Novinky
Pokud někdo opravdu vydrží sedět v autě 1000km v kuse bez toho aby potřeboval jíst,pít,na záchod, tak EV pro nej opravdu není dobrá volba. Jinak myslím pokud nové ix3 opravdu zvládne ujet po 10 min nabijení dalších 250-300km po dálnici,tak nabíjení už ani není potřeba dál zdokonalovat. Odskočíte si na WC a to případné kafe, nebo jídlo už budete jíst za jízdy..
680kw. 👍👍 To bude mít maximální rychlost kolem 350km/h. Masakr.
"tak ještě těch 3000km dojezdu, co mají diesely a pak si to koupím" ... citace půlky národa českého.
Ve výsledku tomu bude chybět tažné na aspoň 5 tun (i když má sportyachta), záruka na 30 let a počkají si, až to zlevní.
Ve výsledku tomu bude chybět tažné na aspoň 5 tun (i když má sportyachta), záruka na 30 let a počkají si, až to zlevní.
A co jako? 😃 Pro normálního Čecha zcela irelevantní informace.
Dokud to nebudou 2MW a dojezd aspon 1.000km po nemecky dalnici 300km/h rychlosti, tak je to vo nicem.
A pro uplnost dalsi osvedcena dogmata abych usetril "ekspertum" namahu
DC infrastruktůra je nedostecna a nabijecky s takovym vykonem u nas nejsou
nabijeni je drahy
lidi v panelaku nemaji kde nabijet
baterky hori
EV jsou neekologicky
Autonomni rizeni nebude nikdy
😃👍
A musí stát pod 500 000
👍
Jo na to jsem zapomnel.
Samozrejme, ze za pul mice je to drahy.
A Fabie v kombajnu te vodveze do Chorvatska lip.
nojo jenze fabii nedelaj protoze neposlouchaj co ridici fakt chtej a tim nicej eu prumysl!
no ten diesel skutečně natankuješ rychleji. Odhadem tak 3x - 4x.
I benzín.
řeč byla o rychlosti tankování. Ne o lelkování mezi regály
No jo, pak si ale musíme říct odkud kam měříme. Jestli to nebude třeba i se zajížďkou k nabíječce / stojanu
a jak dlouho to trvalo ?
Nemusíš chodiť ku kase , môžeš platiť rovno pri stojane.
Ja nevim, ze furt nekdo lidi oblbuje, jezdim na benzin i na elektriku, dal nez jedno nabijeni bych na elektriku nejel.
S Octavkou, jelikoz mame v praci CCSky, jsem musel vzdy na kasu. 21 stoleti je pekny ale na tu kasu jsem musel vzdy. Navíc ja jezdil spis na Shell 😊
Fronta u kasy?!? Neznám...
P.S. Tankoval jsem v Maďarsku. Samoobslužný stojan, platba asi za 5s. Co tam máš dál?
Netrefil. Budeš muset přidat.
Poslední ionty u Splitu je fakt problém. 🤣🤣🤣
Zeekr je mega dobrý a píšu to tady opakovaně a dlouho. Podpora BEV=podpora Číny. Tohle je fakt problém 🤣🤣🤣