Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dacia Spring pořádně posílí! A má i rychlejší nabíjení

19 komentářů

rohYpnol
Tlustší baterie, stejná výška sezení a upravené čalounění???
Jinými slovy - ještě více nekomfortu.
ryccardo
@rohYpnol Hele nutno říct že výkonově to konečně začíná být jako auto. Původní Spring byl fakt pro smích s těma jízdníma výkonama. Tohle už lze používat i za cedulí obec. Dojezd je pořád žalostný, ale na ježdění po městě a okolí s občasným krátkým výletem na dálnici to už lze používat. Za mě to je solidní pokrok co Dacia ehm pardon Číňani udělali. Pokud to bude mít zajímavou cenovku, tak proč ne.
traveldrive
rohYpnol, ty si v tom sedel, že to tak dobre vieš?
Arese
A proč nám tady servírujete tak irelevantní informaci? Zíív...
dodo24
@Arese chceli zvysit komentovanost prispevkov... a podarilo sa
Marquis de Sade
Tímto diskusní fórum ACZ definitivně končí. Trollí farma jej zcela ovládla. Skutečná výměna názorů zde už nikdy neproběhne.
Tycoon
@Marquis de Sade

Kdo je podle tebe trollí farma?

Já jsem pro výměnu názorů. Bohužel, jak zjišťuju, je poměrně významná část diskutérů zastáncem přístupu, že jejich názor na auta má být vnucen všem pomocí evropské či jiné legislativy.

U Springu se nabízí například diskuze k tomu, že Renault plánuje Spring nadále dovážet z Číny navzdory clům.
Marquis de Sade
@Tycoon
Tvá definice «výměny názorů»: já mluvím, ostatní poslouchají. Já to vím nejlíp.
rohYpnol
@Tycoon

On sám. Multitroll Lempl Klaun.
Marquis de Sade
@rohYpnol
Gratuluju, právě jsi se identifikoval jako multitroll, klaune.
Horký Hrom
@Marquis de Sade 👎👎👎
Tomáš Klouda
To je tragédie ten Stellantis🙄
Zatím to vypadá, že ostatní místní automobilky už tu výrobu EV jakžtakž začínají zvládat, a tedy jestli nějaká opravdu bude obětí přechodu na elektromobilitu, tak to bude Stellantis...
Arese
@Tomáš Klouda Nikoliv, ostatní se začínají probouzet z naprosto lživého ideologického elektro- rauše a konečně pochopili, že musí přijít i se zákazníky vyžadovanými spalovacími motory! 🙂👍
DonVito
@Tomáš Klouda
Akorat Renault/Dacia neni Stellantis.
🙂
Tomáš Klouda
@DonVito Hopla, tak to se omlouvám za omyl 🤦 Díky za opravu.

Vždyť Renault má ta EV celkem obstojná, tak proč ta Dacia je taková tragédie? 🧐
DonVito
@Tomáš Klouda
👍
Je to levny EV.

Parametry se oproti vysmivane prvni verzi Springa vyrazne zlepsily.
😉
Tomáš Klouda
@DonVito Jako jo, ale když se podíváte na levná Čínská EV, tak jsou většinou o pěkný kus lepší.
Což vzhledem k tomu, že tohle je také Čínské EV, jen s nálepkou Dacia, není dobrou vizitkou.

Nejsem cílovka, takže tomu asi nerozumím, ale zkrátka marně přemýšlím pro koho takové auto je.

Pokud budete chtít malé auto do města, tak si koupíte Hyundai Inster, který je podobně velký a nestojí o moc víc. Ale místo téhle náhražky dostanete plnohodnotné auto🤷‍♂️
Robo91
Příspěvek podléhá schvalování.
bobHTP
Příspěvek podléhá schvalování.