Toyotu
To možná ano, ale tady to šlo dolů minimálně o 30%. Navíc i stávající 2,5 147 kW není úplně trhač asfaltu v poměru váhy a pohonu 4x4. Navíc za mega už mám spostu jiných voleb - třeba Toyotu
@Speed
Snad pride Hybrid, ako benzinovy zaklad je to v pohode, 2.5 sky ma priebeh krutiaceho momentu podobny turbu.
Snad pride Hybrid, ako benzinovy zaklad je to v pohode, 2.5 sky ma priebeh krutiaceho momentu podobny turbu.
@lamal
Viděl jsem testy CX-50 z USA. Pohon vypadá slibně, jen ta CVT převodovka není úplně můj šálek kávy.
V každém případě to dává větší smysl, když už musí být normy splněny
Viděl jsem testy CX-50 z USA. Pohon vypadá slibně, jen ta CVT převodovka není úplně můj šálek kávy.
V každém případě to dává větší smysl, když už musí být normy splněny
@Speed
No je to tak, v USA je aj turbo tam to taky problem nie je.
Je to krasne auto, tablet a ergonomia je velke sklamanie.
No je to tak, v USA je aj turbo tam to taky problem nie je.
Je to krasne auto, tablet a ergonomia je velke sklamanie.
František Michalica
Příspěvek podléhá schvalování.
Myslel jsem si, že by to mohla být náhrdqa za zrušenou 6. Ale tohle fakt ne. Malý výkon bych ještě přežil. Ale ten interiér....
Důvod proč by si to někdo měl koupit? Snad bude ten hybrid á la Toyota. Tuhle šílenonnu specifikaci by vůbec neměli nabízet, protože jim to jen poškozuje jméno automobilky.
Ještě nadávejte na Evropu, tohle je aušus roku. Starý uzdyšený motor, starý automat. Ten Ford je jinde.
Víc mne zajímá, jaky ma kroutak. 238 Nm mezi 3-4 ot je na atmo-benzin standardní hodnota.
Maximální výkon ve vysokých otáčkách je pouze císlo pro technické dokumenty.
Maximální výkon ve vysokých otáčkách je pouze císlo pro technické dokumenty.
@Jenik3
Iste, preto vecernicek spomenie 1.8 ktora ma 160nm v 5000ot, zaujimalo by ma ci by on sam s tym chcel v CX5 jazdit 😁 ... ked ano asi je trochu domýlený
Iste, preto vecernicek spomenie 1.8 ktora ma 160nm v 5000ot, zaujimalo by ma ci by on sam s tym chcel v CX5 jazdit 😁 ... ked ano asi je trochu domýlený
Jsem zvědav co bude CX-5 dělat s tlačítky. Je zcela beztlačítková a EK do toho zrovna hodilas vidle a tlačítka zase budou 😄
Cele zle! Motor isiel vykonom dole (z 143kw/258Nm na 104kW/238Nm), zrychlenie 0-100km/h o 2 sekundy horsie, a navyse tlacitka su prec. A to v case, ked uz vacsina vyrobcov pochopila ze presunut vsetko na patlavy display nie je dobry napad. Sorry Mazda, ale takto teda nie...
Mazda nikdy netrhala rychlostní rekordy, ale tenhle motor, v takovémhle autě, to je čistý smutek. Interiér z Changanu taky. Za 900k to nemá ani keyless nebo headup display, který má trojka v základu od 650k? To je auto vyloženě pro fanoušky značky.
absurdita toho 2,5l čtyřválce vynikne při porovnání parametrů s tříválcem použitým v Opelu Granland ( viz. tabulka )
104kW vs 100kW
238nm vs 230nm
187km/max vs 202km/max
spotřeba 7l vs 5,5l
oba motory MHEV
jsem hodně zvědavý na ty ostatní motorizace, tahle mi přijde jako úplně zbytečná a s ohledem na výsledný výkon nekoupitelná
104kW vs 100kW
238nm vs 230nm
187km/max vs 202km/max
spotřeba 7l vs 5,5l
oba motory MHEV
jsem hodně zvědavý na ty ostatní motorizace, tahle mi přijde jako úplně zbytečná a s ohledem na výsledný výkon nekoupitelná
jo a aky mala 1.8 max krutiaci moment a jeho priebeh ?