Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeoty 3008 a 5008 s pohonem všech kol. Kdy dorazí na český trh?

12 komentářů

rohYpnol
Celkem by stačilo, kdyby Pažout začal konečně nabízet alespoň pohon dvou kol. Takový 2.0 hdi nebo 1.6 vti nebo 2.0 by byl namístě...
Ozzman
1.6VTi ? To je atmosféra a dost slabá, THP tam ale je, i s elektromotorem, akorát je docela drahé. Škoda, že nemá nějaký klasičtější pohon, nebo klasicky hybrid s 4válcem o objemu větším, než sekačky a výkonem kolem 180-200k, pak by to bylo zajímavý auto, je to dost prostorné @rohYpnol
rohYpnol
@Ozzman
Ano, i něco jako THP.
Ozzman
Osobně bych THP nechtěl, nemá dobrou pověst, problém těchto automobilek je, že zaspali v oblasti spalováků a vsadili jen na kompletní elektrifikaci, přitom je očividné, že ta částečná elektrifikace je lepší a k tomu mimo elektromotoru potřebují i spalováky...@rohYpnol
ericn
@Ozzman hele já jedno měl a přes ty problémy - karbonizace a rozvody, bych do něj šel klidně znovu. 3Gen od 121kW už neměla problém s rozvody, dostala zesílené a karbonizace se holt u přímovstřiku vyloučit nedá a je lepší ji 1x za 100tis km udělat preventivně 😉

Pokud by P5008 měla čistý benzin nebo mildhybrid s 1,6PT 132kW s cenou kolem 800-850tis Kč, tak by mě asi zajímala. I když bych musel kousat ten i-Cockpit....
del42sa
@rohYpnol stačilo by klidně něco takového 😒br />www.autojournal.cz/…-dostupnou-cenu/
xxc
niekde to myslim aj skusali a nevedelo sa to pohnut v terene, kym to neprepli do sportu 😄 uz to pride na trh opravene?
rohYpnol
@xxc
Je to tak. Nemohoucí motorizace, nemohoucí pohon. Svůj k svému.
Jaros 00071
1.6 mega za Pežota 😂🫣? A ještě elektro...👎
ericn
@Jaros 00071 To dá jen naprostý blázen 😉
Anonym
@Jaros 00071 Za elektro klidně 2 mega 👍👍👍
Arese
Proboha, proč o této čtyřkolce vůbec mluvíte, když je to elektrozkrat?! Kolik %českých zákazníků si takový nesmysl od Peugeotu koupí? 2, nebo 3 %? A to jsem možná přestřelil! 😄