Novinky
No, zajímá mě pouze corolla kombi a cena furt stejná. Za tu cenu lepší Ovca s větším vnitřním prostorem i kufrem. Hybrid mě tak netočí.
Kufr má Corolla velmi slušný, tady už by se honily litry, nová ofce má ten kufr taky svažitý (zlo moderních aut) pokud vezmeš 1.8 a né 2.0 co má baterku v kufru, je to ještě lepší, prostor v Ofci o trochu lepší vzadu, v předu mne to přišlo stejné, ale Corolla za ty peníze bude mít lepší techniku, multilink vzadu, spolehlivý pohon (u těch patnáctek je suchá DSG, takže až od 2.0TDI je lepší převodovka atd..)... bohužel, drží si ceny, moc na ni akce nebývají, já jsem rád, že jsem koupil v loni a dostal ještě ten silnější 2.0 @Frfla
Uz s tim prosim prestante.. Kazdy mesic tato akce. Vozy Toyota levnejsi o stovky tisic. Za chvili snad budou zadarmo..
Pavel Dušek
Příspěvek podléhá schvalování.
Zboží v "AKCI" , je zboží za normální cenu , ať je to cokoliv. Ostatní vyšší ceny jsou zlodějina!!!
Toyotu jsem si nikdy nekoupil a rozhodně na tom nemíním nic měnit. Co tam máte dál? 🙂
Myslím, že to Toyota trošku přehání. Ceny jsou podle všeho stále stejné a uvedené modely se zřejmě moc neprodávají. Naštěstí jsem ještě před koncem roku sehnal čtyřválec bez baterky, což už je pro Toyotu je vlhký sen.
Super nabídka za ceníkovou cenu. Mírně jeta ojetina o výrazných 150-200 tis Kč levnější pro model Corolla cros.
Inu čekal jsem více, respektive méně...nižší cenu.
Corolla 1.8 style za 915k bylo hodně.