Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetý Fiat Freemont – To nejlepší ze dvou světů

10 komentářů

MazakDzony
Příspěvek podléhá schvalování.
MazakDzony
Freemont i Journey jsou za mě i dodnes nadčasová auta.
Man Ký
Kamarád vlastní, pořídil s automatem, opravy už stály desetitisíce😞
el sendador
@Man Ký Rek bych, ze s manualem a JTD to bylo celkem spolehlive auto. Jezdilo jich i u nas pomerne dost (na to, ze Fiat uz tou dobou v CR vyklizel pozice).
bubulak
@el sendador
Určitě lepší, nez a AT, ale i tam budete řešit alternátor, každou chvíli kotouče, kompresor klimatizace...
vencelín
@el sendador
Automat bych nechtěl. Taky jsem toho názoru, že s Fiatím vznětovým motorem či atmosférickým zážehovým motorem a manuální převodovkou to bylo solidní auto.
del42sa
@Man Ký to je pravda, automat tam nebyl dobře vyřešený a poměrně brzy se vysype, oprava vychází přes 100tisic ....
bubulak
Auto bohužel dostává pověsti technologické odfláknutosti a nespolehlivosti americké produkce. Odchází kotouče, někdy nevydrží ani 20 tisíc km, kompresory klimatizace, alternátory... A ta auromatická převodovka je kapitola sama pro sebe, tam neni otázka, zda se vysype, ale kdy. A to i u benzínových motorů. Auto to bylo jinak dobré, prostorné i jízdní vlastnosti slušné, ale technicky bohuzel šajsdrek.
Stejsn
Já bych si to jako ojetinu rozhodně nevybral, nevěřím v budoucnost Fiatu ani Dodge.
el sendador
@Stejsn no vzhledem k tomu, ze i ta nejmladsi ojetina bude mit 10 let, reseni nejake budoucnosti znacek v tomto pripade nema smysl.