Novinky
Jízdně je to nabité auto. Konečně se mentálně pohnuli a dělají cell-to-pack baterky jako BMW u Neue Klasse. Bohužel si to furt drží interiér pro německé důchodce a to kupující v Číně nebo mladší ročníky moc nezajímá, displej je konečně použitelný. Uvnitř je navíc neustále stará architektura a i přes vítězoslavné proklamace PR týmu se musí na větší "OTA" updaty chodit do servisu. Nehledě na to, že ty updaty budou záplatovat nejkritičtější bugy, nové fičury nečekejte. Nový update u Porsche = nové auto.
Ve svém Taycanu jsem prováděl týden zpátky update, který má hlídat, aby nedocházel ke zkratům ke zpackaným baterkám. Uprostřed se to kousnulo, psal jsem do email do servisu na termín a myslíte, že mi odpověděli? Tolik k Porsche a koncernu VW.
Ve svém Taycanu jsem prováděl týden zpátky update, který má hlídat, aby nedocházel ke zkratům ke zpackaným baterkám. Uprostřed se to kousnulo, psal jsem do email do servisu na termín a myslíte, že mi odpověděli? Tolik k Porsche a koncernu VW.
@hrtlik1 Jedině dobře, že to uvnitř nevypadá jako v čínské lednici z recyklovaných PET flašek a laciným vypíčeným tabletem. To je totiž hlavní důvod, proč si spalovací verzi nového Cayenne koupím, až budu nahrazovat dosavadní GTS coupé. Jinak to bude Urus. Nějaké updaty u spalovací verze vůbec nepotřebuji.
@Neuromancer2 je skvělé, že tu máme movité lidi. Snad i tito lidé pochopí, že koupě jakéhokoliv spalovacího auta kopou hrob nejenom evropskému automotive, ale i svým potomkům.
Update nepotřebujete? Sám jste se doznal, že chcete něco nového. U normálních aut je update zdarma, vy vypláznete několik mega 😅
Update nepotřebujete? Sám jste se doznal, že chcete něco nového. U normálních aut je update zdarma, vy vypláznete několik mega 😅
@hrtlik1 To je taková demagogie, že nemá cenu ani reagovat.
"Zákaz spalovacích motorů je velká chyba", prohlásil šéf BMW.
"Zákaz spalovacích motorů je velká chyba", prohlásil šéf BMW.
@Neuromancer2 Mohl byste mi prosím citovat šéfa BMW z rozhovorů z čínských médií, kde za poslední 4 roky ztratil 30% trhu a tato trajektorie stále pokračuje?
@hrtlik1 CTP? Jsou to pouche v 8mi modulech kde je každý modul chlazen z obou stran. Prý rozhodnutí z 2019.
Interier za mě dobrý, Taycan vs PPE je faklt stejný? Jsi si jistý s těmi update?
Interier za mě dobrý, Taycan vs PPE je faklt stejný? Jsi si jistý s těmi update?
@psel změny v architektuře asi budou, ale do servisu na updaty se pořád jezdí, stačí si pročíst Macan a Q6 etron fóra. Je to tedy paskvil.
CLA a Neue Klasse už mají konečně jenom několik počítačů a unifikovanou sběrnici. VW kvůli tomu muselo investovat do Rivianu a furt se to odkládá a odkládá.
CLA a Neue Klasse už mají konečně jenom několik počítačů a unifikovanou sběrnici. VW kvůli tomu muselo investovat do Rivianu a furt se to odkládá a odkládá.
hele kamo v nemecku zadny lipsko nehledej to je leipzig
@Tonito Debelito přesně! Hledal jsem v Rakousku Štýrský Hradec, ale našlo mi to jenom nějaký Graz.
Tak Porsche si prochází jednou z největších krizí ve své historii. Ano, nedávno se probrali, takže se vrací zpět ICE, to však chvíli bude trvat a stojí to velké peníze... Tohle představení BEV Cayenne je jen zbytek staré strategie, která setrvačností dobíhá- "nejdříve BEV verze a pak s ICE, když uvidíme, že se BEV neprodává". To teď samozřejmě už vidí...Naštěstí rozum začíná vítězit a výrobci v rámci zachování své vlastní budoucnosti se vracejí zpět k ICE ( s různými formami hybridizace). Zdravý rozum postupně vítězí a s tím i diverzifikace nabídky, která je to, co zákazníci opravdu chtějí- tedy mít si možnost vybrat podle svého gusta, potřeb, peněženky a preferencí...
@Robert Hlavatý Tady máte reality check: t.co /Tq30jqrQxA (smažte mezeru před lomítkem).
Plot twist: nejsou na světové scéně s elektry konkurenceschopní, další investice do spalovacích vozů je mlácení do mrtvého koně.
Plot twist: nejsou na světové scéně s elektry konkurenceschopní, další investice do spalovacích vozů je mlácení do mrtvého koně.
@hrtlik1 je to tak. Úpadku evropského automotive je jejich stagnace, neustále zaměřování am dieseley ,se kterými nejsou konkurenceschopni. Díky tomu vyhodili spoustu peněz, v Číně ztratili kvuli chybejicimu vyvoji trh a ted je nema kdo živit. Evropa jeste to zvládne, ale jakmile sem přijde lepší technologie, budou mit problém i tady.
@Mikesus pravda. Běžný evropan si neuvědomuje, že když automobilky ztratí obraty v Číně a akcionáři budou požadovat zisky, tak jediná možnost, jak nahnat zisky zpátky je zdražit v Evropě a Americe všechna auta.
@hrtlik1 Automobilky se snad konečně začínají opět chovat tržně a budou zákazníkům nabízet to, co chtějí.
V Porsche či BMW zjistili, že luxusní elektromobily netáhnou, tak couvají.www.patria.cz/…tak-couvaji.html
V Porsche či BMW zjistili, že luxusní elektromobily netáhnou, tak couvají.www.patria.cz/…tak-couvaji.html
"Oba motory jsou permanentní se synchronním magnetem", tak to je bomba 🤣.
@Ham. Zajišťuje to skvělé kopance a vysoké výkony, ale žere to.
A ty výkony udávané v článku jsou dostupné do jakého stavu nabití baterii? A jaký je auto schopno dávat trvalý výkon? A při 15 % stavu nabití baterie je jaký výkon, tak ten udávaný?
A k bezdrátovému nabíjení, to umí kdejaký mobil, 11 kW je spíš doplňkové nabíjení. A jak to mají zabezpečené pro případ spadnutí klíčů nebo mince pod auto a když pro tyto kovové předměty potom někdo sáhne pod auto intuitivně s hodinkami nebo řetízkem na ruce?
Michal Snv
Příspěvek podléhá schvalování.
Bravwo Porsche 👍👏
Souhlasím, W12 je top, ale V10 TDI? To je úplná bestie 👍
Díky, je to pecka!
Metr Para bude také nadšený 👍