Vůbec jsem nepochopil vysvětlení toho stáčení doprava při prudké akceleraci (čas 37-30).
Ano, pokud jsou elektromotor i řidič vlevo, je těžiště auta posunuté doleva, levé hnací kolo je víc zatížené, má lepší trakci a díky tomu může vyvolat mírné stáčení doprava.
Ovšem když je těžiště auta víc vlevo, jeho setrvačnost logicky musí při zrychlování naopak stáčet auto doleva a oba vlivy by se měly zhruba vyrovnat.
Uniká mi logika vysvětlení p.Vaculíka
Jinak na autě jsou tragické pneumatiky včetně jejich (ne)dostupnosti, zoufalé nastupování dozadu včetně způsobu otvírání dveří, příliš tlusté A sloupky, nevyužití tepla motoru na vytápění interiéru, spartánské sedačky ...
Prostě dost celkem zásadních věcí.
A samozřejmě s REXem to není elektromobil ale hybrid
KANKUNEN
1
@Othello To auto je z karbonu a hliníku, je to lehký EV, který má 170 koní. Kola jsou tak velká, že ta styčná plocha je dostatečná. Zadní náhon, no prostě hračka, která tě odveze do shopu.
Othello
1
@KANKUNEN
ano souhlasím že kromě záporů má to auto určitě i nějaké přednosti
Ano, pokud jsou elektromotor i řidič vlevo, je těžiště auta posunuté doleva, levé hnací kolo je víc zatížené, má lepší trakci a díky tomu může vyvolat mírné stáčení doprava.
Ovšem když je těžiště auta víc vlevo, jeho setrvačnost logicky musí při zrychlování naopak stáčet auto doleva a oba vlivy by se měly zhruba vyrovnat.
Uniká mi logika vysvětlení p.Vaculíka
Jinak na autě jsou tragické pneumatiky včetně jejich (ne)dostupnosti, zoufalé nastupování dozadu včetně způsobu otvírání dveří, příliš tlusté A sloupky, nevyužití tepla motoru na vytápění interiéru, spartánské sedačky ...
Prostě dost celkem zásadních věcí.
A samozřejmě s REXem to není elektromobil ale hybrid
ano souhlasím že kromě záporů má to auto určitě i nějaké přednosti