Novinky
Dvojčata Arona a Ibiza dostávají nový vzhled a hodnotné interiéry. Výhledově přijmou i mild-hybrid
20 komentářů
3_diamanty
4
Ibize facelift vazne sekne... budem zvedavy na ceny voci fabii... ale hlavne budem rad za navrat ibizy na nase cesty lebo momentalne uz akoby uplne zmizla z nasich ciest... snad ale tie faceliftovane kusky uz budu naspat u dilerov a bude ibiza opat v ponuke
PavelK_
3
@3_diamanty na volant.tv už i za volantem.
Hybridodebilizace a rušení manuálních převodovek se v Evropě šíří jako rakovina. Hnus!!! 🤮🤮🤮👎
@Arese nabízejí co naprostá většina lidí chce. Pro par pomatencu tu jsou maloseriove produkty.
@Mikesus a internet plný krásných veteránů 😄 Zrovna do městského auta je hybrid a automat nutnost, pokud člověk nemá vyloženě trpět....
Hezké, atraktivní, výkonné, ...... . Ale DSG pouze? Suché spojky?. Škoda.
@Pepa_007 veď to.Suché spojky majú svoje limity.😟
5 stupňovú prevodovku by som zakázal.
To šetrenie za každú cenu je des.😡
5 stupňovú prevodovku by som zakázal.
To šetrenie za každú cenu je des.😡
Mě se ty auta líbí, vidím tlačítkovou klimu, kompaktní rozměry, pěkný design zvenku i zevnitř.... Jako sociální verze automat + TSi, jako skvělé městské přibližovadlo pro ty co na to mají by tomu slušela elektrika 😉
(a za trest MPI s manuálem no....)
(a za trest MPI s manuálem no....)
Designově mě více oslovuje Ibiza, ale to je věc vkusu…
Každopádně musím také přidat pochvalu za interiéry, hlavně za tlačítka na volantu a panelu klimatizace.
V zachování atmosférického motoru s manuálem jsem už nevěřil, další dobrá zpráva, hlavně pro facelift Fabie.
Příchod full hybridu v roce 28 je, řekl bych, s cca 10 letým zpožděním! VW se jim tak dlouho vyhýbal, zkoušel to dokonce přes politiku… Ale tržní realita nakonec dala za pravdu Toyotě.
Každopádně musím také přidat pochvalu za interiéry, hlavně za tlačítka na volantu a panelu klimatizace.
V zachování atmosférického motoru s manuálem jsem už nevěřil, další dobrá zpráva, hlavně pro facelift Fabie.
Příchod full hybridu v roce 28 je, řekl bych, s cca 10 letým zpožděním! VW se jim tak dlouho vyhýbal, zkoušel to dokonce přes politiku… Ale tržní realita nakonec dala za pravdu Toyotě.
Každopádně je třeba modernizovanou Ibizu i Aronu velice pochválit za zachování poctivé mechanické P brzdy! 🙂👍👍
Ibiza nejak sCorzovatela z predu.
PS: Galerie z extremu do extremu ? Rozlisenie a doostrenie dost zlé. Servery sa zaplnili 10tkami zbytocnych casto mimo kontext foto pod kazdym clankom ?
PS: Galerie z extremu do extremu ? Rozlisenie a doostrenie dost zlé. Servery sa zaplnili 10tkami zbytocnych casto mimo kontext foto pod kazdym clankom ?