Novinky
Jirka B.
7
Uz s tim prosim prestante.. Kazdy mesic tato akce. Vozy Toyota levnejsi o stovky tisic. Za chvili snad budou zadarmo..
Přejít do diskuze
No, zajímá mě pouze corolla kombi a cena furt stejná. Za tu cenu lepší Ovca s větším vnitřním prostorem i kufrem. Hybrid mě tak netočí.
@Jenik3 a co čekáš, te kdyz koupíš za ceníková, ale jsou pravidelně měsíční akce, kde to zlevní o 150tis, tal ze ta prodána za ceníková nebude mit takovy propad jako ta za akční cenu? Navíc tohle neni ani taková sleva jakou dávají pro fleet. Takze fleet koupi jeste levněji a tento propad ceny se ho netýká
Kufr má Corolla velmi slušný, tady už by se honily litry, nová ofce má ten kufr taky svažitý (zlo moderních aut) pokud vezmeš 1.8 a né 2.0 co má baterku v kufru, je to ještě lepší, prostor v Ofci o trochu lepší vzadu, v předu mne to přišlo stejné, ale Corolla za ty peníze bude mít lepší techniku, multilink vzadu, spolehlivý pohon (u těch patnáctek je suchá DSG, takže až od 2.0TDI je lepší převodovka atd..)... bohužel, drží si ceny, moc na ni akce nebývají, já jsem rád, že jsem koupil v loni a dostal ještě ten silnější 2.0 @Frfla
@Arese
To píšete, aby v největší automobilce na světě věděli, ze s Aresem nemají počítat? 😄
Ale stejně, kdyby měli black list, tak za tu vaši věčnou trapnou "hybridodebilizaci" byste na něm určitě byl, neprodali by vám ani Aygo X (s manuálem !) 😄
To píšete, aby v největší automobilce na světě věděli, ze s Aresem nemají počítat? 😄
Ale stejně, kdyby měli black list, tak za tu vaši věčnou trapnou "hybridodebilizaci" byste na něm určitě byl, neprodali by vám ani Aygo X (s manuálem !) 😄
@Mikesus
Inu čekal jsem více, respektive méně...nižší cenu.
Corolla 1.8 style za 915k bylo hodně.
Inu čekal jsem více, respektive méně...nižší cenu.
Corolla 1.8 style za 915k bylo hodně.
Fázi očekávání, střídá fáze zklamání.
Super nabídka za ceníkovou cenu. Mírně jeta ojetina o výrazných 150-200 tis Kč levnější pro model Corolla cros.
Super nabídka za ceníkovou cenu. Mírně jeta ojetina o výrazných 150-200 tis Kč levnější pro model Corolla cros.
Myslím, že to Toyota trošku přehání. Ceny jsou podle všeho stále stejné a uvedené modely se zřejmě moc neprodávají. Naštěstí jsem ještě před koncem roku sehnal čtyřválec bez baterky, což už je pro Toyotu je vlhký sen.
@Jenik3 cenik nebo v akci? Ja nejak nesleduju tyhle nizsi vybavy. Ozzy kupoval skladovku style 2.0 o dost levneji. Kdyz jim to za tu cenu někdo koupí, proc by se namáhali. Dají se sehnat za tu cenu dvoulitry skladovky.
@Niemand no. Tak u nas to maji fakt jinak koukám, a to je vlastně stejnej importer. Tady mas co měsíc akční víkend, dají ti slevu 150-200tis, komplety atd. A na fleet ti dají klidně k 25-30% podle kategorie kam spadas. Většinou ty akční ceny jsou jako pro nejmenší fleet, tedy jen nákup na IČO.
@Mikesus V ČR má Toyota úplne inú cenovú politiku ako na Slovensku. U nás je trvalá cena oveľa nižšia. Dám príklad zvažujem Corollu Cross, výbava comfort + business. U nás 32 200 EUR(aktuálnym kurzom 784 000 KČ). V ČR s aktuálnou zľavou 884 000 KČ. Ceny počítam bez výkupného bonusu, ten je u nás nižší, ale aj s jeho započítaním by bol rozdiel stále nejakých 66 000 KČ. A zas fleetove zľavy sú u nás úplne bezvýznamné. Na tomto aute spravila fleetova zľava rozdiel 300EUR, teda len asi 1% ceny.
Zboží v "AKCI" , je zboží za normální cenu , ať je to cokoliv. Ostatní vyšší ceny jsou zlodějina!!!