Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vlna Kei se valí do Evropy. Malá Honda Super-N sem dorazí už příští rok

29 komentářů

sarusian
do mesta mi tieto auta davaju zmysel, ale za rozumnu cenu
dodo24
@sarusian namiesto tých zavadzajúcich Aixamov je toto ideal pre dochodcov
Mikesus
@dodo24 v aixamu jsem důchodce ještě nikdy neviděl, vždy jen mladá parta.
traveldrive
@Mikesus Tiež Čechy nie sú celá Európa, skoč pozrieť do Rakúska, tam v tom uvidíš iba dôchodcov.
Jirik_H
@traveldrive Ani ne celá ČR, ještě je tam Morava a Slezsko.
traveldrive
@Jirik_H Súhlas. 😉
Jura Cube
Příspěvek podléhá schvalování.
kruskar
Budeme jezdit kei kárama protože to Uršula chce? Vzhledem k tomu, že většina Evropanů je významně prostorově výraznějších než je běžný Japonec, tak asi ne. Ať si fon Uršulka škubne, kr.va.
ericn
@kruskar počkej, zveřejní cenu jak Honda e za 900k Kč a bude po Kei cars 🤣👌
kruskar
@ericn 👍
Horký Hrom
@kruskar 👍👍👍
Avantime
@kruskar Hej, veď Uršula môže aj za to, že si tučný.
kruskar
@Avantime Jseš normální, ty v.le? Evropani mají prostě jinou fyziognomii než Asiaté. Jsou větší, i když nejsou vykrmení. Kei cars jsou pro ně zkrátka moc malá.
Další věc je cena. Dáš půl míle za m.dku s bídou pro dva? Kdyby byla za dvě kila, tak si ji koupí možná mladí.
A nakonec: ty nevidíš jak to vypadá s elektromobily? Přes všemožná zvýhodnění, tam kde nejsou cenové pobídky nákupu, se neprodávají. Stejné to bude s auty rozměrů kei cars.
Jan Hazucha
@kruskar A jaký ti dává smysl aby dvoutunová kraksna vezla 80 kilové ho chlapa?
traveldrive
@Jan Hazucha Čo je to za argument? Kvôli egu robia ľudia iné kraviny, ako že iba kupujú nadrozmerné autá. Čo za ego by muselo byť dôvodom na kúpu KEI-caru?
Jan Hazucha
@traveldrive tak když si to koupí tak ať platí na parkovišti mi zabere místo za dva vozy, platí jeden. když mě potkávám na odkry skákat tak jezdí zásadně uprostřed, dementi. Koupí jsi velkou kraksnu A neumí se vejít na silnici. moje auto neváží ani 1300 kg i když má dvoulitrový motor. japonci daní auta podle velikosti proto u nich key cars dávají smysl
traveldrive
@Avantime Zas neskáč pri každej podobnej zmienke, ako keby ťa niečo uštiplo. Že je Uršula škodná, ktorá môže naozaj za veľa, za veľmi veľa zla, je fakt, o ktorý sa môžeš hádať, ale neodškriepiš ho.
Ja Prvni 123
Ny Vysocine ho asi neuziju... ale z principumu nevadi.

Do velkych mest predstavuje reseni.
Na rozdil od obrich SUV, vcetne tech elektrickych.
Avantime
No čo, ideme tipovať, koľko toto bude stáť, ak to k nám vôbec príde? Tipujem, že takých 25-tisíc eur, Honda je drahá a pod cenu Jazzu nepôjdu.
traveldrive
@Avantime Príde a odíde. Kto si to kúpi?
ericn
@traveldrive asi Avantime nebo lamal 😄 Každý prý totiž touží jezdit ve Kei caru za 25tis eur? No ne? 😉👌Uršula něco takového blekotala...
BOBNED66
Příspěvek podléhá schvalování.
Barry Lyndon
Kdo pamatuje Daewoo Tico, může získat představu, co to cca bude. Imho je to pro lidi nad 175 cm takřka nepoužitelné. Za mě všeho s mírou. Prcinka jezdící po Praze ve fullsize trucku je jeden extrém a toto pak druhý 😊
Arese
Směšné. Tyto levné prcky by měly chrlit evropské automobilky, hlavně Francouzi a Italové!
traveldrive
@Arese Ony nemôžu byť lacné už z princípu. Mnohé technológie sú pre malé alebo veľké autá vpodstate totožné a rovnako nákladné a výhodu menej použitého materiálu zdárne stiera nutnosť montáže hromady elektronických bazmekov, ktoré nariadil bruselský eurošimel...
kmarty
To je sice hezky, ale stejne jako Smart neni Kei, ani ten prototyp FT-Me neodpovida typickymu Kei. T.j. zvenku maly, ale uvnitr prostorny a variabilni. A za rozumny penize.

Osobne si pod Kei predstavuju neco jako Honda N-box, tam si i natahnes nohy (ok, minimalne vzadu), proste je tam prekvapive prostor na to jak je to zvenku maly.
To co zatim predvadeji jako mozna evropska podoba Kei, to je spis parodie.
Helle
Za mě dávají hlavně pro město velký smysl a určitě se jich prodá víc jak Kia EV9
Horký Hrom
@Helle 👍👍👍
Jan Matys
Už jsem si říkal, že si to koupím, ale pak jsem zjistil, že jde o EV, takže nic. Tahle auta byla v minulosti super zábavná, ale teď už je dohání zub času. Tohle vypadá celkem dobře, nicméně nehodlám přispívat na nesmysl schovávající se za ekologii. Zlatá Honda Beat, to byly časy...