Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dvojčata Arona a Ibiza dostávají nový vzhled a hodnotné interiéry. Výhledově přijmou i mild-hybrid

20 komentářů

3_diamanty
Ibize facelift vazne sekne... budem zvedavy na ceny voci fabii... ale hlavne budem rad za navrat ibizy na nase cesty lebo momentalne uz akoby uplne zmizla z nasich ciest... snad ale tie faceliftovane kusky uz budu naspat u dilerov a bude ibiza opat v ponuke
PavelK_
@3_diamanty na volant.tv už i za volantem.
Arese
Hybridodebilizace a rušení manuálních převodovek se v Evropě šíří jako rakovina. Hnus!!! 🤮🤮🤮👎
Mikesus
@Arese nabízejí co naprostá většina lidí chce. Pro par pomatencu tu jsou maloseriove produkty.
Mr.Murphy
@Mikesus a internet plný krásných veteránů 😄 Zrovna do městského auta je hybrid a automat nutnost, pokud člověk nemá vyloženě trpět....
Pepa_007
@Mr.Murphy o nutnosti by se nechalo polemizoval.
Horký Hrom
@Pepa_007 👍👍👍
Pepa_007
@Mikesus pravda, lidé jsou líní a tak kupují SUV, crossovery a automaty. A je jich většina. Obyčejná lenost a pohodlnost. 👍🙃
Pepa_007
Hezké, atraktivní, výkonné, ...... . Ale DSG pouze? Suché spojky?. Škoda.
idam.i
@Pepa_007 veď to.Suché spojky majú svoje limity.😟
5 stupňovú prevodovku by som zakázal.
To šetrenie za každú cenu je des.😡
Pepa_007
@idam.i jsem si říkal že konečně fajn vozidlo na cesty kolem komina pro mne. Ale DSG suchá v 1.5tsi ...... Nechci. Skoda Seate. Velká škoda.
idam.i
@Pepa_007 s dg381 by to bolo drahé.
No šlapalo by to super.
Mr.Murphy
Mě se ty auta líbí, vidím tlačítkovou klimu, kompaktní rozměry, pěkný design zvenku i zevnitř.... Jako sociální verze automat + TSi, jako skvělé městské přibližovadlo pro ty co na to mají by tomu slušela elektrika 😉

(a za trest MPI s manuálem no....)
Miroslav Melichar
Designově mě více oslovuje Ibiza, ale to je věc vkusu…
Každopádně musím také přidat pochvalu za interiéry, hlavně za tlačítka na volantu a panelu klimatizace.
V zachování atmosférického motoru s manuálem jsem už nevěřil, další dobrá zpráva, hlavně pro facelift Fabie.
Příchod full hybridu v roce 28 je, řekl bych, s cca 10 letým zpožděním! VW se jim tak dlouho vyhýbal, zkoušel to dokonce přes politiku… Ale tržní realita nakonec dala za pravdu Toyotě.
Arese
Každopádně je třeba modernizovanou Ibizu i Aronu velice pochválit za zachování poctivé mechanické P brzdy! 🙂👍👍
Ja Prvni a Posledni
@Arese

Je nezbytně nutné, aby sytič i startovací klika setrvaly nadobro v každém poctivém vozidle! 👌🤘👆🖕🖖
Horký Hrom
@Ja Prvni a Posledni K čemu sytič u elektromobilu?
lamal
Ibiza nejak sCorzovatela z predu.
PS: Galerie z extremu do extremu ? Rozlisenie a doostrenie dost zlé. Servery sa zaplnili 10tkami zbytocnych casto mimo kontext foto pod kazdym clankom ?
traveldrive
@lamal Galéria ako skoro vždy. Nemá asi cenu komentovať, inak to nevedia.
lamal
@traveldrive
Stacilo by optimalizovat mnozstvo fotiek ku kontextu a rozumne rozlisenie a odlahcili by servre... chcelo by to ovsem spravit aj spatne pre cely obsah 😁